Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny - genialne jesteście
naszyjniki, sukienki z dekoltami ;)

Tunia po operacji by IwoniaD, on Flickr

moje małe cudo po dzisiejszej operacji oka - URATOWANEGO !

Pani Kasiu - nawet, jeśli Kikunia ciut "dorabiała" w sanepidzie to sądzę, że skupi się na doglądaniu miseczek i pojemników na karmę ;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Incia']Oj, będę ja ryczeć straszliwie. Moja Kikunia kochana, słodka i dobra, znalazła wreszcie swoje szczęście...[/QUOTE]

nie płakać, a cieszyć się należy ! :)

Posted

[quote name='iwoniam']

Pani Kasiu - nawet, jeśli Kikunia ciut "dorabiała" w sanepidzie to sądzę, że skupi się na doglądaniu miseczek i pojemników na karmę ;)[/QUOTE]

I na przytulaniu :)

Super, że oczko uratowane :)

Posted

Porządki w toku, chociaż marnie idą, bo mamy strasznie dużo innych spraw do załatwienia poza tym. Antoś ma sprzątać swój pokój na przybycie Kiki, ale złości się, że młodszy brat nie chce pomagać - to ich wspólny pokój. Jak Kika z Sanepidu, to będzie problem, bo u nas nie ma takiej możliwości, zeby porządek był dłużej jak pół godziny. :)
Co powinniśmy jeszcze wiedzieć lub posiadać na przybycie Kiki?? Kocyk już czeka - prezent od cioci Romy - w gustowny lamparci deseń. Miski na wodę i jedzenie są. Smycz jest. Karma na początek jest. Co jeszcze???

Posted

[quote name='kasiask']Porządki w toku, chociaż marnie idą, bo mamy strasznie dużo innych spraw do załatwienia poza tym. Antoś ma sprzątać swój pokój na przybycie Kiki, ale złości się, że młodszy brat nie chce pomagać - to ich wspólny pokój. Jak Kika z Sanepidu, to będzie problem, bo u nas nie ma takiej możliwości, zeby porządek był dłużej jak pół godziny. :)

Odpuśćcie troche z tymi porzadkami bo tak sie zmęczycie, ze nie będziecie mieć siły zeby jechać po Kikunię. ;)

Co powinniśmy jeszcze wiedzieć lub posiadać na przybycie Kiki?? Kocyk już czeka - prezent od cioci Romy - w gustowny lamparci deseń. Miski na wodę i jedzenie są. Smycz jest. Karma na początek jest. Co jeszcze???

Moze jakaś zabawka, gryzaczek... ?

Posted

[quote name='barb']Odpuśćcie troche z tymi porzadkami bo tak sie zmęczycie, ze nie będziecie mieć siły zeby jechać po Kikunię. ;)

Moze jakaś zabawka, gryzaczek... ?[/QUOTE]

Kupiłam świńskie ucho w ramach zabawki i garść psich ciasteczek na powitanie. Z rozpędu nabyłam też adresownik do przypięcia do szelek. Chyba jesteśmy gotowi!!!

Posted

[quote name='kasiask']Kupiłam świńskie ucho w ramach zabawki i garść psich ciasteczek na powitanie. Z rozpędu nabyłam też adresownik do przypięcia do szelek. Chyba jesteśmy gotowi!!![/QUOTE]
Adresówka to konieczność - właśnie miałam zgubę, którą na szczęście właściciel sobie zabrał wczoraj. Oczywiście był bez,
I koniecznie ją zachipujcie i wpiszcie do bazy safeanimal. Bo adresówka może zginąć, a obrożę może ktoś zdjąć (były takie przypadki). Koszt operacji ok. 40-50 i nie boli.

Posted

[quote name='mmd']......właśnie miałam zgubę, którą na szczęście właściciel sobie zabrał wczoraj.
[/QUOTE]
Chodzi o psiaka z pod poczty ?

Posted

Nie mam dziś siły nic mądrego pisać. Jadę teraz do mamy, wygłaskam Kikunię.
Kasiask - czekam na telefon jutro, specjalnie dla Was wstanę wcześniej. Jesteście wspaniale przygotowani, nie ma się o co martwić.
Do zobaczenia.

Posted

[quote name='Roszpunka']Nie mam dziś siły nic mądrego pisać. Jadę teraz do mamy, wygłaskam Kikunię.
Kasiask - czekam na telefon jutro, specjalnie dla Was wstanę wcześniej. Jesteście wspaniale przygotowani, nie ma się o co martwić.
Do zobaczenia.[/QUOTE]

Spokojnie! Jak wyjedziemy z domu około 9-tej, dojedziemy pewnie koło 11-stej i to najwcześniej, bo jak już wspominałam, nasze ambitne plany wczesnego wyruszenia w podróż mają zazwyczaj około godziny obsuwy! :))

Posted

[quote name='mmd']Adresówka to konieczność - właśnie miałam zgubę, którą na szczęście właściciel sobie zabrał wczoraj. Oczywiście był bez,
I koniecznie ją zachipujcie i wpiszcie do bazy safeanimal. Bo adresówka może zginąć, a obrożę może ktoś zdjąć (były takie przypadki). Koszt operacji ok. 40-50 i nie boli.[/QUOTE]

Pani Kasia wie, ze ma do mnie telefonować, "jakby coś"
w kwestii chipowania - też pomogę taniej ;))))))

przekąski - okay, ale pojedynczo, bo się ze zbyt dużej ilości naraz biegunka pojawić może. Kikunia jutro będzie szczęśliwa ;) wspaniale
Trzymam kciuki i oby było inaczej, niż z moją adopcją dziś,
z resztą, co ja mówię - na pewno będzie wszystko dobrze :)
Trzymam tak mocno te kciuki, że piszę tylko paluchami u stóp ;)

Posted

Iwoniam, dobrze wiedzieć, że czuwasz na miejscu, pomożesz w razie czego... Dziękuję :)
Jestem pełna nadziei, mam wewnętrzne przekonanie, że wszystko będzie dobrze i Kikunia odnajdzie swój azyl i rodzinę.
A od poniedziałku pewnie rozdzwonią się telefony... jak to zwykle bywa z psiakami już w domkach ;)

Posted

[quote name='barb']U nas straszna zadyma...[/QUOTE]

A to gdzieś w okolicach Kielc???
W Krakowie minus 1 i nie pada. Mam nadzieję na spokojną i bezpieczną drogę. Trzymajcie kciuki!!!!

WYRUSZAMY!

Posted

[quote name='kasiask']A to gdzieś w okolicach Kielc???

Na szczęście nie.
Jestem z Podkarpacia a Kielce w Świętokrzyskim.
To dobrze, że w Krakowie nie jest źle.

WYRUSZAMY!

Trzymam kciuki.

Posted

[quote name='kasiask']
W Krakowie minus 1 i nie pada. Mam nadzieję na spokojną i bezpieczną drogę. Trzymajcie kciuki!!!!

WYRUSZAMY![/QUOTE]

Trzymamy!!!!!!!!!!!!!!!!!Powodzenia!!!!!!!!!!!