storozak Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 oj tak tak, wymiziać psiaka poproszę:) Quote
cavani Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Wymiziałam, wygłaskałam staruszka. Miałam wrażenie, że mnie poznał, bo już nie robił takiej zdziwionej miny jak wcześniej. Zamiast wyrazu pyska "Co ta obca baba tak się spoufala", była raczej mina: "Fajnie że przyszłaś". Widać, że przez ostatnie lata (a może nigdy???) nie miał zbyt wielu czułości ze strony człowieka, ale coraz bardziej się otwiera. Zaczyna odczuwać coraz większą przyjemność z fizycznego kontaktu. To naprawdę bardzo sympatyczne psisko. Quote
karolkamadry Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 te psiaki co tak sługo siedzą w schroniskach są takie smutne:( Ale jak już znajdą swojego człowieka to faktycznie zaczynają się otwierać:) Quote
storozak Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Oj, żeby tylko domek się znalazł dla Barrusia.... Quote
Igiełka Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Cioteczki czy Barry jest wykastrowany ? znajdziemy my najlepszy dom pod słońcem :) Quote
Onaa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 O jak fajnie że Barry został wygłaskany :). Quote
nukujek Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Cavani super, że odwiedziłaś Barrego:-) ja ostatnio nawalam z odwiedzinami...:oops: Zrobiłam rozeznanie i wychodzi na to, że Baruś nie jest wykastrowany. Sprawdzimy to jeszcze w papierach, ale wątpię, żeby było inaczej... Dziś psiaki dostały kolejną partię słomy do bud:-) Tyle napchali, że niektóre ledwo wchodziły do środka:evil_lol: Quote
storozak Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Dobrze, że chociaż słomę mają... takie mrozy są, że ja nie wiem jak te biedne psiaki wytrzymują... a czy my chcemy kastrować Barrusia?? Quote
pikola Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Tez zajrze:loveu:bo dawno nie bylam:oops: Quote
storozak Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKIE buziaki dla psiaka:) Quote
jola_li Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Dobrze, że Barry ma taką sierść - zawsze to jakaś ochrona przed tym koszmarnym mrozem. Quote
Igiełka Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 jola_li napisał(a):Dobrze, że Barry ma taką sierść - zawsze to jakaś ochrona przed tym koszmarnym mrozem. Cioteczko masz rację zawsze to trochę cieplej- wszystko będzie dobrze-uda się :) super byłoby upewnić się co do tej kastracji choć z drugiej strony to ma 10 lat i przeprowadzenie teraz zabiegu mogło by być ryzykowne a z trzeciej strony to Barry skradł kilka kolejnych serc Quote
storozak Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 ja na medycynie się nie znam i nie będę gdybać o kastracji. Wydaje mi się tylko, że operacja w takie mrozy to nie najlepszy pomysł, bo pies osłabiony mógłby coś złapać... domku, hej ho hej ho znajdź się!!! Quote
kinga_kinga7 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 co do kastracji,to poczekamy na cioteczkę nukujek,musiała na kilka dni wyjechać,ale w weekend nadrobi zaległości;):eviltong: Quote
Igiełka Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 storozak napisał(a):ja na medycynie się nie znam i nie będę gdybać o kastracji. Wydaje mi się tylko, że operacja w takie mrozy to nie najlepszy pomysł, bo pies osłabiony mógłby coś złapać... storozak masz rację :) ale nie miałam na myśli żeby teraz umawiać psiaka na kastrację- tylko mi chodziło raczej o wiek Barrego( w sensie że to już staruszek i nie wiem jak by zniósł operację) Cavanii i Kiniu oczywiście nie martwcie się poczekamy na wieści :) a tymczasem miziamy Barrego za uszkiem :) Quote
danusiadanusia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 ja też już jestem u chłopaka :):) Baruś czas do domku, takie mrozy a dziadzio czeka :( Quote
Igiełka Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 podnosimy sympatycznego emeryta :) Quote
danusiadanusia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 i wieczornie pokazuj się chłopaku :):) Quote
storozak Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Zaglądam z nadzieją na jakąś super informację:) Quote
Recommended Posts