Paja Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Cicho bo ja chwilowo nie mam czasu siedzieć na dogo całymi dniami. Dziś byłam z ogonami na bardzoooo ... długim spacerku,wybiegane,najedzone i śpią. Lorinka widzę,ze lepiej czuje się na podwórku niż w domu.A jeszcze dziś tak ciepło było,ze nie chciało się do domu wcale wracać,a jutro ma być ponoć jeszcze cieplej. Quote
Paja Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 W dzisiejszy piękny dzionek Lorcia miała sesję zdjęciową.Odwiedziła nas Ola -Dziękuje.. Zdjęcia będą dziś późnym wieczorem lub jutro zależy jak Ola mi prześle. Quote
Paja Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Lora rozpoczęła dziś sezon kompania się w Odrze,nie szło jej momętami z wody wyciągnąć. Chodź to jeszcze za wcześnie na kąpiele no ,ale skoro Mola może w żłobie konia kąpać się już od tygodnia to czemu i Lora by nie mogła w rzece :) Stara blaszkę po schroniskową nr.32 wykorzystałam dalej z jednej strony jest adres z drugiej numer telefonu. Quote
jostel5 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 No i śladu po depresji nie ma!:) A tu http://img21.imageshack.us/img21/1857/dsc0493tc.jpg prawdziwa kolorystyczna harmonia-biel i czerń...I tylko Niunio sie wyróżnia!:) Quote
zioberek87 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 strasznie sięzmieniła taka wesoła i chudsza widać że pobytu Ciebie Paju jej służy:) oby tak dalej:) Quote
wiosenka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 No właśnie chudsza. Teraz jest w super kondycji ;). Quote
zioberek87 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 wiosenka napisał(a):No właśnie chudsza. Teraz jest w super kondycji ;). bo biega i łazi na długie spacerki:) Quote
sylwija Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 zaglada, zaglada. przeciez to fajna panna ;) Quote
Agula99 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Lorka ja też zaglądam i czekam że te dobre wieści wreszcie się pojawią!!! :) Quote
wiosenka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 I ja trzymam kciuki, żeby w końcu znalazła dobry domek. Quote
Bejotka Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 jostel5 napisał(a):Trzeba ja solidnie poogłaszać! Ekhm, hm, hm..... Czy mam rozumieć, że poogłaszana jest przeze mnie na 30 stronach niesolidnie? Zmieniam na bieżąco fotki, zmieniłam tekst, odnawiam, odświeżam, a tam gdzie nie można odświeżać usuwam, by zamieścić ponownie. Moje ogłoszenia przynajmniej nie .. wygasają po miesiącu... :angryy: Quote
wiosenka Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Bejotka Twoje ogłoszenia są super. :buzi: Ale może w innych województwach lub jeszcze na dodatkowych portalach przyniosłoby efekt? Quote
jostel5 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Aaaa...to się cieszę,że to Ty ją ogłaszasz! :) I pomyślleć,że właśnie miałam Cię prosić o ogłoszenia!:oops: Trąba ze mnie,zapomniałam i nie sprawdziłam!:shake: Ale-dobrze jest!!!:p Skoro Ty ją ogłaszasz,to Lori znajdzie super dom!:lol: Quote
Bejotka Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 [quote name='jostel5']Ale-dobrze jest!!!:p Skoro Ty ją ogłaszasz,to Lori znajdzie super dom!:lol: Tylko, że ja już ją dość długo ogłaszam... :( Od czasu, gdy bidula jeszcze na łańcuchu dyndała... Ogłoszona jest przeze mnie na Wrocław. Jasne, że można ogłosić jeszcze na sąsiednie plejsy.... Quote
jostel5 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Długo ogłaszałaś też Thelmę ,Ivę,Suzi i inne...No,i mają domy!Świetne domy! Nie są to, niestety,malutkie,białe albo "w typie rasy" psiątka,tym-trudniej jest znaleźć dom,ale trzeba wierzyć,że i one w końcu się doczekają. Ja-wierzę! Quote
Paja Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Dziewczyny nie daje rady tu siedzieć ostatnio za dużo się na mnożyło,a w portwelu zbyt cienko.Usg odkładam już dwa tygodnie:(a teraz znów mam grypę i zawalone zatoki przez co jeszcze bardziej martwię sie o moje dzidzi. Jak Lora znajdzie domek prawdopodobnie odejdę z dogo... Poza tym panna miewa się dobrze ze wszystkimi się dogaduje i wszystkich kocha. Gdyby to była tylko moja decyzja adoptowała bym ją,lecz niestety mieszkam z 5 innymi osobami którym wszystko obecnie przeszkadza włącznie z koniem,który do tej pory przez 5 lat nie był przeszkodą.A jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o.. Jutro cyknę jej jakieś fotki z podwórka jak rozrabia... Quote
wiosenka Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Zdrowia życzę i spokoju, bo to teraz najważniejsze. Quote
Recommended Posts