katia_793 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 na stronce jest do niej email,zerknę w domu czy na umowie adopcyjnej są jakieś dane do niej :) Quote
Tymonka Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Ciotki , kolejna bida prosi o pomoc : http://www.dogomania.pl/threads/219811-Cze%C5%9B%C4%87-my%C5%9Blisz-%C5%BCe-jestem-kolejnym-mikropsiakiem-kt%C3%B3ry-zamarznie-tej-zimy Quote
majqa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 katia_793 napisał(a):na stronce jest do niej email,zerknę w domu czy na umowie adopcyjnej są jakieś dane do niej :) Cudnie. Dziękuję. :-) Quote
elik Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='katia_793']psiak wygląda na łagodnego :) ale nikt nie wie jak zareaguje na drugiego psa i 9 letnie dziecko,ja nie chcę naciskać, a nasz dom był sprawdzany przez osobę ze str www.adoptujpsiaka.pl -Miśkopta to nasza sunia,wydaje mi się ,że ta osoba jest na dogo i nasza sunia dotarła do nas z marszu,przywieźli nam ja na zapoznanie i już została,warunki adopcyjne spełniliśmy sunia została wysterylizowana i jest cudnym,kochanym psiakiem. [quote name='majqa']Czy jesteś w stanie to ustalić i zaprosić ją na ten wątek? Skontaktować z Anja? Jeśli faktycznie jest ktoś, kto potwierdzi to co pisze katia, a Anja zdecyduje się adoptować maluszka kati, to ja nie będę miała nic przeciwko temu :) Dla mnie najważniejsze jest dobro tego malucha i między innymi zabezpieczenie go, żeby w przyszłości nie został potraktowany jak maszynka do robienia szczeniaczków. Katiu mieszkasz w W-wie, czy w okolicy W-wy ? Quote
majqa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 elik napisał(a):(...) Dla mnie najważniejsze jest dobro tego malucha i między innymi zabezpieczenie go, żeby w przyszłości nie został potraktowany jak maszynka do robienia szczeniaczków. (...) To są priorytety. Quote
elik Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 majqa napisał(a):To są priorytety. Jak najbardziej, a skoro katia pisze, że poddali sunię sterylizacji, to nie mam powodu sądzić, że z yorczkiem będzie inaczej, jeśli tylko tak było w istocie. Quote
emilia2280 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Rewelacja napisał(a):Nie bądź niemiła.... nie rozumiem po co się tak na niego uparłaś. Skoro jest DS chętny w Warszawie.... Rewelka, nie nerwuj sié, bo to zbyt wazna sprawa, zeby w ciemno wydac rasowca. Eli mozna dac z opaská na oczach, i powie Ci to wielu dogomaniaków. A ze ludzie dzisiaj klamiá jak z nut, to kazdego trzeba sprawdzac i samamu byc transparentnym jesli ktos chce nas sprawdzic. Uczciwy nie ma nic do ukrycia, poczeka. Ta adopcja jak najbardziej moze dojsc do skutku. Odpowiedzialni ludzie nie tupiá nózká obrazeni, tylko rozumiejá nasze obawy. Rozumiem ze wszystko rozchodzi sie teraz o transport czy Figu moze? Quote
katia_793 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 mieszkam w Warszawie koło Arkadii,sunia była sterylizowana w czasie akcji sterylizacji -okazało się ,że ma ciążę urojoną i dawaliśmy jej tabletki na zatrzymanie laktacji,sterylizowana była w przychodni na Górce na Górczewskiej,nigdy nie zamierzaliśmy rozmnażać swoich zwierzaków- nie mam zapędów hodowlanych :) Quote
elik Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 emilia2280 napisał(a):...Rozumiem ze wszystko rozchodzi sie teraz o transport czy Figu moze? Na razie Figu nie odpowiada. Emilko, posprzątaj proszę skrzyneczkę, choć jedną wiadomość wykasuj :) katia_793 napisał(a):...nigdy nie zamierzaliśmy rozmnażać swoich zwierzaków- nie mam zapędów hodowlanych :) Pisałaś, że masz 9 letnią córeczkę i że prawie od urodzenia mieszkała ze zwierzętami. Jakie mieliście zwierzaki i co z nimi ? Quote
emilia2280 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Dobra, mam transport, ale warunek jak mówilam wczesniej - pies musi byc zlapany. Jesli Anja dzis go zlapiesz to jutro moze slay po niego przyjechac i zawiezc do Eli. Pojedziesz po niego? Quote
katia_793 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 mieszkaliśmy z moim psem ,którego dostałam na 11 urodziny i z owczarkiem niemieckim,który po naszej wyprowadzce został u rodziców-Grafi odszedł ok 4-5 lat temu,Wika miała swoje chomiki ,teraz ma szczurka- akwarii nie liczę :) chomiki były u nas 2 i 3 lata były dwie sztuki :) pojawie sie ok 18 jadę do domu Quote
elik Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 emilia2280 napisał(a):Dobra, mam transport, ale warunek jak mówilam wczesniej - pies musi byc zlapany. Jesli Anja dzis go zlapiesz to jutro moze slay po niego przyjechac i zawiezc do Eli. Pojedziesz po niego? Emi, jesteś niesamowita :cunao::cool2::buzi: Teraz tylko odłowić psiurka. Quote
majqa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Dziękujemy Katiu za informację. :-) Oczywiście czekamy. Wracaj do domku ostrożnie. Quote
Tymonka Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 emilia2280 napisał(a):Dobra, mam transport, ale warunek jak mówilam wczesniej - pies musi byc zlapany. Jesli Anja dzis go zlapiesz to jutro moze slay po niego przyjechac i zawiezc do Eli. Pojedziesz po niego? Wszystko zależy o której slay by przyjechał , przyjechała . Quote
Tymonka Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Schronisko nam go przetrzyma , zamkną go w gabinecie weta , warunki może kiepskie , ale na szybko nic innego nie znajdę na noc . Zaraz jadę go łapać . Quote
elik Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Anja2201 napisał(a):Schronisko nam go przetrzyma , zamkną go w gabinecie weta , warunki może kiepskie , ale na szybko nic innego nie znajdę na noc . Zaraz jadę go łapać . Super, ja teraz spadam, idę do teatru - Chory z urojenia - :) Telefon będzie wyłączony, ale SMSa odbiorę zaraz podczas antraktu lub po spektaklu. Wrócę późno, ale się pojawię na wątku. Quote
majqa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 O matko, tytuł rodem z... innego wątku. ;-) Baw się dobrze! :-) Quote
emilia2280 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Anja2201 napisał(a):Wszystko zależy o której slay by przyjechał , przyjechała . Anja2201 napisał(a):Schronisko nam go przetrzyma , zamkną go w gabinecie weta , warunki może kiepskie , ale na szybko nic innego nie znajdę na noc . Zaraz jadę go łapać . napisz kochana jak go bédziesz miala w posiadaniu, ja nadam slayowi. tylko ze nie moze byc schron chyba, bo slay bédzie pózno w Tomaszowie (zgodzila sie jechac z dnia na dzien, ale moze wyjechac jutro po poludniu dopiero od siebie) a w krakowie w nocy :p psiak musi byc u kogos zeby go wydal w "nieprzyzwoitej" porze :) Elu, co za tytul ;ppp Nie jestesmy na wátku Basika :diabloti: Quote
katia_793 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 cieszę sie ,że maluch będzie już dziś mieszkał w ciepełku ,zniecierpliwością czekam na wieści :) Quote
katia_793 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 niestety oprócz adresu strony i emaila nie mam danych osoby od której adoptowaliśmy Zoję zaprosiłam ją na wątek Quote
Onaa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Czyli jutrzejszy transport z Radomia i nocleg psiaka w Radomiu już nie potrzebny ? To idę to odwołać. Quote
ocelot Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Anja2201 napisał(a):Schronisko nam go przetrzyma , zamkną go w gabinecie weta , warunki może kiepskie , ale na szybko nic innego nie znajdę na noc . Zaraz jadę go łapać . Nie są takie kiepskie. maluszek będzie miał czysto i cieplutko. gabinet to najcieplejsze miejsce w schronisku, w porównaniu z budą full wypas. Quote
Recommended Posts