Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Miałam pierwsze zapytanie o Ryjka :) jak zostaje sam... hahahhaha, już to widzę :D

Widziałam gdzieś twoje ogłoszenie, chyba na tablicy.pl... i na prawdę widać, że ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem :lol:

zerduszko napisał(a):
Dziś były u rodziców i młoda go podsumowała "dziwny" - wysikał się i do domu.

... że u Młodej się wysikał? haha

Posted

Agucha napisał(a):
Widziałam gdzieś twoje ogłoszenie, chyba na tablicy.pl... i na prawdę widać, że ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem :lol:

Lenistwo, wcale nie czytają.

Agucha napisał(a):
... że u Młodej się wysikał? haha

Nie podśmiewać się ze mnie :D

Ps. Nie poznałam "Cię" ;)

Posted

A miałam je pod sklepem przywiązać? :diabloti:

Siedzimy sobie z Liz na kanapie, a Ryjek poszedł SAM z WŁASNEJ woli do sypialni. Już nie musi się trzymam mamusiowej spódnicy :)

Posted

zerduszko napisał(a):

Siedzimy sobie z Liz na kanapie, a Ryjek poszedł SAM z WŁASNEJ woli do sypialni. Już nie musi się trzymam mamusiowej spódnicy :)

Albo spacer , albo zakupy:diabloti:

Posted

Jak to trzeba wszystko pisać słowo po słowie:shake:.Najpierw spacer z psami do parku, potem psy do domu, Ty do samochodu i na zakupy:eviltong:

Posted

Ryjek jest bardzo fajnym pieskiem :lol: i na pewno zaraz domek znajdzie.

Ja też nie jestem zwolenniczką zakupów z psem.Nie mówiąc o tym,że moja Figa by dwóch minut w samochodzie nie siedziała sama.

Posted

Ja tam wolę psa zostawić na kwadrans w samochodzie niż zostawić go w mieszkaniu żeby wył wieczorem. Bo w sumie co dla niego za różnica czy siedzi sam w aucie czy w mieszkaniu? Swiss zawsze ze mną jeździł i był bardzo zadowolony, raz ze krócej był sam, dwa jakoś zostawanie w aucie mu nie przeszkadzało. Ten dureń pierwszy taki histeryk samochodowy.

Posted

zerduszko napisał(a):

Pępowinka się odkleja? :lol:
Super, że pomału ale do przodu :)

zerduszko napisał(a):

Ps. Nie poznałam "Cię" ;)

Sama się nie mogę przyzwyczaić :lol:

Posted

Odkleja bez dwóch zdań :) Noc spędził na kanapie, bo się mu chciało. Jak się zbierałam spać, to tylko jedno oko otworzył na sekundę. Pewnie żeby sprawdzić czy czasem nie wychodzę z domu ;)

Jak oni się z Jadzią cudnie bawią :) Jadzia wywalona brzucholem do góry, a on ją morduje :lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
A potem przyjeżdża SM i wlepia mandat, bo Ryjek wyje i WATACHA go płaci :lol: Jak trzeba wszystko słowo po słowie ;)

A często tak do Ciebie przyjeżdżają ;)?

Posted

WATACHA napisał(a):
A często tak do Ciebie przyjeżdżają ;)?

Nie, bo nie zostawiam wyjców samych w domu wieczorem i w nocy :p

Jasza napisał(a):
Przychodzę...Ryjek jeszcze u Ciebie? ;-)

Jest nie zapowiada się na razie na zmianę.