ania shirley Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Żeby szczęście Cię już nigdy nie opuściło, Kikuniu!!! Quote
mmd Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='kasiask']A to gdzieś w okolicach Kielc??? W Krakowie minus 1 i nie pada. Mam nadzieję na spokojną i bezpieczną drogę. Trzymajcie kciuki!!!! WYRUSZAMY![/QUOTE] Zgodnie z planem :) Quote
Incia Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Moja laleczka kochana, może już w drodze do swojego domku... Quote
Roszpunka Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='Incia']Moja laleczka kochana, może już w drodze do swojego domku...[/QUOTE] Już w drodze... Ma dziewczynka szczęście - fantastyczni rodzice i przemili, grzeczni chłopcy (poznałam tylko dwóch młodszych Maksia i Antosia). Rąk do głaskania nie braknie :) Ciekawe, czy Kasiask znajdzie czas, żeby nam dzisiaj coś napisać. Tak mi jest dobrze i spokojnie...:loveu: Quote
Incia Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Poszłabym się upić z radości!!! Wycałowałaś ją ode mnie? Quote
Roszpunka Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Wycałowana i wygłaskana... Bym się opiła, tylko jutro znowu trzeba wstać, jechać a szczylki uwielbiają pobudki o 4 nad ranem celem skorzystania z toalety... Quote
kasiask Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 (edited) Już w domu! :)) Kika zniosła podróż z godnością. Zachwycona nie była, ale słowa nie powiedziała i dojechała do domu grzecznie. Na razie widać, że jest kompletnie zdezorientowana, usiłuje sobie znaleźć jakieś miejsce. Nie je, nie pije, nawet ciasteczek psich nie chce do pyska wziąć. Mam nadzieję, że w końcu upewni się, że nie mamy w stosunku do niej złych zamiarów i wróci jej apetyt i humor. Będę informować na bieżąco o rozwoju wypadków. Kikusia macha do Was łapką i ogonem! :) Edited January 15, 2012 by kasiask Quote
kasiask Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 (edited) Jak wrzucić zdjęcie??? Trzeba linka do zdjęcia dać?? A gdzie umieścić zdjęcie?? Edited January 15, 2012 by kasiask Quote
Nutusia Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Ale super! Ale super!!!!! :multi::multi: A ja wczoraj u nas w lecznicy widziałam identyczną sunię - aż mi serce zamarło z wrażenia!:crazyeye: Szczęśliwą, grzeczniutką Dorcię, w towarzystwie swego Pana i małej Pańci - cudny obrazek!:loveu: Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='kasiask']Jak wrzucić zdjęcie??? Trzeba linka do zdjęcia dać?? A gdzie umieścić zdjęcie??[/QUOTE] A gdzie podziala sie Roszpunka ? Ona jest specjalistką od fotek ? Ja nie jestem w tym biegla ale sprobuje wytlumaczyć. Jeśli coś nie tak to niech mnie ktoś poprawi. Masz kasiask zdjecie wstawione juz do kumputera ? Jesli tak to kliknij na nie prawym przyciskiem myszy : opcja kopiuj adres obrazka. Następnie kliknij lewym przyciskiem w żólto-niebieski kwadracik, ktory jest nad polem gdzie piszesz tekst po kliknięciu w opcje wyslij odpowiedź. Jak sie otworzy to klikasz tam prawym przyciskiem myszy, wkleja się , link robisz ok, a potem klikasz w wyslij odpowiedź. Quote
zachary Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 kasiask, Kikunia zdezorientowana, bo nie ma wokół cioteczek, które ją wybawiły, ale pomalutku do Was się przekona, pozna nowe otoczenie, poczuje miłość....i będzie super! Quote
kasiask Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='zachary']kasiask, Kikunia zdezorientowana, bo nie ma wokół cioteczek, które ją wybawiły, ale pomalutku do Was się przekona, pozna nowe otoczenie, poczuje miłość....i będzie super![/QUOTE] W końcu położyła się na swoim kocyku, odwróciła się do nas tyłkiem i śpi. Czujnie, ale śpi. Nadal nie chce jeść , a świńskie ucho tylko polizała i powąchała. Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='kasiask']W końcu położyła się na swoim kocyku, odwróciła się do nas tyłkiem i śpi. Czujnie, ale śpi. Nadal nie chce jeść , a świńskie ucho tylko polizała i powąchała.[/QUOTE] Na pewno jest jeszcze zmęczona po sterylce no i po podróży. Musicie dać jej troszkę czasu. Kasiask zrozumialaś coś z tej instrukcji wklejania zdjęć ? Quote
kasiask Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='barb']Na pewno jest jeszcze zmęczona po sterylce no i po podróży. Musicie dać jej troszkę czasu. Kasiask zrozumialaś coś z tej instrukcji wklejania zdjęć ?[/QUOTE] Niby rozumiem, ale nie do końca. Prawym przyciskiem kopiuję zdjęcie - to ok, ale gdzie je potem odkopiować???? Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='kasiask']Niby rozumiem, ale nie do końca. Prawym przyciskiem kopiuję zdjęcie - to ok, ale gdzie je potem odkopiować????[/QUOTE] Strzalką najeżdżasz na kopiuj adres obrazka. Klikasz na Odpowiedz - tak samo, jak chcesz coś napisać. Nad ramką gdzie wpisujesz tekst jest taki niebiesko żólty kwadracik. Trzeci od prawej, a siodmy od lewej. Klikasz na niego,otworzy sie taka ramka i tam wklejasz adres obrazka. Robisz ok i wyslij odpowiedź. Ja pojęlam dopiero jak mi pokazala siostrzenica. Sama nie umialam do tego dojść. Quote
Roszpunka Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Najpierw zdjęcia trzeba wrzucić na imageshacka, picassę itp. Potem kopiuje się adres fotki, potem klika w "dodaj grafikę" (kwadracik nad niebieską ramką pisanego postu) wkleja adres i gotowe. Bezpośrednio z komputera żadnej fotki się nie doda. A podziewam się to tu, to tam droga Barb ;) Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Ja umiem wstawić tylko z Dogo lub z Internetu na Dogo. To może Roszpunko Kasiask wysle zdjecie do Ciebie a Ty wkleisz? Quote
kasiask Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 (edited) Uploaded with ImageShack.us Antoś z Kiką Uploaded with ImageShack.us Max z Kiką Maks trochę głupią minę zrobił, ale trudno. Na drugim zdjęciu zrobił dla odmiany koszmarnego zeza! Za to Kika wyszła niezwykle fotogenicznie! :) Ha!! Udało się!! Dzięki!! Edited January 15, 2012 by kasiask Quote
[email protected] Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 piękne:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Roszpunka Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Super :) Będą fotki :multi::multi::multi: Kasiask - baaardzo zdolna z Ciebie kobieta :loveu: A chłopaków masz wspaniałych :) Quote
mmd Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Cześć Kika, cześć wszyscy :) Pięknie! Roszpunko, ryczymy, czy znów nic z tego? Bo już po eksporcie tego czarnego cuda nam nie wyszło :evil_lol: Quote
Recommended Posts