zadra Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Iljova napisał(a):Myślę że to musiało być bardzo dramatyczne przeżycie smutek w jej oczach na jej pyszczku jest tak ogromny... trochę potrwa zanim się uśmiechnie ... W przyszłym tygodniu postaram się pojechać do schroniska i zrobic zdjęcia. Quote
Iljova Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Fajnie a jak będzie trochę więcej zdjęć to zrobię z nich plakat jaki robiłam innym psiakom Quote
zadra Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Iljova napisał(a):Fajnie a jak będzie trochę więcej zdjęć to zrobię z nich plakat jaki robiłam innym psiakom Przydałyby sie pewnie fotki z pleneru. Quote
Iljova Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 jakie będą to będą :-) chodzi o to żeby nie były to zdjęcia podobne. Ty tylko postaraj się zrobić zdjęcia a ja przejrzę wybiorę i zrobię plakat, a jeśli będzie dużo zdjęć to zrobię jeszcze coś ale to już będzie niespodzianka :-) Quote
zadra Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Iljova napisał(a):jakie będą to będą :-) chodzi o to żeby nie były to zdjęcia podobne. Ty tylko postaraj się zrobić zdjęcia a ja przejrzę wybiorę i zrobię plakat, a jeśli będzie dużo zdjęć to zrobię jeszcze coś ale to już będzie niespodzianka :-) To poproszę na PW adres mailowy. Quote
DONnka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Jak się czuje dziewczynka po sterylce ??? Mam nadzieję, że szybciutko dojdzie do siebie A w tym schronisku dopilnuję rekonwalescencji ??? Pamiętajcie cioteczki, że czekamy na mega pakiet ogłoszeń od Hitoshi (120 sztuk) Jest już zapłacony, więc teraz to tylko kwestia czasu :) Ijlova, to Ty potrafisz robić takie piękne bannerki ??? ;) Będę o tym pamiętać :):):) Quote
Iljova Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 A jakie tam piękne to tak na szybko . Nie jest rewelacyjny Quote
zadra Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Dzsiaj zadzwonił do mnie Pan zainteresowany adopcją Toski.Ma samca ON-wykastrowanego.Opowiedzialam mu o naszej dziewczynce.Ma sie odezwać w poniedziałek. Zapraszam również na watek 24 kotów mieszkajacych w malutkiej kawalerce http://www.dogomania.pl/threads/220543-Potrzebna-pomoc-ukochane-24-koty-w-kawalerce!!!?p=18330636#post18330636 Quote
Havanka Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='zadra']Dzsiaj zadzwonił do mnie Pan zainteresowany adopcją Toski.Ma samca ON-wykastrowanego.Opowiedzialam mu o naszej dziewczynce.Ma sie odezwać w poniedziałek. Zapraszam również na watek 24 kotów mieszkajacych w malutkiej kawalerce http://www.dogomania.pl/threads/220543-Potrzebna-pomoc-ukochane-24-koty-w-kawalerce!!!?p=18330636#post18330636 Nareszcie telefon ! Zadro, jakie odniosłaś wrażenie ? Quote
zadra Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 W miarę dobre,tylko proponuje do mieszkania Tosce kojec z profesjonalna budą.Zapewniał mnie,że spędza dużo czasu ze swoim psem.Ale wiesz jak to jest -prawda wychodzi na wizycie przedadopcyjnej.Chcialby wczesniej zobaczyć Toskę w schronisku-jest mieszkańcem Zamościa.Ja wolałabym,żeby sunieczka mieszkała w domu i stale była z człowiekiem.A Ty co o tym sądzisz. Quote
Havanka Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 zadra napisał(a):W miarę dobre,tylko proponuje do mieszkania Tosce kojec z profesjonalna budą.Zapewniał mnie,że spędza dużo czasu ze swoim psem.Ale wiesz jak to jest -prawda wychodzi na wizycie przedadopcyjnej.Chcialby wczesniej zobaczyć Toskę w schronisku-jest mieszkańcem Zamościa.Ja wolałabym,żeby sunieczka mieszkała w domu i stale była z człowiekiem.A Ty co o tym sądzisz. Szczerze mówiąc, mnie też marzył się dom pod jednym dachem z człowiekiem. Piękna buda nie zastąpi bliskości człowieka, zwłaszcza tak zranionemu psychicznie psu. Quote
Tola Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Myslę, ze warto podjechac i zobaczyc - porozmawiac na miejscu . Quote
DONnka Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Cioteczki, może nie decydujcie się jeszcze ostatecznie. Zwłaszcza jeśli nie jesteście przekonane do tego domku Trzymajcie Pana w odwodzie ;) Już się robi 130 ogłoszeń dla Toski :) Wierzę, że czeka na sunię kanapa w domu :) Quote
Lobaria Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Ja w ogóle nie rozumiem, jak swojego psiaka można w kojcu trzymać, a nie traktować jak członka rodziny... Ale może jestem z tych ultra... To, czy psiak może być w kojcu, zależy od jego przeszłości. Jeśli przyzwyczajony, to lepsze od schroniska. Myślę, że wizyta pa dużo wyjaśni a tak naprawdę to poadopcyjna. Nie mówiąc o uczciwości przyszłego domku. Quote
Selenga Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Ja tez uważam, że warto poczekać. Na allegro jest bardzo duże zainteresowanie sunią. Dostałam też dzisiaj maila od pani, która zdecydowanie bardziej mi się podoba niż ten pan. Wysłałam tego maila już do zadry. Sunia na prawdę zasługuje na wyjątkowy dom. Ludzie są teraz tak zapracowani, że jak ona utknie w kojcu, to kontakt z człowiekiem będzie miała sporadycznie. I nawet nie dlatego, że człowiek jest zły, tylko daltego że zawsze będą ważniejsze sprawy niż przytulenie psa. Quote
Iljova Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Masz rację Selenga zgadzam ślę z tym co napisałaś. A ona potrzebuje bardzo kontaktu z człowiekiem Quote
zadra Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 (edited) Selenga napisał(a):Ja tez uważam, że warto poczekać. Na allegro jest bardzo duże zainteresowanie sunią. Dostałam też dzisiaj maila od pani, która zdecydowanie bardziej mi się podoba niż ten pan. Wysłałam tego maila już do zadry. Sunia na prawdę zasługuje na wyjątkowy dom. Ludzie są teraz tak zapracowani, że jak ona utknie w kojcu, to kontakt z człowiekiem będzie miała sporadycznie. I nawet nie dlatego, że człowiek jest zły, tylko daltego że zawsze będą ważniejsze sprawy niż przytulenie psa. JUz sprawdzam skrzynkę! Przeczytałam wiadomość i w tym momencie trudno nam będzie odpowiedzieć na wiekszość z zadanych pytań.Filmik postaramy się z Tolą nakręcić. Edited January 7, 2012 by zadra Quote
Tola Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 zadra napisał(a):JUz sprawdzam skrzynkę! Przeczytałam wiadomość i w tym momencie trudno nam będzie odpowiedzieć na wiekszość z zadanych pytań.Filmik postaramy się z Tolą nakręcić. Nadal nie znamy stosunku Toski do dzieci, a takie pytanie padło; nie wiemy równiez jak z zachowuje sie p[ozostawiona sama w meiszkaniu... W następnym tyg jedziemy z zadrą do Toski, ale na te pytania trudno na razie będzie odpwiedzieć. Quote
Havanka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Czy będziecie miały np możliwość wzięcia Toski na spacer, np poza schron? Wtedy też mozna wyciągnąć wiele wniosków nt. zachowania suni w stosunku do innych osób, psów ... Quote
Tola Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Havanka napisał(a):Czy będziecie miały np możliwość wzięcia Toski na spacer, np poza schron? Wtedy też mozna wyciągnąć wiele wniosków nt. zachowania suni w stosunku do innych osób, psów ... Tak - chciałybyśmy zabrac Toskę na spacer; Pani, która pytała o sunię prosiła równiez o filmik ze spaceru. Quote
Havanka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Byłoby super ! Proszę, wstawcie też na wątek? Ok? Quote
Tola Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Havanka napisał(a):Byłoby super ! Proszę, wstawcie też na wątek? Ok? Zdjęcia na pewno, ale filmik chyba będę musiala komus podesłac:cool3: Chyba ze zadra da radę;) My obie teraz bez synów, więc nie bedzie łatwo:cool3: Quote
Havanka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Tola napisał(a):Zdjęcia na pewno, ale filmik chyba będę musiala komus podesłac:cool3: Chyba ze zadra da radę;) My obie teraz bez synów, więc nie bedzie łatwo:cool3: Tolu, nie z tak przyziemnymi problemami, dajecie sobie radę ! Filmów też nigdy nie wstawiałam. Może do tego czasu znajdziemy kogoś, kto to zrobi a może mnie uda sie zgłębić ten temat?;) Quote
Recommended Posts