wilczy zew Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 to trzymaj aparat w ręce! ja nigdy na żywo nie obserwowałam takich zabaw:( Quote
Margi Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Niestety takie zabawy są niezmiernie trudne do uchwycenia aparatem.Wiem coś o tym. Quote
zerduszko Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Margi napisał(a):Niestety takie zabawy są niezmiernie trudne do uchwycenia aparatem.Wiem coś o tym. No niestety, one jak patrzę... to się chyba wstydzą :lol: A co dopiero jak zaczynam pstrykać. Wilczy jak chcesz, to poszukam. Chyba mam zabawy moich suk z Jadzią. Quote
wilczy zew Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 zerduszko napisał(a): Wilczy jak chcesz, to poszukam. Chyba mam zabawy moich suk z Jadzią. chcem,chcem Quote
zerduszko Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 wilczy zew napisał(a):chcem,chcem To wstawię u Lizki ;) Quote
Saththa Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 hmmm to może filmik:) jedno pstrykniecie jakos przezyja;p Quote
zerduszko Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Zobaczę coś się da zrobić, bo dziś tylko biegają. Quote
malawaszka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 on młody, zdrowy, dopiero co wykastrowany - sam się podtuczy z czasem, za chudy jest? Quote
Jasza Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 zerduszko napisał(a):Jak utuczyć psa? Mogę Ci Miśkę podciepnąć - może zdradzi jak ona to robi :diabloti: Quote
zerduszko Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 malawaszka napisał(a):on młody, zdrowy, dopiero co wykastrowany - sam się podtuczy z czasem, za chudy jest? Jest za chudy nawet jak na moje standardy ;) Dostaje coraz więcej i więcej żarcia, ale tylko wydala więcej ;) Jasza - a może ja go Tobie podeślę? Ty go utuczysz? ;) Quote
Jasza Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Ja go nie chcę ;-) A co Tobie przeszkadza, że chudy? Zdrowy, to niech będzie chudy. Jak ktoś jest gruby - to niektórzy tłumaczą, że "TAKA URODA"...więc wiesz... Quote
zerduszko Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 wilczy zew napisał(a):Bardziej kaloryczne jedzenie. Jakie? Jasza napisał(a):Ja go nie chcę ;-) Dlaczemu? On taki słodki ;) Jasza napisał(a):A co Tobie przeszkadza, że chudy? Zdrowy, to niech będzie chudy. Chuda to jest moja Lizka, on jest za chudy ;) Quote
wilczy zew Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 nie wiem co mu dajesz my przerzuciliśmy się na suche z aldiego Quote
zerduszko Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Tylko Wasz pies ma odwrotny problem :D Ja mu daję Joserę festival, to jest dość kaloryczna karma. Melduję, że Ryjek miał odwiedziny. Bardzo ładnie się zachowywał, do dziecka super, na kolanka super, podobał się też... Ryjek się podobał :lol: Ale chyba nic z tego, bo to wycie. Zobaczymy. Quote
malawaszka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 to co teraz?? kiedy jakaś decyzja czy coś? Quote
zerduszko Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Do soboty, bo wtedy by go ewentualnie wzięli. Ale ja tego nie widzę, bo oni też pracują i mieszkają w bloku. A maja małe dziecko i to już nie jest tak hop siup, że sobie będą zimą wychodzić na chwilę kilka razy dziennie żeby on się nauczył zostawać sam... Nie wiem, nie wiem. Quote
WATACHA Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Wstrętny wyjec ;)! Mój Leoś pięknie był zaokrąglony na ryżu z mięsem mielonym wieprzowo-wołowym (trochę dziwne ;)), może za duże porcje dostawał. Teraz na surowym jest "szczupaczkiem". Quote
WATACHA Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 zerduszko napisał(a):Gotowane odpada :p Tak podejrzewałam :diabloti: Quote
wilczy zew Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 zerduszko napisał(a):Tylko Wasz pies ma odwrotny problem :D no właśnie,nie kontrolowałam tego i został pulpetem :( Quote
Recommended Posts