Havanka Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='wolf122']Super :loveu:Przystojniak i owczarki :cool3:Tosca trafiła dzięki Wam do fajnego domu jak widać.Szkoda,że inne psiaki często nie mają tego szczęścia.Cieszy jednak ,że są normalni i odpowiedzialni LUDZIE :multi:[/QUOTE] Dokładnie ! Super dom, przystojny Pan;) i można tak żyć 100 lat !!! Quote
Tola Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Dzisiaj do schroniska ma przyjechac pani zainteresowna adopcją Aidy. Potrzebne kciuki. Quote
wolf122 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Tola kciuki u mnie non-sop do bólu ale swoją drogą myślałem,że ta piękność już dawno na swoim:roll:.Dobry domek,sprawdzony ??? Quote
Havanka Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Czekamy na wynik wizyty w schronie. Czy Aida się spodobała? Quote
Tola Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 (edited) [quote name='wolf122']Tola kciuki u mnie non-sop do bólu ale swoją drogą myślałem,że ta piękność już dawno na swoim:roll:.Dobry domek,sprawdzony ???[/QUOTE] No niestety Aida nie ma szczęścia:roll: Mam takie beznadziejne telefony, ze ciarki mnie przechodzą jak pomyslę, ze ci dzwoniący jednak jakiegoś psa wezmą do siebie:roll: Ten dom z Krasnegostawu jeszcze nie sprawdzony, bo pani chciała najpierw zobaczyć sunię. Ale w schronie wiedzą, ze nawet jak pani zakocha się to nie można jej wydać psa. To niedaleko od nas, więc z wizytą nie będzie problemu;) Sunia pojedzie tylko do wcześniej sprawdzonego domu. Edited September 30, 2012 by Tola Quote
Havanka Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Tola']No niestety Aida nie ma szczęścia:roll: Mam takie beznadziejne telefony, ze ciarki mnie przechodzą jak pomyslę, ze ci dzwoniący jednak jakiegoś psa wezmą do siebie:roll: Ten dom z Krasnegostawu jeszcze nie sprawdzony, bo pani chciała najpierw zobaczyć sunię. Ale w schronie wiedzą, ze nawet jak pani zakocha się to nie można jej wydać. To niedaleko od nas, więc z wizytą nie będzie problemu;) Sunia pojedzie tylko do wcześniej sprawdzonego domu.[/QUOTE] Nie wierzę, ze już nie ma normalnych ludzi, może w końcu Aida trafi na takiego człowieka. Tolu, czy nie wybierasz się do schronu? czekam na nowe zdjęcia wyczesanej Aidy, Gemlinka i Mili. Quote
wolf122 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Pilnujcie jak możecie,bo lepszy mimo wszystko schron jak kaźnia u "człowieka" z nazwy.Po wczorajszych wiadomościach o powieszeniu kilkumiesięcznego psa przez 15 letniego gnoja za przyzwoleniem matki(k...a nie matka),patrzę na ludzi wilkiem :shake:Piękna sunia,musi trafić do dobrych ludzi!!! Quote
Tola Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Havanka']Nie wierzę, ze już nie ma normalnych ludzi, może w końcu Aida trafi na takiego człowieka. Tolu, czy nie wybierasz się do schronu? czekam na nowe zdjęcia wyczesanej Aidy, Gemlinka i Mili.[/QUOTE] Wybieram się; miałyśmy jechać z zadrą w piątek, ale było trochę zamieszania z wyjazdem psów do Krakowa no i nie zdążyłysmy. Zadry nie będzie trochę, więc myślę, że dopiero w przyszły wtorek podjedziemy. Ja wiem, ze teraz rzadziej jeżdzę, ale inaczej się nie da. Schron jest czynny dla odwiedzajacych 3 - 4 godz. dziennie i trudno mi teraz się dopasować. Ale juz koniec września i mam nadzieję, ze bedzie inaczej z moim czasem;) Quote
wolf122 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Super Misiulka,już widzialem jej zdjęcie:loveu: z pzdr dla Havanki :loveu: Fajnie,że tak dobrze trafiła na wspaniały domek :multi: Quote
Cantadorra Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Kolejna metamorfoza. Pięknie wygląda dziewczyna :) Jak podmieniona :) Quote
Recommended Posts