Jump to content
Dogomania

Ligota-KONIEC PSIEGO DRAMATU!!! A jednak jest jeszcze coś do zrobienia!!! :(

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majafaja']

słuchajcie, a co stały się z tym psem? on pewnie juz nie zyje... czy jakis cuedm zyje? nie moge znalezc info na jego temat...

Maja - to bokserka i nie ma już jej wśród żywych!

• A co do labcia - nie byłabym tak pewna tego,że nagle rzucą się tu ludzie chcący go wyciagnąć - to jest starszy schorowany i do tego w okropnym stanie piesek. Już tu ktoś chcial mu dac dt,ale jakoś zamilkł dowiedziawszy się,że to nie jest młody pies. Do niego trzeba kogoś z sercem - a to nie takie proste!!!
    Natomiast ON to sunia i raczej nie stara, ale jak widać ma problemy skórne.

Przydaloby się porobić dla tych szczególnie psiaków aukcje na allegro - juz nawet nie tyle wspomagające finansowo,ale właśnie po to by jak najwięcej z nich znalazło domki - aukcje powinny mieć w tytule Ligota - zeby były kojarzone, powinny mieć linki i do strony adopcyjnej psiaków z Ligoty, do raportu ze zdjęciami Psiego Anioła - żeby ludzie widzieli do czego doprowadzil człowiek....

Czy ktoś się tego podejmie????

• Posted

kurcze, ciagle potrzeba zdjec, akutalizacji, nalepiej, jesli ktos tam z okolic moglby to zrobic; bo cialge nie jest jasne - jakie psiaki jeszcze potrzebuja domu....

masz racje Andzia ;( ludziska pierd*****

Posted

majafaja mozesz zaktualizowac te ktore podalam w tym temacie - maja domu tymczaswoe a raczej hotel.
    widzez epa labcia tlumow nie ma :(
    jakbysy zabieraly kolejny transport to napewno o nim nie zapomnimy...

Posted

Wronika, jasne, ze mozesz zrobic Malince allegro, ona jeszcze nie znalazla domu... pani pewna ktora tak deklarowala pomoc, po przewiezieniu Malinki do Warszawy rozmysliala sie, tylko nie zwrocila pieniedzy z bazarku....które jej przesłano...

w podpisie moim masz link do watku, tam sa tez zdjecia

Posted

hej. spedzilismy dzisiaj kilka godzin w Ligocie miedzy psami, mam kila zdjec i opisow charakterkow.. tylko nie wiem gdzie mam wstawiac - czy tutaj? czy do kaciaka adopcyjnego? czy wysylac komus kto sie zajmuje strona www?

Posted

MagYa^^ napisał(a):
    hej. spedzilismy dzisiaj kilka godzin w Ligocie miedzy psami, mam kila zdjec i opisow charakterkow.. tylko nie wiem gdzie mam wstawiac - czy tutaj? czy do kaciaka adopcyjnego? czy wysylac komus kto sie zajmuje strona www?

moze faktycznie wszedzie? wieksza szansa ze ktos zobaczy...

Posted

[quote name='fochistka']ktos wie cos wiecej o tym labku?jaki jest jego stan zdrowia?w porownaniu do pozostalych psow wyglada niezle

no jeśli go porównamy z np. Malinką lub tą biedą z łysą pupką to wygląda nie najgorzej, ale jest potwornie chudy!!! No i ma rany na łapkach, pysiu, i jest starszy...
    ..