Apbt_sól Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='basiagk']Czy sunia zamieszka u Ciebie?[/quote] Basia sunia zamieszka u Ani która zołzy nie dostała , widac mała Ligolka była jej pisanaa:loveu::evil_lol: Quote
basiagk Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 To na pewno PRZEZNACZENIE!!!:multi: Trzymam kciuki!!! Domek sprawdzony? Quote
Apbt_sól Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Anie znam od dziecka,Sprawdzony , prześwietlony , codziennie odwiedzany zaś nas tylko 3 bloki dzielą , wiec małej fotaski beda czesto :) Quote
Irkowa Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 hej hej , jest tam kto ? ? ? ? Mam pytanie : czy [B]Brodacz i terierkowata sunia[/B] nadal przebywaja w Ligocie ? moglabym sie czegos wiecej o nich dowiedziec ? Quote
daisy Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Bea1'][B]:loveu:Sunia terierowata ma domek!:loveu:[/B][/quote] Blacky sznaucer bezpieczny w hotelu w Zielonej Gorze, jak dojdzie do siebie bedziemy dla niego szukac kochajacego, dobrego domu. Quote
kiwi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 przeczytalam na watku malinki, ze leczenie ejst finansowane ze srodkow psiego aniola-poniewaz dzisiaj do krakowa jada dwa psy, poprosze o dokladne informacje jak taka refundacje kosztow zdobyc czy faktury maja byc wystawione na psi aniol? jakie leczenie jest refundowane (domyslam sie ze neizbedne, ale konkretnie bym wolala) oplate za hotel mozemy wziac na siebie, ale gdyby byla kasa na leczenie to znacznie uprosciloby sprawe bo bierzemy suke do sterylizacji (w ciazy) Quote
Dorothy Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='majafaja']nie ma co liczyc na jakakolwiek wypowiedz Vutz. prosze, zebyscie pisaly na watku Malinki kto i ile daj Vutz pieniedzy!! WSZYSTKO W RAZIE CZEGO BEZDIE TRZEBA ODZYSKAC!!!!!! PS: Jesli nie odda otrzymanej kasy, piszcie do mnie:D mam jej numer telefonu i zostanie upubliczniony, jesli kasa nie bedzie zwrocona:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] zadzwon do niej majafaja, a w razie czego opublikuj telefon. Przeciez te pieniazki sa Malince potrzebne.,...:-( dlka mnie to zwykla kradziez. Jak mozna?? Kosztem takiego biednego stworzenia...:shake: Quote
Beata J. Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Przepraszam, że to będzie taki OT ale wklejam wszędzie gdzie tylko pojawiają się ludzie z Wrocławia i okolic [B]Pilnie potrzebny transport na trasie DZIERŻONIÓW-WROCŁAW[/B] [B]Trzeba przewieźć psi szkielet :placz: na Akademię Rolniczą. Może macie kogos z rodziny, znajomych kto np mieszka w Dzierżoniowie a pracuje we Wrocławiu. PROSZĘ[/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45491[/URL] Quote
kiwi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 gdzie jest dzierzoniow? jedziemy z elso dzisiaj krakow-wroclaw-krakow Quote
agnieszka30 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 15 km za Świdnicą, a mogłybyście jakoś pomóc??? Quote
kiwi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 a gdzie jest swidnica? wezmiemy jesli to po drodze i jedziemy do wroclawia do wylotu z autostrady wiec potem ktos musi przerzucic na odpowiednie miejsce w miescie Quote
agnieszka30 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 calkiem po drodze nie jest ale niedaleko, pokryję różnicę za paliwo... Quote
agnieszka30 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 nie mogę teraz znaleźż nikogo z wrocka Quote
AniaB Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 kiwi, świdnica jest za wrocławiem jadąc od strony krakowa to znaczy trzeba przejechac przez wrocław na wylot i jechać w strone granicy.. jeśli wy chcecie jechac kraków - wrocław - kraków to świdnica nie jest na waszej trasie...:shake: Quote
Beata J. Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [URL]http://mapa.szukacz.pl/?&n=50,73165&e=16,64824&z=6&m=Dzier%bfoni%f3w[/URL] Quote
kiwi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 gdyby to chodzilo o paliwo to nie byloby pewnie problemu, tylko bardziej o czas chodzi, bo wyjezdzamy o 15 a chcemy byc na 9 najpozniej w krakowie z powrotem bo musimy zawiezc psy do hotelu, nei mozemy pozno przyjechac... zobacze na mapie i pogadam z elso - kierowca - jak tylko damy rade to pomozemy Quote
Shanara Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Świdnica jest na trasie Wrocław-Wałbrzych...wiec nijak nie jest wam po drodze :shake: ja jestem z Wrocławia..ale od dzisiejszego ranka jestem bez auta (zdechło :mad: ) jak tylko je machanik zreanimuje to będę mogła pomóc w transporcie,z tym,że domyslam się,że czasu jest mało :-( Quote
kiwi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 o kurde zupelnie nie po drodze :( nie wiem czy damy rade :( Quote
MagYa^^ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [URL]http://www.strazdlazwierzat.wroclaw.pl/a27.jpg[/URL] - czy temu spu da ktos kiedys szanse??? :placz: Quote
andzia69 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ja mam pytanie do Weroniki18 - dlaczego w aukcji charytatywnej dla psów z Ligoty podałas nr konta tego babsztyla???? [url]http://lolek.allegro.pl/item162036894_aukcja_charytatywna_dla_psow_w_schronisku.html[/url] Bo my zbieramy na AFN albo na konto Psiego Anioła - a nie na konto baby, która doprowadziła do takiego stanu tyle psów!!!!:angryy: Quote
ARKA Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='andzia69']Ja mam pytanie do Weroniki18 - dlaczego w aukcji charytatywnej dla psów z Ligoty podałas nr konta tego babsztyla???? [URL]http://lolek.allegro.pl/item162036894_aukcja_charytatywna_dla_psow_w_schronisku.html[/URL] Bo my zbieramy na AFN albo na konto Psiego Anioła - a nie na konto baby, która doprowadziła do takiego stanu tyle psów!!!!:angryy:[/quote] Wlasnie, po co konto tej....pani.:angryy: Ten psiak stoi mi w oczach:-( On jest tez pokazany przez SdZ, jak dlugo on juz tam jest? Jak teraz wyglada, takie nieszczescie, wlasciele go oddali do obozu zaglady:-( Ale widac,ze i tak bylo im wszytko jedno, w d..mieli psa..chcieli go uspic! [URL]http://www.schronisko.strony.pl/html/norton.html[/URL] Quote
KWL Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Na ligota.webhost.pl są wszystkie psy które są na stronie sdz, sa też zdjęcia z watków. W tej chwili rozpoczynamy przeglądanie i wyszukiwanie błędów i powtórek, psy mają często podwójną numerację z adopcji i ewidencji. Jężeli chcecie pomóc i zauważycie jakieś błędy w statusie czy opisie psów piszcie proszę. Pomóżcie także wyszukiwać podwojone wpisy o tych samych psach. [email][email protected][/email] [email][email protected][/email] Quote
ARKA Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='KWL']Na ligota.webhost.pl [/quote] Psiak o numerze 47-pregowny-duzy czy on nie jest chartowaty?? moze by powiadomic charciarzy,tylko nie wiem kogo! [URL]http://www.ligota.webhost.pl/?a=artlist&c=35&p=4[/URL] Quote
KWL Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Całkiem możliwe że to mix charta. Jest tu ktoś od szybkobiegaczy ? Quote
Recommended Posts