majqa Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Dogo07 napisał(a):Jak coś to ja się wproszę do Elik na wizyte u yorkowatego ;). A jak coś to ja Ją uraczę innym/ innymi czterołapkami. niech tylko się zgodzi, hihihi... Quote
elik Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Na propozycję Dogo07 przystaję z przyjemnością, zapraszam, a nad Twoją majqa pomyślę, jak maluszkowi znajdziemy odpowiedni i odpowiedzialny DS, żeby już nigdy nie znalazł się na ulicy :) Tylko jeszcze decyzja Anji, czy odda malca pod moją kuratelę. Quote
Tymonka Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 elik napisał(a):Na propozycję Dogo07 przystaję z przyjemnością, zapraszam, a nad Twoją majqa pomyślę, jak maluszkowi znajdziemy odpowiedni i odpowiedzialny DS, żeby już nigdy nie znalazł się na ulicy :) Tylko jeszcze decyzja Anji, czy odda malca pod moją kuratelę. No ja nie wiem , trzeba się zastanowić :D...żartuje , oczywiście , że odda :) Quote
elik Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Anja2201 napisał(a):No ja nie wiem , trzeba się zastanowić :D...żartuje , oczywiście , że odda :) W takim razie bardzo gorąco proszę wszystkie Cioteczki o szukanie transportu na trasie Tomaszów Mazowiecki - Kraków. Ja teraz z psiakami na spacerek, a po powrocie także będę szukać. Dogo07, jeśli chcesz mieć kogo odwiedzić, to bardzo proszę włącz się intensywnie do poszukiwań :) Quote
majqa Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Uff... :-) Niech się już nie błąka w oparach paliwa. ;-) Quote
IVV Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 no nareszcie jakies decyzj !!!! trzeba kij w mrowisko wsadzidz by sie cos konkrtnego ruszylo . Quote
IVV Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='elik']Kto tu z pustego w próżne przelewa, to chyba ten pytający, albo raczej z pełnego w próżne. Od początku piszę, że mogę tego malca wziąć na tymczas. Na dogo jest kilkanaście osób, które mogą za mnie poręczyć, ale IVV od początku wymyśla domki z FB, których nikt nie zna. Kto tu więc przelewa, i co przelewa ? Nie przenosi się prywatnych animozji na sprawę psa. dokladnie i chyba powinnas od siebie zaczac ;) Quote
majqa Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 IVV napisał(a):no nareszcie jakies decyzj !!!! trzeba kij w mrowisko wsadzidz by sie cos konkrtnego ruszylo . Czasem trzeba! :eviltong: Teraz może być już tylko lepiej. Anja, napisz do Kinya, jest z Kraka, o ile pamiętam, ma znajomych kursujących po Polsce, pewno i sama też się przemieszcza, może coś się z tego dobrego urodzi, może kogoś podpowie. Quote
elik Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='Anja2201']elik to jak szukamy transportu ?? Sorki, nie zauważyłam Twojego postu :oops: Oczywiście, że szukamy. Właśnie wróciłam ze spacerku i biorę się do robocizny :smile: Majqa podrzuciła myśl - dzięki - żebyś się skontaktowała z Kinya, czy może podjęłaś już temat ? Pytam, żebyśmy się nie dublowały :smile: [quote name='IVV']lepiej przelewac z pustgo w prozne ,debatowac , nic nie robic i nikomu nie dac szansy bo nie jest z cudownego dogo ;) noo tu sa same wszystkowiedzace,nieomylne wyrocznie :razz: a pies dalej bezdomny ehhhhhhh....albo juz go moze tam nie ma ... [quote name='elik']Kto tu z pustego w próżne przelewa, to chyba ten pytający, albo raczej z pełnego w próżne. Od początku piszę, że mogę tego malca wziąć na tymczas. Na dogo jest kilkanaście osób, które mogą za mnie poręczyć, ale IVV od początku wymyśla domki z FB, których nikt nie zna. Kto tu więc przelewa, i co przelewa ? Nie przenosi się prywatnych animozji na sprawę psa... [quote name='IVV']dokladnie i chyba powinnas od siebie zaczac ;) Bez komentarza, bo kto, co, to widać. [quote name='IVV']no nareszcie jakies decyzj !!!! trzeba kij w mrowisko wsadzidz by sie cos konkrtnego ruszylo . Gdyby nie Twój kij, to mały już byłby u mnie. Quote
elik Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 IVV napisał(a):wyluzuj troche ta swoja prywate O czym Ty kobieto mówisz, gdzie tu widzisz prywatę ? Najwyraźniej masz ochotę na kawałek awanturki, nic z tego. Ja nie mam ochoty i nie zamierzam odpowiadać na kolejne nonsensy. I proszę pozwolić w spokoju kontynuować szukanie rozwiązania dla malucha. Quote
enia Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='elik']W takim razie bardzo gorąco proszę wszystkie Cioteczki o szukanie transportu na trasie Tomaszów Mazowiecki - Kraków. Ja teraz z psiakami na spacerek, a po powrocie także będę szukać. Dogo07, jeśli chcesz mieć kogo odwiedzić, to bardzo proszę włącz się intensywnie do poszukiwań :) To sie małemu fartnęło, teraz elik poznasz co to znaczy mieć terierka w domu ( wiem bo mam):evil_lol:;) mojej pannie to by się spodobał:loveu: jednej i drugiej:p po kąpaniu i czesanku będziesz miała kolejkę pod drzwiami;) Super, że trafi właśnie do Ciebie :) Quote
elik Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 enia napisał(a):To sie małemu fartnęło, teraz elik poznasz co to znaczy mieć terierka w domu ( wiem bo mam):evil_lol:;) mojej pannie to by się spodobał:loveu: jednej i drugiej:p po kąpaniu i czesanku będziesz miała kolejkę pod drzwiami;) Super, że trafi właśnie do Ciebie :) Ja też sie będę cieszyć (mam taką nadzieję), gdy już dotrze do mnie. A co do kolejki pod drzwiami, to myślę, że prędko się skończy, gdyż zamierzam przed adopcją ciachnąć malca - jest na to zgoda i poparcie Anji. A co do terierka, to nie jestem tego do końca pewna, bo nigdy nie starałam się zgłębić tajniki psich ras - ale tak mi się wydaje, że mam terierowatą pannę u siebie. Jeśli śledziłaś wątek likwidacji psich kaźni ewy biedrzyckiej w Krężelu i Maciejowicach chyba, to jeden z ostatnich psiaków zabranych z tego okropnego miejsca, to właśnie moja Mała, wtedy Lili. Wydaje mi się, że to terierowata kuindelka ;) Quote
enia Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 ale ja miałam na myśli kolejkę ze względu na urok osobisty i charakterek (terierkowy), a nie na jajcyny:lol: Quote
IVV Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 elik napisał(a):O czym Ty kobieto mówisz, gdzie tu widzisz prywatę ? Najwyraźniej masz ochotę na kawałek awanturki, nic z tego. Ja nie mam ochoty i nie zamierzam odpowiadać na kolejne nonsensy. I proszę pozwolić w spokoju kontynuować szukanie rozwiązania dla malucha. dojrzalosci troche ! nie jstem z tego znana w przciwienstwie do ....sama dokoncz ;) niestety przez twoja bezsensowna zlosc bede musiala zablokowac twoje wpisy . Quote
majqa Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Aaaa i różne takie kursy robi również ajlii. Podpytaj Anja, może akurat będzie robić trasę. I... Jadun, bo kto Go tam wie, w co go dziewczyny z dogo wrobią. ;-) Quote
elik Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='enia']ale ja miałam na myśli kolejkę ze względu na urok osobisty i charakterek (terierkowy), a nie na jajcyny:lol: Aaaa no tak, to co innego :) [quote name='IVV']dojrzalosci troche ! nie jstem z tego znana w przciwienstwie do ....sama dokoncz ;-)... Chyba sama o sobie mówisz. Ja tylko odpowiadam. [quote name='IVV']...niestety przez twoja bezsensowna zlosc bede musiala zablokowac twoje wpisy . Masz takie koneksje ? I ktoś tu mówił o prywacie. Quote
IVV Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 nareszci mam kogos na liscie ignorowanych ;) Aniu zmien moze tytul i dodaj ,ze poszukiwany jest pilnie transport dla malucha Quote
majqa Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Dziewczyny, pliiizzzz, jakemmm powoli stara a na 100% zołza... ;-) Nie kłóćcie się, nie psujcie założycielce wątku dobrej roboty, bo na pewno będzie liczyła na udział nowych osób, wpłaty etc. Jak przybędzie stron, a Anja zapomni zaktualizować pierwszą ;-), to mało kto się połapie, którzy to nasi. :eviltong: Poza tym I. - Idą święta, czas dla wielu z nas magiczny, a wtedy nawet ostatnie bydlę potrafi przemówić ludzkim głosem więc tym bardziej i my możemy się dogadać. :-) Poza tym II. - Coś mi się przypomniało. Z b.fajną osobą z dogo zaczęła mi się bomba znajomość od gigant, wielostronicowej pyskówki. ;-) I tego Wam z całego serca życzę. :lol: Quote
elik Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 majqa napisał(a):Dziewczyny, pliiizzzz, jakemmm powoli stara a na 100% zołza... ;-) Nie kłóćcie się, nie psujcie założycielce wątku dobrej roboty, bo na pewno będzie liczyła na udział nowych osób, wpłaty etc. ... Nie cytuję w całości, bo długie, ale mocne słowa i prawdziwe :thumbs: Anjia ja napiszę PW do osób, które wymieniła majqa poniższy tekst: Witaj Malutki mix yorka koczuje na stacji benzynowej przy ruchliwej ulicy w Tomaszowie Mazowieckim. Chcę go przyjąć na BDT i szukamy transportu, czy możemy liczyć na pomoc. Bardzo proszę o szybką odpowiedź, gdyż malec powinien jak najszybciej znaleźć się w domowych warunkach. W każdy dzień może nastąpić nagłe ochłodzenie i maluch może zamarznąć. Łączę pozdrowienia Elżbieta Jeśli chcesz możesz wykorzystać ten tekst pisząc do innych osób, może na wątku transportowym ? Albo zaproponuj coś innego. Napisałam do: ajliii, Jadun, Kinya. To chyba wszyscy z listy majqi :) Teraz popytam na transportowym. Quote
majqa Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Wątek transportowy koniecznie, koniecznie. Trzeba pójść różnymi odnogami, szukając transportu, bo psina bezpieczna będzie, a my spokojni, kiedy dotrze już do Eli. Quote
Onaa Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Ja miałam teriera i było zupełnie ... nie terierowaty, cudo nie psiak, łagodny jak baranek :). I tego życzę Elik. Żeby Mariolka okazał się super psiakiem. Ja wysłałam sms do Figu i napisała na fb pytanie o transport. Quote
ocelot Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 No i bardzo jestem za, ze Mariolka jedzie do Krakowa:) Quote
enia Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 a czy on już jest zabezpieczony w oczekiwaniu na transport, czy siedzi na stacji? serio mu Mariolka??? Quote
Recommended Posts