Tola Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Havanka napisał(a):Tolu, nie z tak przyziemnymi problemami, dajecie sobie radę ! Filmów też nigdy nie wstawiałam. Może do tego czasu znajdziemy kogoś, kto to zrobi a może mnie uda sie zgłębić ten temat?;) Jasne - wszystko jeszcze przed nami;) Quote
Iljova Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Tola pisałam do Ciebie PW w sprawie filmu jeśli będzie wstawię go Quote
Tola Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Iljova napisał(a):Tola pisałam do Ciebie PW w sprawie filmu jeśli będzie wstawię go Super:) Juz nie mogę się doczekac tego wyjazdu. Quote
Havanka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Iljova napisał(a):Tola pisałam do Ciebie PW w sprawie filmu jeśli będzie wstawię go Ilonko, jesteś niezastąpiona !!! Dziękujemy !!! Quote
Havanka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Tola napisał(a):Super:) Juz nie mogę się doczekac tego wyjazdu. A ja nie mogę doczekać sie zdjęć , filmu i relacji ! Ciekawe, jak się miewa nasza sunia ! Quote
Iljova Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Havanka napisał(a):Ilonko, jesteś niezastąpiona !!! Dziękujemy !!! Nie przesadzaj nie ma ludzi niezastąpionych, a jestem tu i co potrafię to zrobię :) Też jestem ciekawa i czekam na zdjęcia i film :-) Quote
zadra Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Ja mam nadzieję,że Toska przywita nas weselsza. Quote
Iljova Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 zadra napisał(a):Ja mam nadzieję,że Toska przywita nas weselsza. Też mam taką nadzieję :) Quote
zadra Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Szukamy osoby do wizyty przedadopcyjnej dla Toski w SOCHACZEWIE !!!!!!!!!!!! Zadzwoniła dzisiaj Pani zainteresowana adopcją Toski.Ma już przygarnietego samca ON,mąż zobaczył ogłoszenie na Tablicz.pl i zachwycił się sunieczką. Quote
Havanka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='zadra']Szukamy osoby do wizyty przedadopcyjnej dla Toski w SOCHACZEWIE !!!!!!!!!!!! Zadzwoniła dzisiaj Pani zainteresowana adopcją Toski.Ma już przygarnietego samca ON,mąż zobaczył ogłoszenie na Tablicz.pl i zachwycił się sunieczką. Czy Toska mieszkałaby w domu z ludźmi? Zadro, wstaw info w tytule wątku, że szukamy kogoś na wizytę PA w Sochaczewie. Quote
beka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Z Sochaczewa jest Luka (luka 1) nie pamietam działa w fundacji http://www.nero.egonet.pl/ Quote
Tola Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) [quote name='Havanka']Czy Toska mieszkałaby w domu z ludźmi? Zadro, wstaw info w tytule wątku, że szukamy kogoś na wizytę PA w Sochaczewie. Z tego co Pani mówiła w rozmowie z zadrą - to tak - ale więcej na pewno będzie wiadomo po wizycie. Przydałby się ktos doswiadczony w PA. Odpadł tez chyba kolejny dom z naszych stron - pan po informacji o wizycie przedadopcyjnej juz się nie odezwał... [quote name='beka']Z Sochaczewa jest Luka (luka 1) nie pamietam działa w fundacji http://www.nero.egonet.pl/ Zaraz spróbuję napisac. Edited January 9, 2012 by Tola Quote
zadra Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Pomyliłam się w nazwie ulicy wysyłając info do luki1 ,a dzisuaj nie "idzie" mi wiadomość. Quote
luka1 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ok. dziś chyba się nie wyrobię bo muszę jechać do Warszawy z Figą do neurologa. Quote
Owieczka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Przepraszam ze zaśmiecę ale mega pilne !! :( Zerknijcie... ;( Sunia w typie ON straciła mleko, choruje, nie ma kto karmić maluchów POMOCY!!! http://www.dogomania.pl/threads/2208...8#post18362318 Quote
Iljova Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 bardzo przepraszam ale to ważne [quote name='Marinka']Przepraszam za offa, ale to bardzo pilne: Czy znacie jakiegoś ozdrowieńca nosówki? Potrzebna jest pilnie jego krew. Ozdrowienie mogło mieć miejsce maksymalnie 1,5 roku temu - NA CITO!!! Gotowa surowica jest w tym kraju nieosiągalna :-( Quote
zadra Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 luka1 napisał(a):Ok. dziś chyba się nie wyrobię bo muszę jechać do Warszawy z Figą do neurologa. Dzięki!! Tylko bardzo proszę o ustalenie terminu wizyty i telefon do Pani . Quote
Tola Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Własnie wróciłysmy z zadra ze schroniska - Toska jest cuuuuuuuuuuuudowna:loveu: Byłysmy na długim spacerku - zdjęcia troszkę pózniej, bo muszę sie rozgrzac - okrutnie zmarzłam. |W miedzyczasie dzwoniła Pani z Sochaczewa - czeka na wizytę. Quote
Tola Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 luka1 napisał(a):Jestem umówiona na dziś o ok. 18 Trzymamy kciuki!!! Quote
zadra Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 luka1 napisał(a):Jestem umówiona na dziś o ok. 18 Jak ja mocno trzymam kciuki!!!!!!!!!!! Quote
Havanka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Tola napisał(a):Własnie wróciłysmy z zadra ze schroniska - Toska jest cuuuuuuuuuuuudowna:loveu: Byłysmy na długim spacerku - zdjęcia troszkę pózniej, bo muszę sie rozgrzac - okrutnie zmarzłam. |W miedzyczasie dzwoniła Pani z Sochaczewa - czeka na wizytę. ...żeby to był TEN domek, ....żeby to był TEN domek, ...żeby to był TEN domek.... Ale i tak czekam na zdjęcia !!!!!!!! Quote
Recommended Posts