ocelot Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Dogo07 napisał(a):Czyli jutro będzie już w Krakowie :). O mam briarda dla Ciebie, albo prawie:)ale podeslę jutro, muszę opis zaktualizować... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 To trzymamy kciuki :thumbs::thumbs:. Quote
katia_793 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 nic nie wiadomo ? no nic zajrzę jutro Quote
Tymonka Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 katia_793 napisał(a):nic nie wiadomo ? no nic zajrzę jutro Dopiero wróciłam do domu , malucha nie ma , zabrał go dzisiaj jakiś pan , wiemy , że ze sługocic , dziś jeździłam z Majki1510 i szukałyśmy , niestety nie znalazłyśmy , ale na ściemniałyśmy na stacji , że to pies Majki i państwo obiecali jutro podać adres pana który malucha zabrał , adres ma pracownik z rannej zmiany , więc jutro pojadę sprawdzić w jakie poszedł warunki , Majki pojedzie ze mną i jak coś będzie się upierać , że to jej pies . Quote
elik Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 majqa napisał(a):O matko, tytuł rodem z... innego wątku. ;-) Baw się dobrze! :-) emilia2280 napisał(a):... Elu, co za tytul ;ppp Nie jestesmy na wátku Basika :diabloti: Dziękuję, zabawa była rzeczywiście świetna - w roli tytułowej sam Andrzej Grabowski, a zbieżność tematów jest na szczęścioe tylko w tytule :) Ale dla zachowania równowagi, żeby mi nie było za dobrze dostałam łupnia w łeb - małego nie ma :( Wczoraj jeszcze był, dzisiaj już go nie ma :( Quote
Tymonka Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 emilia2280 napisał(a):napisz kochana jak go bédziesz miala w posiadaniu, ja nadam slayowi. tylko ze nie moze byc schron chyba, bo slay bédzie pózno w Tomaszowie (zgodzila sie jechac z dnia na dzien, ale moze wyjechac jutro po poludniu dopiero od siebie) a w krakowie w nocy :p psiak musi byc u kogos zeby go wydal w "nieprzyzwoitej" porze :) Elu, co za tytul ;ppp Nie jestesmy na wátku Basika :diabloti: W razie czego u nas w schronie zawsze ktoś jest i jak będzie znał mniej więcej godzinę przyjazdu to psiaka wyda nawet w nocy , nie raz psy były odbierane o 1 2 w nocy tylko trzeba wcześniej uprzedzić . Quote
elik Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Anja2201 napisał(a):W razie czego u nas w schronie zawsze ktoś jest i jak będzie znał mniej więcej godzinę przyjazdu to psiaka wyda nawet w nocy , nie raz psy były odbierane o 1 2 w nocy tylko trzeba wcześniej uprzedzić . Ale jak psiaka nie ma, to transport trzeba odwołać. Quote
majqa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 O jasny gwint... :-( Kiepsko to wygląda, bo przy odbiorze od... wypadałoby, by pies poznał właściciela... :-( Nie no, ja się załamię... :flaming: Anja, podaj mi lub Eli na PW do siebie kontakt, by któraś z nas mogła go przekazać panu kierowcy (chodzi o to, by był z Tobą w kontakcie). Ty na pewno też dostaniesz właściwy namiar zwrotnie... Quote
elik Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 majqa napisał(a):O jasny gwint... :-( Kiepsko to wygląda, bo przy odbiorze od... wypadałoby, by pies poznał właściciela... :-( Nie no, ja się załamię... :flaming: Anja, podaj mi lub Eli na PW do siebie kontakt, by któraś z nas mogła go przekazać panu kierowcy (chodzi o to, by był z Tobą w kontakcie). Ty na pewno też dostaniesz właściwy namiar zwrotnie... Majquś, ale jak psiaka nie ma, to akcja odwołana, napisałam do p. Andrzeja, że psiak nie został znaleziony :( Anja podawałą na wątku nr telefonu więc myślę, że mogę powtórzyć 798-211-667 Quote
majqa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 elik napisał(a):Majquś, ale jak psiaka nie ma, to akcja odwołana, napisałam do p. Andrzeja, że psiak nie został znaleziony :( Wiem, wiem Elunia ale tak sobie myślałam, że... jakby jakimś cudem... to wtedy Anja z mety mogłaby wykręcić do pana kierowcy, być z nim w kontakcie i... Oj,... marzę sobie. :-( Ależ się martwię... Równie dobrze, może akurat ten psiak miał szczęście i trafił na super człowieka, który naprawdę kocha zwierzęta ale jak sobie uzmysłowię, co się dzieje na ogół... Quote
elik Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='majqa']Wiem, wiem Elunia ale tak sobie myślałam, że... jakby jakimś cudem... to wtedy Anja z mety mogłaby wykręcić do pana kierowcy, być z nim w kontakcie i... Oj,... marzę sobie. :-( Ależ się martwię... Równie dobrze, może akurat ten psiak miał szczęście i trafił na super człowieka, który naprawdę kocha zwierzęta ale jak sobie uzmysłowię, co się dzieje na ogół... Dokładnie to samo sobie myślę. Niestety los psiaków na wsiach i w małych miejscowościach jest podły :( Jak nie niewola na łańcuchu, to bieganie luzem, co też nie jest dobre i często kończy się śmiercią lub kalectwem. Taki mały psiaczek potrzebuje specjalnej opieki i morza miłości. Anju, jutro jak tylko uda się Wam odzyskać psiaka, to zaraz daj mi znać, wyślij SMSa 501 545 399, a ja powiadomię Pana Andrzeja. Jutro ma sporo pracy i prosił, żeby dać mu znać od razu jak tylko psiak się znajdzie, bo do Tomaszowa ma 200 km więc ponad 2 godz. jazdy. Quote
enia Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 wielka szkoda, bo tak naprawdę nie wiadomo co się z nim stało i gdzie trafił...różne męty dogo czytają, czy tu padła konkretna ulica tej stacji?? wszystko dograne i po psie....:-( oby tylko nie trafił z deszczu pod rynnę. Quote
elik Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 enia napisał(a):wielka szkoda, bo tak naprawdę nie wiadomo co się z nim stało i gdzie trafił...różne męty dogo czytają, czy tu padła konkretna ulica tej stacji?? wszystko dograne i po psie....:-( oby tylko nie trafił z deszczu pod rynnę. Niestety boję sie, że pod rynnę :( Nie będzie mnie na dogo do godz. 13-tej. Będę pod telefonem. Quote
majqa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Myślę Enia, że tu akurat komuś musiał wpaść w oko tam, na miejscu, a pracownicy, cóż, ogromnie się do niego przywiązali ale jak nadarzyła się konkretna szansa na uwolnienie od problemu, a człowiek im się spodobał i miał siłę perswazji... Nic to, nie traćmy jeszcze nadziei... Qrczę, tak chciałam sobie czytać relacje o nim, widzieć go rozpieszczanego przez Elę... Co za parszywa rzeczywistość. :shake: Quote
Onaa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Nie dobre wieści. Trochę się boję o małego. Tak bardzo bym chciała wiedzieć że znalazł albo dobrego opiekuna albo że jedzie jednak do elik. Quote
katia_793 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 o masz ,mam tylko nadzieję ,że znalazł dobry dom-będe zagladać czy może jednak zostanie oddany Aniii i Majki Quote
majqa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 katia_793 napisał(a):(...) będe zagladać czy może jednak zostanie oddany Aniii i Majki Super. Zatem czekamy na jakieś wieści. Quote
elik Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 I ja czekam :( Dziękuję Wam kochane Cioteczki za zaufanie. Na pewno go nie zawiodę, jeśli maluszek trafi do mnie. Na wstępie będzie miał ful przegląd weterynaryjny, odpchlenie, odrobaczenie i szczepka - to normal, no i kiedy wetka stwierdzi, że już można - kastracja. W międzyczasie podkarmianie, dopieszczanie i zabiegi pielęgnacyjne. Szukanie najlepszego pod słońcem domku, to już wspólnie i intensywnie :) Quote
katia_793 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 jestem za -przegląd kastracja i do adopcji :) może do nas :) Quote
majqa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 elik napisał(a):(...) Dziękuję Wam kochane Cioteczki za zaufanie. Na pewno go nie zawiodę, jeśli maluszek trafi do mnie. (...) Nie mam cienia wątpliwości, że znalazłby się w swoim raju. :-) Niech się tylko znajdzie..., proszę... :-( Quote
elik Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 katia_793 napisał(a):jestem za -przegląd kastracja i do adopcji :) może do nas :) Jestem za, a nawet przeciw ;) Żeby tylko się odnalazł. Quote
elik Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 majqa napisał(a):Nie mam cienia wątpliwości, że znalazłby się w swoim raju. :-) Niech się tylko znajdzie..., proszę... :-( Dziękuję :oops: Pisałyśmy równocześnie :) Quote
Recommended Posts