Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='WATACHA']jak ona strasznie wysoko skakała:crazyeye:

Widzę, że nie tylko czarne Cię wtedy interesowały :cool3:, a ten drugi to co to za "smrodek" :evil_lol:?
http://images45.fotosik.pl/68/9f2b980cd4957d28.jpg
A i jeszcze jedno, sporo tam zdjęć, a w swojej galerii strasznie nam szczędzisz :eviltong:.
Coście się tak uparły, mnie interesują wszystkie psy :lol: Moim marzeniem kiedyś był dog, duży żółty samiec, więc nie trafiacie z tymi zainteresowaniami :lol:
Smrodek to jej dzieciak. Nie wiem z kim ja tak poniosło, ale przynajmniej z gustem ;)
Do galerii mam wstawiać Wam stare zdjęcia? :P

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przecież sobie troszkę żartuje :).Też mi się kiedyś podobały dogi i marzyłam o takim, ale czarne i arlekiny są najładniejsze i do tego kopiowane.Ale juz mi się troszkę pozmieniało i mam teraz inne typy ;).
Ja bardzo chętnie obejrzę i stare zdjęcia :)

Posted

[quote name='wilczy zew']oby jak najszybciej przestał wyć
Że tak powiem - licho :lol: Dziś go nagrałam na kamerę, to pierwsze pół godziny dramat, drugie pół na pół wycia i spokoju, potem co 10-15 minut się uruchamiał na jednego-trzy wyjuska, potem co 30 minut a po 3h mi się bateria rozładowała w kamerze ;) Zaczął wyć, po 1,5 minuty, wieczorem z nim popracowałam i wytrzymał 5 minut :D Przez te 3h ani razu mi się nie przewinęła Lizka przez kadr, tylko ja słychać jak warczy na niego za wycie. Mógłby się od niej uczyć.

A tak poza tym jest kochany, ładnie wraca na wołanie i bawi się z Lizką. Jutro planuję sesję zdjęciową i szukamy PILNIE domu.

A na zachętę dwie foty

Z cyklu tymczasy nie mają wstępu na kanapę :D

I jak się pięknie nauczyłam sępić :D

Posted

Spadajcie, bo ja bym chała takiego drugiego Lizka, tylko nie wyjusa ;( Będę wyć. W środę była u nas m.in. siostrzenica Damiana i woła Chodź Lizka"... "Nie ta Lizka, ta druga" :lol:

Posted

to kawaleczek tylko wytnij ... mój Liluś tak rzadko wyje... a ja uwielbiam te usteczka złożone w dzióbek i auuuuuuu......auuuuuuuu.... choc pewnie na codzień to męczące :)

Posted

[quote name='zerduszko']Jak ja wam załaduje 3h filmik :lol: A nie bardzo mi się he go ciąć i kleić.[/QUOTE]

Zgraj na płyty i wyślij nam pocztą ;)

Posted

Dziś ostro ćwiczymy i 14 minut bez wycia :multi: Byliśmy też na imprezie" wszyscy są parką zachwyceni :lol: i wszyscy kazali mu zmienić imię :eviltong: Nawet miałam zakaz go wołać Ryjek ;)

Foty, ciemno było i padało, więc jasne są tylko portreciki :shake: