Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak położę córę spać to zadzwonię do państwa Kulki :)
Panie planują na stałe zostać we wro bo przyjechały za pracą i długo szukały by w umowie była zapiska ze mogą być zwierzęta.
Myślę,ze dokładnie się tu panie wypowiedzą same ...

Posted

wiosenka napisał(a):
Właśnie, w Krakowie była sytuacja, że państwo adoptowali drugiego psa, a gdy się zaczęły skargi sąsiadów pies w kilka dni miał zniknąć...

No to dlatego panie maja iść jutro do właściciela mieszkania porozmawiać.
Jolu dzwoniłam do Marty ale nikto nie ma domu.. więc wysłałam maila. :)

Posted

Witamy :)

Przeczytałyśmy wszystkie strony, wszystkie wpisy umieszczane przez ten rok i nie możemy zrozumieć dlaczego tak mało ludzi interesowało się Lorką. Jest chyba najspokojniejszym psem na świecie i po spędzonych ok. 3 godzinach wydaje nam się całkowicie bezproblemowa:)

Gdzieś tam na wcześniejszej stronie padło, że być może domek, który chcemy zaoferować nie będzie odpowiedni bo ciasno. Nie mogę zaprzeczyć bo 35 m2 to nie są luksusy dla dwóch psów, ale staramy się codziennie zabierać Tashę na długie spacery, żeby mogła się wyszaleć, tak samo byłoby, jeśli mogłybyśmy przygarnąć Lorę. Jedyne czego się obawiam, to że Lorce może bardzo brakować wsi i ogrodu. Niestety u nas wokół domu tylko blokowiska i mało, zdecydowanie za mało zieleni.

"A co się stanie,jeśli wynajem mieszkania się skończy?" - umowę mamy podpisaną na rok z możliwością przedłużenia, jeśli jednak wtedy nie będzie takiej możliwości będziemy szukać nowego lokum gdzie bez problemu zamieszkamy z dwoma psiakami.

Nasze nastawienie bardzo pozytywne, Tashy myślę, że też :) pozostało tylko czekać do jutra. Wieczorem spotykamy się z właścicielami. Bardzo się zdziwię, jeśli stwierdzą, że dwa psy to już za dużo. Ale z ludźmi bywa różnie... Trzymajcie kciuki!
Odezwiemy się jutro.

Posted

Witamy całą trójeczkę :) hihi Lora sobie wzięła do serca,że ma nie rozrabiać i nawet ze mną nie chciała się pobawić podczas wizyty:)

Posted

Paja napisał(a):
Witamy całą trójeczkę :) hihi Lora sobie wzięła do serca,że ma nie rozrabiać i nawet ze mną nie chciała się pobawić podczas wizyty:)

Bo to wyjątkowo mądra sunia:lol:

Posted

Jolu Kulka ma się dobrze rozmawiałam z Martą później dam fotki na jej wątek i pojadę w któryś dzień do niej jak Marta będzie mieć czas..

Posted

Paja napisał(a):
Jolu Kulka ma się dobrze rozmawiałam z Martą później dam fotki na jej wątek i pojadę w któryś dzień do niej jak Marta będzie mieć czas..

Oooo,Paula,dzięki!!!! :) Kamień z serca,a strasznie się już martwiłam! :)

Posted

Dopiero dostałyśmy odpowiedź w kwestii drugiego pieska, niestety negatywną. Nie godzą się na kolejnego zwierzaka. Stwierdzili, że to już za dużo by było jak na takie małe mieszkanie.
Była nadzieja na stały domek dla Lorki, a tak... Tashka zostaje bez możliwości mieszkania z koleżanką swojego gatunku, a my bez kolejnej mordki do pieszczenia... :(

Posted

Troszkę szkoda,ale może teraz dziewczyny jak ją poznały pomogą znaleźć jej domek?Po pytają wśród znajomych itp przecież ona wcale nie musi mieszkać we Wrocławiu ani okolicach :)

Posted

czasem przyjdzie tu takie coś małe zaślinione do mnie i mówi agu i chce ściskać,łapie mnie za ogonek i uszka a paja wtenczas mówi Lorina spokój dogoterapia :)

• 1 month later...
Posted

zagląda kto tu jeszcze oprócz mnie do naszej Loriny??
Sama z sobą jak zwykle pisać nie będę wiec zdradzę tylko ukradkiem ze zbliża się przegląd techniczny u weta i szczepionko..
Później pościągam fotki to coś wstawię,puki co idę bo me dziecię chore..:(