danusiadanusia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 ok! myślę, że może trzeba poprosić o przeniesienie go w miejsce widoczne, bliżej, może do kojca, głasków nie obiecuję, bo mam 50 km do schronu, ale cioteczka Nukujek jest miejscowa i chyba jest w stanie to załatwić!!! poprosimy ją o to i o fotki... może z nowego miejsca. Trzymaj się chłopaku:):) Quote
Onaa Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Byłoby super gdyby Barry dostał kojec, i spacerki i więcej człowieka do którego tak bardzo tęskni. On przecież nie ma już wiele czasu, to stary pies, byłoby wspaniale gdyby zaznał jeszcze trochę dobrego , nie tylko łańcuchowej samotności ... Quote
mestudio Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Takie psy jak Bary powinny w pierwszej kolejności trafiać do przodu tam gdzie chodzą ludzie bo są naprawdę adopcyjne. Szkoda, że tak mało jest wolontariuszy. Quote
Igiełka Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Witajcie Kochani :loveu::loveu: Bardzo dziękujemy Wszystkim za przybycie i bardzo cieszymy się że Jesteście z nami :sweetCyb::sweetCyb: Quote
nukujek Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 jestem i ja:-) dziękujemy za wspaniały wątek:loveu: oczywiście jak będę w schronisku, to pobiegnę wygłaskać Barusia:-) teraz jestem trochę unieruchomiona, bo rozbity w wypadku samochód jeszcze się reperuje i mam problemy z przemieszczaniem w rozsądnych godzinach...i jeszcze mam majstrów w domu i ktoś musi być ciągle i ich pilnować...Także wszystkie cioteczki, które będą w schronisku - migusiem do Barego:eviltong: Quote
Igiełka Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 nukujek napisał(a):jestem i ja:-) dziękujemy za wspaniały wątek:loveu: oczywiście jak będę w schronisku, to pobiegnę wygłaskać Barusia:-) teraz jestem trochę unieruchomiona, bo rozbity w wypadku samochód jeszcze się reperuje i mam problemy z przemieszczaniem w rozsądnych godzinach...i jeszcze mam majstrów w domu i ktoś musi być ciągle i ich pilnować...Także wszystkie cioteczki, które będą w schronisku - migusiem do Barego:eviltong: super że Jesteście :loveu: oo tak wygłaszcz psiaka od nas Wszystkich :) Cioteczko to dużo masz na głowię auto, majstrów, pracę, dom i jeszcze nas w pakiecie-dbaj o siebie :) Wszystkie Ciotki, które będą wybierać się do schroniska proszone o powiadomienie- chcemy być na bieżąco a co :eviltong: Quote
pikola Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Zapisuje Barrego kochanego staruszka.. Czy potrzebny banerek? Quote
Igiełka Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 pikola napisał(a):Zapisuje Barrego kochanego staruszka.. Czy potrzebny banerek? Cioteczko fajnie że zajrzałaś do nas :) tak banerek bardzo przyda się :) Quote
pikola Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Igiełka napisał(a):Cioteczko fajnie że zajrzałaś do nas :) tak banerek bardzo przyda się :) To lece prosic o banerek. Quote
storozak Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 to jeszcze wieczorkiem Barrego na pierwszą hop:) Quote
cavani Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Igiełko kochana, dziękuję za wątek Barrego. Mam nadzieję, że i jemu przyniesiesz szczęście - tak jak Nuce i Gniewce. Quote
karolkamadry Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Dobranoc Panie Piesku dobranoc Cioteczki:) Quote
Igiełka Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 pikola napisał(a):To lece prosic o banerek. Cioteczko bardzo dziękujemy :lol: storozak napisał(a):to jeszcze wieczorkiem Barrego na pierwszą hop:) podnoszenie też bardzo ważne :) cavani napisał(a):Igiełko kochana, dziękuję za wątek Barrego. Mam nadzieję, że i jemu przyniesiesz szczęście - tak jak Nuce i Gniewce. Kochani dzięki że Jesteście :) karolkamadry napisał(a):Na pewno tak będzie:) Wszyscy razem damy radę :) w grupie siła Quote
Igiełka Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 nukujek napisał(a):i na dobranoc w górę:-) karolkamadry napisał(a):Dobranoc Panie Piesku dobranoc Cioteczki:) Cioteczkom, które zmęczone- przygotowują się do spania życzymy Dobrej nocy :sleep2: Quote
danusiadanusia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 i z rana zapraszamy do chłopaka:):):) Quote
jaguska Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 I ja również witam się z Barrym, oby zbyt długo nie czekał na domek, jest taki smutny że aż za serce ściska. Tak mi się nieraz marzy że wszystkie psiaki w naszym dziwnym kraju mają obowiązkowe czipy i żaden właściciel pieska nie jest anonimowy, a oddając do schroniska płaci miesięczne alimenty (jak na dzieci) na utrzymanie psiaka, i kary są nieuniknione i egzekwowane za krzywdzenie zwierząt, dobrze że człowiek może pomarzyć ale potem trzeba wrócić do rzeczywistości i spojrzeć w oczy takiemu Barremu :-( Quote
Onaa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Mnie on wzruszył, bo mestudio tak jak pisała że ON tak bardzo prosił o dotyk. Quote
pikola Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 jaguska napisał(a):I ja również witam się z Barrym, oby zbyt długo nie czekał na domek, jest taki smutny że aż za serce ściska. Tak mi się nieraz marzy że wszystkie psiaki w naszym dziwnym kraju mają obowiązkowe czipy i żaden właściciel pieska nie jest anonimowy, a oddając do schroniska płaci miesięczne alimenty (jak na dzieci) na utrzymanie psiaka, i kary są nieuniknione i egzekwowane za krzywdzenie zwierząt, dobrze że człowiek może pomarzyć ale potem trzeba wrócić do rzeczywistości i spojrzeć w oczy takiemu Barremu :-( Tez mam takie marzenia.. Dzisiaj bedzie banerek dla chlopaka. Quote
danusiadanusia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 pikola napisał(a):Tez mam takie marzenia.. Dzisiaj bedzie banerek dla chlopaka. wspaniale!!!! dziękujemy pikola, jesteś kochana :):):) Quote
Igiełka Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Witajcie Cioteczki :loveu::loveu: danusiadanusia napisał(a):i z rana zapraszamy do chłopaka:):):) super że już od rana Barrego odwiedzacie :) :Cool!: jaguska napisał(a):I ja również witam się z Barrym, oby zbyt długo nie czekał na domek, jest taki smutny że aż za serce ściska. Tak mi się nieraz marzy że wszystkie psiaki w naszym dziwnym kraju mają obowiązkowe czipy i żaden właściciel pieska nie jest anonimowy, a oddając do schroniska płaci miesięczne alimenty (jak na dzieci) na utrzymanie psiaka, i kary są nieuniknione i egzekwowane za krzywdzenie zwierząt, dobrze że człowiek może pomarzyć ale potem trzeba wrócić do rzeczywistości i spojrzeć w oczy takiemu Barremu :-( Cioteczko porzuć ten pesymizm a znajdziemy najlepszy dom dla psiaka :) więcej optymizmu a uda się z drugiej strony to nie ma innej opcji :) Dogo07 napisał(a):Mnie on wzruszył, bo mestudio tak jak pisała że ON tak bardzo prosił o dotyk. Barry wzruszył nas Wszystkie- damy radę :) pikola napisał(a):Tez mam takie marzenia.. Dzisiaj bedzie banerek dla chlopaka. pikola napisał(a):Oj,oj nie ma za co:oops: jest za co dziękować bo to bardzo duża pomoc :):B-fly: Quote
Recommended Posts