Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Udało mi się dzisiaj ustalić, że Baruś został przestawiony bliżej wyjścia:-) jest dalej na łańcuchu, ale można go będzie zabierac na spacery:-) także cioteczki, które będziecie w schronisku weźcie staruszka na spacerek;-) mi uda się dopiero być może w niedzielę i to nie wiem na pewno...:shake:

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nukujek napisał(a):
Udało mi się dzisiaj ustalić, że Baruś został przestawiony bliżej wyjścia:-) jest dalej na łańcuchu, ale można go będzie zabierac na spacery:-) także cioteczki, które będziecie w schronisku weźcie staruszka na spacerek;-) mi uda się dopiero być może w niedzielę i to nie wiem na pewno...:shake:

biedny niuniek, choć ten spacerek- odrobinkę radości czasem dostanie
Szkoda, że nie może pozbyć sie tego łańcucha:sad:

Posted

mari23 napisał(a):
i ja jestem....
zanim przeczytałam pierwszy post - upłakałam się, jak bóbr, dokończyć nie mogłam....

tak bardzo chciałabym móc go przytulić i przygarnąć.....

bardzo cieszymy się że Jesteś z nami :) tearz to możebyć juz tylko coraz lepiej-uda się Barremu nie ma innej opcji :)

nukujek napisał(a):
Cioteczki nasz Baruś ma na swoim koncie 232 zł od Gniewusi:-) To pieniądze, które zostały i cioteczki zgodziły sie przekazać je na potrzeby Barrego:-):-):-)

bardzo dziękujemy Cioteczki za pomoc dla psiaka :multi::multi:

karolkamadry napisał(a):
jak ja tam przyjade latem ...to chyba go zabiore...i wtedy mnie w domu zabija:)

Cioteczko nie martw się nie zabiją :lol: a latem to trzeba będzie zamówić bus bo w schronisku stawi się cały fanclub Barrego :loveu: a co tam przyjedziemy Wszystkie :eviltong:

danusiadanusia napisał(a):
i nocnie w górę chłopaku :):)

super że Jesteście tutaj z nami :):)

Posted

Wybieram się wybieram:) Obiecałam wycieczkę objazdowa i wszystkie cioteczki odwiedzę:) Moje stado już ładnie w samochodzie jeździ (bo jak tylko moge to ładuje je do autka i jedziemy w las..) Także na bank dojedziemy i do Was:)

Posted

To teraz i my się wybierzemy niedługo do Barego. W szkole kończy się zbiórka dla schroniska więc musimy jakoś się zorganizować i pojechać do tego cudownego psiaka, ale i do innych też.

Posted

karolkamadry napisał(a):
Wybieram się wybieram:) Obiecałam wycieczkę objazdowa i wszystkie cioteczki odwiedzę:) Moje stado już ładnie w samochodzie jeździ (bo jak tylko moge to ładuje je do autka i jedziemy w las..) Także na bank dojedziemy i do Was:)

no to super :):):)

mestudio napisał(a):
To teraz i my się wybierzemy niedługo do Barego. W szkole kończy się zbiórka dla schroniska więc musimy jakoś się zorganizować i pojechać do tego cudownego psiaka, ale i do innych też.

Tobie to dobrze :)

nukujek napisał(a):
Fajnie cioteczki, że tu jesteście u Barusia:loveu::loveu::loveu: trzeba chłopakowi znaleźć domek, taki cudny jak ma Nuczka i Gniewusia i Jordanek:-)

Z radością zalądamy do psiaka :loveu: :loveu:
Cioteczko znajdziemy i to ten najlepszy domek dla Barrego- niech chociaż na starsze lata chłopak ma kochającą rodzinę :multi::multi:

Posted

Karolko, nie jestem pewna, ale chyba nie można mieć piętrowo ustawionych banerków (pytanie ogólne - czy dobrze mi się wydaje :-)?)

Gdyby tak Barrusia wyczesać, to pewnie lepiej by się poczuł....
Czy byłaby jakaś szansa?...

Posted

[quote name='jola_li']Karolko, nie jestem pewna, ale chyba nie można mieć piętrowo ustawionych banerków (pytanie ogólne - czy dobrze mi się wydaje :-)?)

gdyby udało się to zobaczylibyśmy po wyczesaniu i spacerach pięknego psiaka z błyskiem w oku :multi::lol:

oj w kwestii banerków to niestety nie wiem :roll:

Posted

Też myślałam o wyczesaniu go. Jak się wybierzemy to z pełnym rynsztunkiem następnym razem, gdyby do tego czasu ze dwa psiaki znalazły domy to znowu jakiś by z nami się pewnie zabrał, ale cisza w tym temacie domów stałych jest przerażająca.
Ale może jakieś ciotki przed nami podjadą bo my mamy niestety daleko.

Posted

mestudio napisał(a):
Biedny to on jest w ogóle, a to błoto to już pikuś w porównaniu z tym siedzeniem tak daleko bez możliwości wyjścia. Piesku trzymaj się, szukamy dla Ciebie domku.

Barry jest przeniesiony bliżej wyjścia,będzie chodził na spacerki..;)

Posted (edited)

kinga_kinga7 napisał(a):
Barry jest przeniesiony bliżej wyjścia,będzie chodził na spacerki..;)

Wiem, widzę, Barry to mój wynalazek:-) i cieszę się, że teraz da się z nim wyjść.

Przed chwilą wlazłam na allegro, a tu jakiś tajemniczy obserwator jet u Barrego, oby nie była jakaś nieprzemyślana zupełnie obserwacja:-).
Obserwatorze - halo - czekamy na telefon albo maila.

Edited by mestudio
Posted

Dziewczyny, a nie dałoby się zaproponować w schronisku, żeby psiakom dać osłonki na te dziury w budach ?
Bo widzę że i do Was zima zawitała, a na zdjęciu gdzie widać Barusia, to te psiaki takie liche budki mają :(.
Od góry to można by jakąś folią czy jak to się tam nazywa (takie niebieskie widziałam na budach) osłonić, wystarczy poprzybijać chyba od góry
A na wejście do budy, co przecież taka wielka dziura to ciepło zaraz z budy ucieka, to można dać albo takie plastikowe miękkie przeźroczyste, w połowie rozcięte żeby psiaki miały wygodnie albo chociaż jakieś stare koce tam gwoździkami nad wejściem poprzybijać.

Posted

[quote name='kinga_kinga7']niespodzianka:loveu: Baruś wita się z cioteczkami:multi:

bardzo dziękujemy za niespodziankę :loveu: i cieszymy się że będzie zabierany na spacerki :)

Prosimy obserwatora allegro o skontaktowanie się w celu adopcji- czeka niezwykle mądry i oddany przyjaciel w ciele psiaka :lol:

Posted

[quote name='jola_li']Karolko, nie jestem pewna, ale chyba nie można mieć piętrowo ustawionych banerków (pytanie ogólne - czy dobrze mi się wydaje :-)?)

nie wiem czy można czy nie można, chętnie to zmienię ale jak jak to mam zrobic?????

Posted

Serdecznie Witamy Cioteczki u Barrego :):)

[quote name='danusiadanusia']jestem już i ja, miałam problemy z Szarutką, która jest u teściowej od Sylwestra, ale już spokojnie, jesteśmy po wizycie u weta, witamy się z Barym i cioteczkami :):)[/QUOTE]

bardzo cieszymy się że Jesteś :) najważniejsze że z Szarutka już wszystko dobrze :)

[quote name='karolkamadry']Oj i chyba się udało:):multi:[/QUOTE]

no to super :multi: tylko jeszcze między jednym a drugim banerkiem usuń ten napis :cool3: