storozak Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Dzień Dobry:) Witam wszystkich w ten zimowy poranek:) Uprzejmie donoszę, że w Warszawie pada śnieg:D Quote
danusiadanusia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 ja witam również:):) u nas pada tylko deszcz, pochmurno ufff jednym słowem okropnie.Baruś do góry chłopaku:):) Quote
Igiełka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Witajcie u wspaniałego psiaka Barrego :sweetCyb::sweetCyb: u nas też mokro i zimno brr nawet nasze dziewczynki, które uwielbiają długie spacery dzisiaj nie były zainteresowane i same wybrały krótszą drogę do domku :lol: gdzie jest ciepło i przyjemnie :lol: Quote
nukujek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 jestem. trochę zalatana ostatnio, ale w końcu moge zajrzeć;-) niestety nie wiem jaki jest stosunek Barusia do dzieci...nie mam własnych, więc niebardzo mam jak to sprawdzić...jeśli udołoby się przestawić gdzieś bliżej Barrego, to można by było zabierać go na spacery - wolontariusze, to głównie dzieci - takie troche wyrośnięte, bo to już gimnazjum, ale zawsze można by było zebrać więcej informacji... Quote
nukujek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Cioteczki chciałam przeznaczyc pieniądze, które zostały jeszcze na koncie Gniewusi, dla Barrego - to taka moja propozycja, ale chcę znać Wasze zdanie, bo to Wasz wpłaty. Proszę dajcie znać, co o tym myślicie. To głównie pytanie do Kingi_kingi7, Jaguśki, Karolki, Aidy i Mari23 - to od Was wpłynęły pieniądze i chciałabym, abyście zdecydowały;-) Jest 232 zł. Quote
kinga_kinga7 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 nukujek napisał(a):Cioteczki chciałam przeznaczyc pieniądze, które zostały jeszcze na koncie Gniewusi, dla Barrego - to taka moja propozycja, ale chcę znać Wasze zdanie, bo to Wasz wpłaty. Proszę dajcie znać, co o tym myślicie. To głównie pytanie do Kingi_kingi7, Jaguśki, Karolki, Aidy i Mari23 - to od Was wpłynęły pieniądze i chciałabym, abyście zdecydowały;-) Jest 232 zł. ja jestem za!:) Quote
nukujek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 kinga_kinga7 napisał(a):ja jestem za!:) super:-) jeśli wszystkie cioteczki sie zgodzą, to Barry będzie miał już swoje fundusze np. na podróż do nowego domku:-) Oby jak najszybciej;-) Quote
Igiełka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 nukujek napisał(a):jestem. trochę zalatana ostatnio, ale w końcu moge zajrzeć;-) niestety nie wiem jaki jest stosunek Barusia do dzieci...nie mam własnych, więc niebardzo mam jak to sprawdzić...jeśli udołoby się przestawić gdzieś bliżej Barrego, to można by było zabierać go na spacery - wolontariusze, to głównie dzieci - takie troche wyrośnięte, bo to już gimnazjum, ale zawsze można by było zebrać więcej informacji... fajnie że Jesteście :) nie martw się wiem że w schronisku to nie jest takie proste mimo to trzymam mocno kciuki może uda się przenieść Barrego by był bliżej i zaczerpnąć coś więcej :lol: Cioteczko czy zostaniesz podobnie jak u Gniewusii Skarbnikiem Barrego ? plisss :cool3: Quote
nukujek Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Igiełka napisał(a): Cioteczko czy zostaniesz podobnie jak u Gniewusii Skarbnikiem Barrego ? plisss :cool3: nie ma sprawy;) Quote
danusiadanusia Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 i wieczornie hopnę chłopaka do góry :):):) Quote
mari23 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 mestudio napisał(a):Jestem u u Ciebie piesku i mam nadzieję, że odmienimy razem Twój los. i ja jestem.... zanim przeczytałam pierwszy post - upłakałam się, jak bóbr, dokończyć nie mogłam.... tak bardzo chciałabym móc go przytulić i przygarnąć..... Quote
storozak Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 danusiadanusia napisał(a):i wieczornie hopnę chłopaka do góry :):):) Jakie wieczornie:) Ciemno jest to prawda, ale do nocy to jeszcze daleko:D Quote
mestudio Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 mari23 napisał(a):i ja jestem.... zanim przeczytałam pierwszy post - upłakałam się, jak bóbr, dokończyć nie mogłam.... tak bardzo chciałabym móc go przytulić i przygarnąć..... o dobrze, że nie byłaś tam na miejscu. To kochany pies. Quote
danusiadanusia Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 storozak napisał(a):Jakie wieczornie:) Ciemno jest to prawda, ale do nocy to jeszcze daleko:D więc napisałam wieczornie:) nocnie napiszę o 22.00:):) Quote
Kasia77 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Mizianka piękny Misiaku. Kiedy Barry może spodziewać się zmian na lepsze? Quote
nukujek Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Kasia77 napisał(a):Mizianka piękny Misiaku. Kiedy Barry może spodziewać się zmian na lepsze? Spróbuję się dowiedzieć, czy uda się go przestawić w takie miejsce, żeby mógł wychodzić na spacery. Może jutro wieczorem będę coś wiedziała. Oczywiście dam znać;) Quote
nukujek Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Cioteczki nasz Baruś ma na swoim koncie 232 zł od Gniewusi:-) To pieniądze, które zostały i cioteczki zgodziły sie przekazać je na potrzeby Barrego:-):-):-) Quote
Kasia77 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 czekamy na dobre wieści Misiaku, trzymaj się piesiu... Quote
Recommended Posts