jostel5 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Cieszę się! :) Paju, a co się stanie,jeśli wynajem mieszkania się skończy? Masz może jakieś wieści o Kulce? Quote
Bejotka Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 jostel5 napisał(a):Paju, a co się stanie,jeśli wynajem mieszkania się skończy? Właśnie.... :( Trzeba to ustalić... Cieszę się razem z Wami :) Quote
Paja Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Jak położę córę spać to zadzwonię do państwa Kulki :) Panie planują na stałe zostać we wro bo przyjechały za pracą i długo szukały by w umowie była zapiska ze mogą być zwierzęta. Myślę,ze dokładnie się tu panie wypowiedzą same ... Quote
wiosenka Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Właśnie, w Krakowie była sytuacja, że państwo adoptowali drugiego psa, a gdy się zaczęły skargi sąsiadów pies w kilka dni miał zniknąć... Quote
Paja Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 wiosenka napisał(a):Właśnie, w Krakowie była sytuacja, że państwo adoptowali drugiego psa, a gdy się zaczęły skargi sąsiadów pies w kilka dni miał zniknąć... No to dlatego panie maja iść jutro do właściciela mieszkania porozmawiać. Jolu dzwoniłam do Marty ale nikto nie ma domu.. więc wysłałam maila. :) Quote
jostel5 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Mam nadzieję,że wszystko tam dobrze...Strasznie dawno nie pokazywali się na wątku suni... Quote
wschodzące_słońce Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Witamy :) Przeczytałyśmy wszystkie strony, wszystkie wpisy umieszczane przez ten rok i nie możemy zrozumieć dlaczego tak mało ludzi interesowało się Lorką. Jest chyba najspokojniejszym psem na świecie i po spędzonych ok. 3 godzinach wydaje nam się całkowicie bezproblemowa:) Gdzieś tam na wcześniejszej stronie padło, że być może domek, który chcemy zaoferować nie będzie odpowiedni bo ciasno. Nie mogę zaprzeczyć bo 35 m2 to nie są luksusy dla dwóch psów, ale staramy się codziennie zabierać Tashę na długie spacery, żeby mogła się wyszaleć, tak samo byłoby, jeśli mogłybyśmy przygarnąć Lorę. Jedyne czego się obawiam, to że Lorce może bardzo brakować wsi i ogrodu. Niestety u nas wokół domu tylko blokowiska i mało, zdecydowanie za mało zieleni. "A co się stanie,jeśli wynajem mieszkania się skończy?" - umowę mamy podpisaną na rok z możliwością przedłużenia, jeśli jednak wtedy nie będzie takiej możliwości będziemy szukać nowego lokum gdzie bez problemu zamieszkamy z dwoma psiakami. Nasze nastawienie bardzo pozytywne, Tashy myślę, że też :) pozostało tylko czekać do jutra. Wieczorem spotykamy się z właścicielami. Bardzo się zdziwię, jeśli stwierdzą, że dwa psy to już za dużo. Ale z ludźmi bywa różnie... Trzymajcie kciuki! Odezwiemy się jutro. Quote
Bejotka Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 wschodzące_słońce napisał(a):Trzymajcie kciuki! Odezwiemy się jutro. Trzymamy mocno i czekamy :) Quote
jostel5 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Trzymamy kciuki z całej siły! Ciasne mieszkanie i brak zieleni nie przekreślają nadziei na szczęśliwe życie psa ,o ile się go kocha! :) Quote
Paja Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Witamy całą trójeczkę :) hihi Lora sobie wzięła do serca,że ma nie rozrabiać i nawet ze mną nie chciała się pobawić podczas wizyty:) Quote
haniabor Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Paja napisał(a):Witamy całą trójeczkę :) hihi Lora sobie wzięła do serca,że ma nie rozrabiać i nawet ze mną nie chciała się pobawić podczas wizyty:) Bo to wyjątkowo mądra sunia:lol: Quote
Paja Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Jolu Kulka ma się dobrze rozmawiałam z Martą później dam fotki na jej wątek i pojadę w któryś dzień do niej jak Marta będzie mieć czas.. Quote
jostel5 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Paja napisał(a):Jolu Kulka ma się dobrze rozmawiałam z Martą później dam fotki na jej wątek i pojadę w któryś dzień do niej jak Marta będzie mieć czas.. Oooo,Paula,dzięki!!!! :) Kamień z serca,a strasznie się już martwiłam! :) Quote
wschodzące_słońce Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Dopiero dostałyśmy odpowiedź w kwestii drugiego pieska, niestety negatywną. Nie godzą się na kolejnego zwierzaka. Stwierdzili, że to już za dużo by było jak na takie małe mieszkanie. Była nadzieja na stały domek dla Lorki, a tak... Tashka zostaje bez możliwości mieszkania z koleżanką swojego gatunku, a my bez kolejnej mordki do pieszczenia... :( Quote
wiosenka Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Dobrze, że teraz, a nie jak psinka byłaby z wami :shake:. Przykro mi, ale można mieć jednego psa w domu, a w sumie pomagać wielu ;). Quote
arabiansaneta Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Dlatego takie rzeczy trzeba zawsze z góry uzgadniać, bo nie kazdy lubi być stawiany przed faktem dokonanym. Quote
Paja Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Troszkę szkoda,ale może teraz dziewczyny jak ją poznały pomogą znaleźć jej domek?Po pytają wśród znajomych itp przecież ona wcale nie musi mieszkać we Wrocławiu ani okolicach :) Quote
jostel5 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 No,szkoda...! Ale faktycznie Paja ma rację,może Lori zdobyła kolejne Osoby przyjaźnie do niej nastawione,które pomogą suni... Quote
Paja Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Och!!! Agula99 jak ja sobie śpię teraz pod pierzynką paji i nikt mi nie przeszkadza nawet nie wiesz jak mi dobrze :) Quote
Agula99 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Paja napisał(a):Och!!! Agula99 jak ja sobie śpię teraz pod pierzynką paji i nikt mi nie przeszkadza nawet nie wiesz jak mi dobrze :) Ale super, oby tak dalej ;) Quote
Paja Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 czasem przyjdzie tu takie coś małe zaślinione do mnie i mówi agu i chce ściskać,łapie mnie za ogonek i uszka a paja wtenczas mówi Lorina spokój dogoterapia :) Quote
Paja Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 zagląda kto tu jeszcze oprócz mnie do naszej Loriny?? Sama z sobą jak zwykle pisać nie będę wiec zdradzę tylko ukradkiem ze zbliża się przegląd techniczny u weta i szczepionko.. Później pościągam fotki to coś wstawię,puki co idę bo me dziecię chore..:( Quote
Recommended Posts