Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wymiziałam, wygłaskałam staruszka. Miałam wrażenie, że mnie poznał, bo już nie robił takiej zdziwionej miny jak wcześniej. Zamiast wyrazu pyska "Co ta obca baba tak się spoufala", była raczej mina: "Fajnie że przyszłaś".
Widać, że przez ostatnie lata (a może nigdy???) nie miał zbyt wielu czułości ze strony człowieka, ale coraz bardziej się otwiera. Zaczyna odczuwać coraz większą przyjemność z fizycznego kontaktu. To naprawdę bardzo sympatyczne psisko.

Posted

Cavani super, że odwiedziłaś Barrego:-) ja ostatnio nawalam z odwiedzinami...:oops: Zrobiłam rozeznanie i wychodzi na to, że Baruś nie jest wykastrowany. Sprawdzimy to jeszcze w papierach, ale wątpię, żeby było inaczej... Dziś psiaki dostały kolejną partię słomy do bud:-) Tyle napchali, że niektóre ledwo wchodziły do środka:evil_lol:

Posted

jola_li napisał(a):
Dobrze, że Barry ma taką sierść - zawsze to jakaś ochrona przed tym koszmarnym mrozem.

Cioteczko masz rację zawsze to trochę cieplej- wszystko będzie dobrze-uda się :)
super byłoby upewnić się co do tej kastracji choć z drugiej strony to ma 10 lat i przeprowadzenie teraz zabiegu mogło by być ryzykowne a z trzeciej strony to Barry skradł kilka kolejnych serc

Posted

ja na medycynie się nie znam i nie będę gdybać o kastracji. Wydaje mi się tylko, że operacja w takie mrozy to nie najlepszy pomysł, bo pies osłabiony mógłby coś złapać... domku, hej ho hej ho znajdź się!!!

Posted

storozak napisał(a):
ja na medycynie się nie znam i nie będę gdybać o kastracji. Wydaje mi się tylko, że operacja w takie mrozy to nie najlepszy pomysł, bo pies osłabiony mógłby coś złapać...

storozak masz rację :) ale nie miałam na myśli żeby teraz umawiać psiaka na kastrację- tylko mi chodziło raczej o wiek Barrego( w sensie że to już staruszek i nie wiem jak by zniósł operację)

Cavanii i Kiniu oczywiście nie martwcie się poczekamy na wieści :)

a tymczasem miziamy Barrego za uszkiem :)