Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cicho bo ja chwilowo nie mam czasu siedzieć na dogo całymi dniami.
Dziś byłam z ogonami na bardzoooo ... długim spacerku,wybiegane,najedzone i śpią.
Lorinka widzę,ze lepiej czuje się na podwórku niż w domu.A jeszcze dziś tak ciepło było,ze nie chciało się do domu wcale wracać,a jutro ma być ponoć jeszcze cieplej.

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W dzisiejszy piękny dzionek Lorcia miała sesję zdjęciową.Odwiedziła nas Ola -Dziękuje..
Zdjęcia będą dziś późnym wieczorem lub jutro zależy jak Ola mi prześle.

Posted

Lora rozpoczęła dziś sezon kompania się w Odrze,nie szło jej momętami z wody wyciągnąć.
Chodź to jeszcze za wcześnie na kąpiele no ,ale skoro Mola może w żłobie konia kąpać się już od tygodnia to czemu i Lora by nie mogła w rzece :)
Stara blaszkę po schroniskową nr.32 wykorzystałam dalej z jednej strony jest adres z drugiej numer telefonu.

Posted

jostel5 napisał(a):
Trzeba ja solidnie poogłaszać!

Ekhm, hm, hm..... Czy mam rozumieć, że poogłaszana jest przeze mnie na 30 stronach niesolidnie? Zmieniam na bieżąco fotki, zmieniłam tekst, odnawiam, odświeżam, a tam gdzie nie można odświeżać usuwam, by zamieścić ponownie. Moje ogłoszenia przynajmniej nie .. wygasają po miesiącu... :angryy:

Posted

Aaaa...to się cieszę,że to Ty ją ogłaszasz! :)

I pomyślleć,że właśnie miałam Cię prosić o ogłoszenia!:oops:

Trąba ze mnie,zapomniałam i nie sprawdziłam!:shake:

Ale-dobrze jest!!!:p Skoro Ty ją ogłaszasz,to Lori znajdzie super dom!:lol:

Posted

[quote name='jostel5']Ale-dobrze jest!!!:p Skoro Ty ją ogłaszasz,to Lori znajdzie super dom!:lol:

Tylko, że ja już ją dość długo ogłaszam... :( Od czasu, gdy bidula jeszcze na łańcuchu dyndała...
Ogłoszona jest przeze mnie na Wrocław. Jasne, że można ogłosić jeszcze na sąsiednie plejsy....

Posted

Długo ogłaszałaś też Thelmę ,Ivę,Suzi i inne...No,i mają domy!Świetne domy!

Nie są to, niestety,malutkie,białe albo "w typie rasy" psiątka,tym-trudniej jest znaleźć dom,ale trzeba wierzyć,że i one w końcu się doczekają.

Ja-wierzę!

Posted

Dziewczyny nie daje rady tu siedzieć ostatnio za dużo się na mnożyło,a w portwelu zbyt cienko.Usg odkładam już dwa tygodnie:(a teraz znów mam grypę i zawalone zatoki przez co jeszcze bardziej martwię sie o moje dzidzi.
Jak Lora znajdzie domek prawdopodobnie odejdę z dogo...
Poza tym panna miewa się dobrze ze wszystkimi się dogaduje i wszystkich kocha.
Gdyby to była tylko moja decyzja adoptowała bym ją,lecz niestety mieszkam z 5 innymi osobami którym wszystko obecnie przeszkadza włącznie z koniem,który do tej pory przez 5 lat nie był przeszkodą.A jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o..
Jutro cyknę jej jakieś fotki z podwórka jak rozrabia...