Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ok! myślę, że może trzeba poprosić o przeniesienie go w miejsce widoczne, bliżej, może do kojca, głasków nie obiecuję, bo mam 50 km do schronu, ale cioteczka Nukujek jest miejscowa i chyba jest w stanie to załatwić!!! poprosimy ją o to i o fotki... może z nowego miejsca. Trzymaj się chłopaku:):)

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłoby super gdyby Barry dostał kojec, i spacerki i więcej człowieka do którego tak bardzo tęskni.
On przecież nie ma już wiele czasu, to stary pies, byłoby wspaniale gdyby zaznał jeszcze trochę dobrego , nie tylko łańcuchowej samotności ...

Posted

jestem i ja:-) dziękujemy za wspaniały wątek:loveu: oczywiście jak będę w schronisku, to pobiegnę wygłaskać Barusia:-) teraz jestem trochę unieruchomiona, bo rozbity w wypadku samochód jeszcze się reperuje i mam problemy z przemieszczaniem w rozsądnych godzinach...i jeszcze mam majstrów w domu i ktoś musi być ciągle i ich pilnować...Także wszystkie cioteczki, które będą w schronisku - migusiem do Barego:eviltong:

Posted

nukujek napisał(a):
jestem i ja:-) dziękujemy za wspaniały wątek:loveu: oczywiście jak będę w schronisku, to pobiegnę wygłaskać Barusia:-) teraz jestem trochę unieruchomiona, bo rozbity w wypadku samochód jeszcze się reperuje i mam problemy z przemieszczaniem w rozsądnych godzinach...i jeszcze mam majstrów w domu i ktoś musi być ciągle i ich pilnować...Także wszystkie cioteczki, które będą w schronisku - migusiem do Barego:eviltong:

super że Jesteście :loveu: oo tak wygłaszcz psiaka od nas Wszystkich :)
Cioteczko to dużo masz na głowię auto, majstrów, pracę, dom i jeszcze nas w pakiecie-dbaj o siebie :) Wszystkie Ciotki, które będą wybierać się do schroniska proszone o powiadomienie- chcemy być na bieżąco a co :eviltong:

Posted

pikola napisał(a):
To lece prosic o banerek.

Cioteczko bardzo dziękujemy :lol:

storozak napisał(a):
to jeszcze wieczorkiem Barrego na pierwszą hop:)

podnoszenie też bardzo ważne :)

cavani napisał(a):
Igiełko kochana, dziękuję za wątek Barrego. Mam nadzieję, że i jemu przyniesiesz szczęście - tak jak Nuce i Gniewce.

Kochani dzięki że Jesteście :)

karolkamadry napisał(a):
Na pewno tak będzie:)

Wszyscy razem damy radę :) w grupie siła

Posted

nukujek napisał(a):
i na dobranoc w górę:-)

karolkamadry napisał(a):
Dobranoc Panie Piesku dobranoc Cioteczki:)

Cioteczkom, które zmęczone- przygotowują się do spania życzymy Dobrej nocy :sleep2:

Posted

I ja również witam się z Barrym, oby zbyt długo nie czekał na domek, jest taki smutny że aż za serce ściska. Tak mi się nieraz marzy że wszystkie psiaki w naszym dziwnym kraju mają obowiązkowe czipy i żaden właściciel pieska nie jest anonimowy, a oddając do schroniska płaci miesięczne alimenty (jak na dzieci) na utrzymanie psiaka, i kary są nieuniknione i egzekwowane za krzywdzenie zwierząt, dobrze że człowiek może pomarzyć ale potem trzeba wrócić do rzeczywistości i spojrzeć w oczy takiemu Barremu :-(

Posted

jaguska napisał(a):
I ja również witam się z Barrym, oby zbyt długo nie czekał na domek, jest taki smutny że aż za serce ściska. Tak mi się nieraz marzy że wszystkie psiaki w naszym dziwnym kraju mają obowiązkowe czipy i żaden właściciel pieska nie jest anonimowy, a oddając do schroniska płaci miesięczne alimenty (jak na dzieci) na utrzymanie psiaka, i kary są nieuniknione i egzekwowane za krzywdzenie zwierząt, dobrze że człowiek może pomarzyć ale potem trzeba wrócić do rzeczywistości i spojrzeć w oczy takiemu Barremu :-(

Tez mam takie marzenia..
Dzisiaj bedzie banerek dla chlopaka.

Posted

Witajcie Cioteczki :loveu::loveu:

danusiadanusia napisał(a):
i z rana zapraszamy do chłopaka:):):)

super że już od rana Barrego odwiedzacie :) :Cool!:

jaguska napisał(a):

Cioteczko porzuć ten pesymizm a znajdziemy najlepszy dom dla psiaka :) więcej optymizmu a uda się z drugiej strony to nie ma innej opcji :)

Dogo07 napisał(a):
Mnie on wzruszył, bo mestudio tak jak pisała że ON tak bardzo prosił o dotyk.

Barry wzruszył nas Wszystkie- damy radę :)

pikola napisał(a):
Tez mam takie marzenia..
Dzisiaj bedzie banerek dla chlopaka.

pikola napisał(a):
Oj,oj nie ma za co:oops:

jest za co dziękować bo to bardzo duża pomoc :):B-fly: