DONnka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 bela51 napisał(a):DONnko, ja juz robie przelew dla Ciebie. Dziękuję :loveu: Quote
Iljova Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 DOnka, bela51 cieszę się że tutaj jesteście :-) Quote
Tola Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Na jutro zaplanowano sterylizację Toski - trzymajmy kciuki. Dostałam odpowiedz od Selengi, że zrobi allegro:) Quote
Iljova Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Super :-) Że będzie allegro :-) Trzymam kciuki oczywiście . Quote
DONnka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='Tola']Na jutro zaplanowano sterylizację Toski - trzymajmy kciuki. Dostałam odpowiedz od Selengi, że zrobi allegro:) Już zaciskam kciuki :) A ja dostałam potwierdzenie od Hitoshi, że przyjęła zamówienie na ten mega pakiet ogłoszeń (120 sztuk) Pieniążki już Jej wysłałam - w sumie 20 zł tj. po 5 zł ode mnie i bela51 i 10 zł od Weimaromaniaczki :multi: Quote
Cantadorra Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Też trzymam kciuki za pomyślną sterylkę i jednocześnie bardzo proszę o pomoc w transporcie karmy na trasie Konstancin Jeziorna-Janów Lubelski. Może wy macie kogoś kto jeździ? Quote
Selenga Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Zamówione allegro dla Toski http://allegro.pl/show_item.php?item=2036131400 zgodnie z zamówieniem - full wypas :) Quote
joteska Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 cioteczki, jak czasem zdarzy się telefon o chłopaka onka z ogłoszenia ( a takich telefonów nie jest dużo) to niektóre domki mogłyby być dla suni- o Tosce intensywnie myślę, dla żywego chłopaka niekoniecznie, jest szansa by sprawdzić sunię jak reaguje na dzieci takie około 5-10lat i ew. koty, wiem, ze to może być trudne ale może jest szansa? Quote
zadra Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Wczoraj rano rozmawiałam z wetem.Toska miałaby dyć sterylizowana.MIalam również telefon w jej sprawie,ale znowu warunki nie taki jak powinny być i na propozycję wizyty Pani się juz nie odezwała. Quote
zadra Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Toska wczoraj miała zabieg sterylizacji.Dzisiaj rano została odwieziona do schroniska. Quote
Havanka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='zadra']Toska wczoraj miała zabieg sterylizacji.Dzisiaj rano została odwieziona do schroniska. Jak sie czuje po nim? Dziś ponownie dostałam maila od pani, która bardzo przejęła sie losem Toski: Witam Panią czy Tosia znalazła juz nowy dom Ona tak na niego bardzo zasługuje my nadal mamy nadzieję ze kinie da rade zmienic i będzie z nami kinia ma moze jeszcze szansę na socjalizację króliczek juz lada dzien idzie do domu tymczasowego do adopcji została nam tylko świnka przepraszam a gdzie Tosia teraz przebywa czy jest w domu tymczasowym u kogos czy w schronisku żal patrzec na nią łzy same lecą z oczu bynajmniej Ja nie mogę jak mozna zgotowac tak okrutny los psowi podejrzewam ze ten ktos kto tak zrobił z nią to zrobił to tez człowiekowi serce sie kraje na jej widok ona tym spojrzeniem poprostu błaga nie mogę dalej pisac bo sie popłakałam pozdrawiam Quote
Iljova Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 To prawda ja za każdym razem kiedy wchodzę na wątek to mam od razu łzy w oczach ... Biedna tkwi w tym schronie :( Quote
Wessi Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Iljova napisał(a):To prawda ja za każdym razem kiedy wchodzę na wątek to mam od razu łzy w oczach ... Biedna tkwi w tym schronie :( Ja tak samo Jak mozna pomoc jakis hotelik Nikt nie da rady ja zabrac na tymczas? Quote
Tola Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Bardzo dziękuję za allegro:) Super! Ja również wciąz mam nadzieję, że ten jedyny dom jest tuz, tuz i ze Toska juz niedługo wyjdzie ze schroniska. Plusem całej sytuacji jest to, ze sunia jak razie nie trafiła do boksu ogólnego i zrobimy wszystko, aby tam nie wylądowała. Bardzo dziękuję tym wszystkim, którzy tak starają się i pomagają, są tutaj z nami - dzięki takiej pomocy sunia będzie miała sporo ogłoszen, a to szansa na DS. Nie tracmy nadziei.... Tak niesmiało zapytam - moze ktos potrafi robic banerek? Mozna byłoby pokazać Toskę większej liczbie osób... Quote
Havanka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Tola napisał(a):Bardzo dziękuję za allegro:) Super! Ja również wciąz mam nadzieję, że ten jedyny dom jest tuz, tuz i ze Toska juz niedługo wyjdzie ze schroniska. Plusem całej sytuacji jest to, ze sunia jak razie nie trafiła do boksu ogólnego i zrobimy wszystko, aby tam nie wylądowała. Bardzo dziękuję tym wszystkim, którzy tak starają się i pomagają, są tutaj z nami - dzięki takiej pomocy sunia będzie miała sporo ogłoszen, a to szansa na DS. Nie tracmy nadziei.... Tak niesmiało zapytam - moze ktos potrafi robic banerek? Mozna byłoby pokazać Toskę większej liczbie osób... Fiorsteinbock jest mistrzynią w robieniu banerków. Napiszę do niej, chociaż wiem, ze jest teraz bardzo zajęta chorym szczeniaczkiem. Quote
zadra Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 joteska napisał(a):cioteczki, jak czasem zdarzy się telefon o chłopaka onka z ogłoszenia ( a takich telefonów nie jest dużo) to niektóre domki mogłyby być dla suni- o Tosce intensywnie myślę, dla żywego chłopaka niekoniecznie, jest szansa by sprawdzić sunię jak reaguje na dzieci takie około 5-10lat i ew. koty, wiem, ze to może być trudne ale może jest szansa? Trudno nam sprawdzić Toskę,kiedy przebywa w schronisku. Quote
Havanka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='Iljova'] Ilonko, super dzięki !!! Quote
Iljova Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 To tak na szybko żeby chociaż coś było, nic specjalnego ... Quote
zadra Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='Iljova'] Wielkie dzięki!! Quote
Iljova Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Zastanawia mnie co jej się jeszcze przytrafiło, że jest taka smutna przecież MisieK u Caragh też porzucony a tak nie wygląda... Quote
zadra Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Iljova napisał(a):Zastanawia mnie co jej się jeszcze przytrafiło, że jest taka smutna przecież MisieK u Caragh też porzucony a tak nie wygląda... Zapewne coś bardzo przykrego,dlatego przyszły DS musi być doskonały i bardzo odpowiedzialny. Quote
Iljova Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Myślę że to musiało być bardzo dramatyczne przeżycie smutek w jej oczach na jej pyszczku jest tak ogromny... trochę potrwa zanim się uśmiechnie ... Quote
Recommended Posts