Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeżeli chodzi o allegro, to ja wystawiałam aukcje z "kup teraz" za 1 zł i nigdy nie miałam problemów.

A Barrego może na początek po prostu głaszcząc delikatnie podskubywać dając mu od czasu do czasu jakieś smakołyki (np. parówkę w plasterkach ;-)).

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='cavani']Niestety kiedy założyłam smycz i Barry zorientował się, że oddala się od budy, zesztywniał przerażony, zaparł się wszystkimi łapami i nie było mowy o spacerze. próbowałam kilka razy go zachęcić, ale zrobiło mi się go szkoda i stwierdziłam, że nie będę go stresować. Niestety więc będą to kolejne zdjęcia przy budzie.
[/QUOTE]

Biedny piesio , nic innego nie zna :(
A na miejsce w dobrym kojcu misiak nie ma szans?

Posted

Ja myślę że najważniejsze dla Barrego to to że był u niego człowiek, i go głaskał :).
Czesanie , spacery i inne wg nas, psie przyjemności , trzeba zostawić na później, stopniowo.
Teraz dajcie mu Dziewczyny to czego on potrzebuje - miłości, głaskania, drapania za uszkiem :).
Ja myślę, że ta buda to dla niego bezpieczeństwo, a może onmyślał że zostanie zabrany i gdzieś porzucony.
Buziaczki dla psiaczka :).

Posted

Witajcie Cioteczki :multi::multi:

Bardzo cieszę się że odwiedziłyście Barrusia i jest przeniesiony bliżej :lol: Stopniowo będzie coraz lepiej zarówno z czesaniem jak i ze spacerkami. :lol: Podobnie myślę że boi się po tylu latach na łańcuchu odejść dalej od budy ale badżmy dobrej myśli gdy zaklimatyzuje się na tym nowym miejscu i poczuje się pewnie to i na spacerek odważy się

wspaniały i wierny Przyjaciel w ciele psiaka

Posted

[quote name='Dogo07']Ja myślę że najważniejsze dla Barrego to to że był u niego człowiek, i go głaskał :).
Czesanie , spacery i inne wg nas, psie przyjemności , trzeba zostawić na później, stopniowo..[/QUOTE]
Oczywiści, że tak. Nic na siłę. Powolutku przyjdzie czas na wszystko.
Najważniejsze jest to, że jest łagodny i nie stanowi zagrożenia dla ludzi i innych psiaków. To znacznie ułatwia poszukiwanie domu. Gdzieś tam jest człowiek, który wzruszy się losem staruszka i zechce zapewnić mu dom i opiekę na ostatnie lata życia.

Posted

przepraszam, że tak nawalam i mało piszę, ale zbliża się koniec semestru i utonęłam w papierach...sprawozdania, oceny, dzienniki...ehhh, ale już niedługo się skończy i będą ferie:-) i do Barusia będę mogła zaglądać osobiście:-) Cavani dzięki za zdjęcia i Wam cioteczki za obecność tu na wątku:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='nukujek']przepraszam, że tak nawalam i mało piszę, ale zbliża się koniec semestru i utonęłam w papierach...sprawozdania, oceny, dzienniki...ehhh, ale już niedługo się skończy i będą ferie:-) i do Barusia będę mogła zaglądać osobiście:-) Cavani dzięki za zdjęcia i Wam cioteczki za obecność tu na wątku:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
a u nas juz sa ferie:) ja mam luz bo Zuza wyjechala na oboz:)

Posted

[quote name='karolkamadry']a u nas juz sa ferie:) ja mam luz bo Zuza wyjechala na oboz:)[/QUOTE]

u mnie zaczynają się 30 stycznia, a ja właściwie mam wolne od 1 lutego...

Barusiu ciocia Kinga_Kinga7 ma poszukać dla Ciebie pakieciku ogłoszeń do wykupienia:-D I szukamy domku dla Ciebie kochany:-)

Posted

witajcie! :) ja też nawalam ostatnio, ale tak będzie do końca miesiąca :(, Paula ma egzaminy więc też ostatnio nie dysponuje czasem, ale wkrótce wszystko nadrobimy:):) u nas już mrozi:(:( trzymaj się chłopaku cieplutko