Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tola']Na jutro zaplanowano sterylizację Toski - trzymajmy kciuki.
Dostałam odpowiedz od Selengi, że zrobi allegro:)

Już zaciskam kciuki :)
A ja dostałam potwierdzenie od Hitoshi, że przyjęła zamówienie na ten mega pakiet ogłoszeń (120 sztuk)
Pieniążki już Jej wysłałam - w sumie 20 zł tj. po 5 zł ode mnie i bela51 i 10 zł od Weimaromaniaczki :multi:

Posted

cioteczki, jak czasem zdarzy się telefon o chłopaka onka z ogłoszenia ( a takich telefonów nie jest dużo) to niektóre domki mogłyby być dla suni- o Tosce intensywnie myślę, dla żywego chłopaka niekoniecznie, jest szansa by sprawdzić sunię jak reaguje na dzieci takie około 5-10lat i ew. koty, wiem, ze to może być trudne ale może jest szansa?

Posted

Wczoraj rano rozmawiałam z wetem.Toska miałaby dyć sterylizowana.MIalam również telefon w jej sprawie,ale znowu warunki nie taki jak powinny być i na propozycję wizyty Pani się juz nie odezwała.

Posted

[quote name='zadra']Toska wczoraj miała zabieg sterylizacji.Dzisiaj rano została odwieziona do schroniska.
Jak sie czuje po nim?

Dziś ponownie dostałam maila od pani, która bardzo przejęła sie losem Toski:
Witam Panią czy Tosia znalazła juz nowy dom Ona tak na niego bardzo zasługuje my nadal mamy nadzieję ze kinie da rade zmienic i będzie z nami kinia ma moze jeszcze szansę na socjalizację króliczek juz lada dzien idzie do domu tymczasowego do adopcji została nam tylko świnka przepraszam a gdzie Tosia teraz przebywa czy jest w domu tymczasowym u kogos czy w schronisku żal patrzec na nią łzy same lecą z oczu bynajmniej Ja nie mogę jak mozna zgotowac tak okrutny los psowi podejrzewam ze ten ktos kto tak zrobił z nią to zrobił to tez człowiekowi serce sie kraje na jej widok ona tym spojrzeniem poprostu błaga nie mogę dalej pisac bo sie popłakałam pozdrawiam

Posted

Iljova napisał(a):
To prawda ja za każdym razem kiedy wchodzę na wątek to mam od razu łzy w oczach ... Biedna tkwi w tym schronie :(

Ja tak samo Jak mozna pomoc jakis hotelik Nikt nie da rady ja zabrac na tymczas?

Posted

Bardzo dziękuję za allegro:)
Super!
Ja również wciąz mam nadzieję, że ten jedyny dom jest tuz, tuz i ze Toska juz niedługo wyjdzie ze schroniska.
Plusem całej sytuacji jest to, ze sunia jak razie nie trafiła do boksu ogólnego i zrobimy wszystko, aby tam nie wylądowała.
Bardzo dziękuję tym wszystkim, którzy tak starają się i pomagają, są tutaj z nami - dzięki takiej pomocy sunia będzie miała sporo ogłoszen, a to szansa na DS.
Nie tracmy nadziei....
Tak niesmiało zapytam - moze ktos potrafi robic banerek?
Mozna byłoby pokazać Toskę większej liczbie osób...

Posted

Tola napisał(a):
Bardzo dziękuję za allegro:)
Super!
Ja również wciąz mam nadzieję, że ten jedyny dom jest tuz, tuz i ze Toska juz niedługo wyjdzie ze schroniska.
Plusem całej sytuacji jest to, ze sunia jak razie nie trafiła do boksu ogólnego i zrobimy wszystko, aby tam nie wylądowała.
Bardzo dziękuję tym wszystkim, którzy tak starają się i pomagają, są tutaj z nami - dzięki takiej pomocy sunia będzie miała sporo ogłoszen, a to szansa na DS.
Nie tracmy nadziei....
Tak niesmiało zapytam - moze ktos potrafi robic banerek?
Mozna byłoby pokazać Toskę większej liczbie osób...

Fiorsteinbock jest mistrzynią w robieniu banerków. Napiszę do niej, chociaż wiem, ze jest teraz bardzo zajęta chorym szczeniaczkiem.

Posted

joteska napisał(a):
cioteczki, jak czasem zdarzy się telefon o chłopaka onka z ogłoszenia ( a takich telefonów nie jest dużo) to niektóre domki mogłyby być dla suni- o Tosce intensywnie myślę, dla żywego chłopaka niekoniecznie, jest szansa by sprawdzić sunię jak reaguje na dzieci takie około 5-10lat i ew. koty, wiem, ze to może być trudne ale może jest szansa?

Trudno nam sprawdzić Toskę,kiedy przebywa w schronisku.

Posted

Iljova napisał(a):
Zastanawia mnie co jej się jeszcze przytrafiło, że jest taka smutna przecież MisieK u Caragh też porzucony a tak nie wygląda...

Zapewne coś bardzo przykrego,dlatego przyszły DS musi być doskonały i bardzo odpowiedzialny.