Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cała ja :D

Dziś zaczęłam go ogłaszać i podczas pisania tekstu przy każdym Ryjek skręcało mnie w dołku :p Postanowiłam, że nazwę go Otis (skrótowo Oti) czy się podoba czy nie ;) Z takim ryjkiem i imieniem Ryjek to on domu nie znajdzie :lol:

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie masz szans, ja na niego wołam "psie" na spacerach, bo to głupie imię! O-ti niegrzeczny ryjcu mu bardziej pasuje :D

Muszę zrobić drugi bazarek, bo gamoń je za 3 i zeżarł prawie już karmę Liz i trzeba zamówić nową. Gryzaki też pochłania jak szalony.

Posted

On jest bardziej zadowolony ze świeżych, więc lepsze mniejsze ;) A najbardziej zadowolony jest ze mnie :P

Uczę go dotykania wewnętrznej części ręki. I tak sobie mu idzie.. dla porównania zrobiłam z Liz i załapała po dwóch nagrodach. Jednak co pies rozpuszczony, to myślący :D

Posted

zerduszko napisał(a):
On jest bardziej zadowolony ze świeżych, więc lepsze mniejsze ;) A najbardziej zadowolony jest ze mnie :P

Uczę go dotykania wewnętrznej części ręki. I tak sobie mu idzie.. dla porównania zrobiłam z Liz i załapała po dwóch nagrodach. Jednak co pies rozpuszczony, to myślący :D

Widzę ,że skromność to Twoja podstawowa zaleta:evil_lol:

Myślałam, że jak on je za 3 to taki gryzaczek ma na raz :lol:

Posted

Nie pogonił. Miał Ryjek szczęście, że on był zalatany <chyba za cieczką> i go olał ;) Ale! mieliśmy dziś do czynienia z mała niesubordynacją, bo gamoń poleciał za nim! Wrócił szybko, ale potem miał ostrą szkołę kogo należy się trzymać na spacerze. Spodobała mu się kawalerska wyprawa :mad:

Posted

Pianka napisał(a):
ta fota z tym drugim psem to ci sie udała :D

Gdybym fociła dalej, to by dopiero były, bo skakał jak pchła :lol: Ale wolałam się przygotować na ratowanie Ryjka, bo ten samiec mógłby taką pchłę przydusić ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
skakał czyli awanturował się? odganiał intruza?

Nie jestem pewna, chyba chciał mu pokazać kto tu jest samcem alfa :lol: i chciał być wyższy. Jest kogut, ale tak poprężyć się, popopyhać.

wilczy zew napisał(a):
Ryjek ładnie wyszedł na fotkach. Jak Lizka go traktuje?

Jak matka syna :lol: Jak poleciał za tym psem, to miała tak zbolała minę, jakby to Sadie nas opuściła. Bawią się razem, czy to w ganianego, w zapasy czy szarpią sznurkiem. Bardzo się lubią.

Posted

Miałam pierwsze zapytanie o Ryjka :) jak zostaje sam... hahahhaha, już to widzę :D

Dziś zostawiłam kundle pod sklepem w samochodzie i mnie ochrona za 5 minutach wezwała, bo Ryj szalał :lol: