Ela&Puch Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Becia66 napisał(a):no i jeszcze muszę dodać że Lilly wszystkie swoje potrzeby załatwia już na zewnątrz i trwa powolna asymilacja z koteczką...:lol: Z każdym dniem jest lepiej... zgadza sie !!!!:)Lilly jest naprawde cudowna psotka i bardzo ją kochamy Quote
Roszpunka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Mam nadzieję, że wkrótce pomaszeruje po schodach i odciąży Twój kręgosłup Elu :) Cały czas trzymam za Was kciuki - bardzo mocno. Quote
Ela&Puch Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Dziś Lilly została sama na 2 godziny i była grzeczna dostała zabawki i było ok , wieczorkiem na dłuższym spacerku kupka i siku tez super nie załatwia się w domu , z kotkiem jeszcze dystans i szczeka nia nią ale nic na siłe , szkoda ze nie mogę pokazać jak Lilly mnie wita to wspaniały widok takie maleństwo a tyle miłości w niej i radości w domku już się nie boi jest pełnym życia dzieciakiem , na polu jeszcze płocha jak sarenka i musze uważać co się dzieje obok bo Lilly płoszy szelest wiatru wtedy ja mocno przytulam i mówie zeby sie nie bala , kocham ja daje tyle radości chociaz jest jeszcze ciezko ze schodami , klatką schodową , i kotem ale wierzę w nią bo szybko sie zmienia , dziś dostanie hydroksyzinke 0,25 na dobe aby sie wyciszyła i nie bała sie na spacerkach , tak poleciła mi Becia i mój wet , teraz ide spać bo za chwile już się nie wcisne na łóżko bo Lilly z jednej strony ciągnie zebami kołderkę a z drugiej śpi Blekuś a ja juz nie mam miejsca hihihihi .zuzolek śpi z ąnia tym jest fajniej maja wiecej miejsca , Quote
Becia66 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Elu daj jej tę hydroksyzynkę rano bo przecież w nocy śpi dobrze i nie rozrabia, a rano troszkę się wyciszy jak będziesz w pracy. Quote
Becia66 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 mam nadzieję, że Lillunia znowu nockę przespała spokojnie...:lol: Ela mi wczoraj mówiła , że mała śpi w nią wtulona jak mały dzidziuś...:lol: Quote
Ela&Puch Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Witam Lillusia w nocy jest super śpi ze mna na łóżku , na polku po hydroksyzince jest lepiej , dziś biegała po śniegu troszke jeszcze boi sie psow , jest jeszcze dystans z kotem w domu ale juz coraz lepiej , jest kochana dziś została z moja mama i jak wracałam po schodach to juz słyszała że ide i pod drzwiami merdała ogonkiem słodziak , jeszcze mały problem z zostawaniem bo płacze ale już lepiej , Lilusia jest mądrym pieskiem jak cos do niej mowie to słucha i jest grzeczna , jest cudowna i radosna jutro sesja w plaszczyku na zime to włożymy . pozdrawiamy Quote
Agucha Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='Ela&Puch']Witam Lillusia w nocy jest super śpi ze mna na łóżku , na polku po hydroksyzince jest lepiej , dziś biegała po śniegu troszke jeszcze boi sie psow , jest jeszcze dystans z kotem w domu ale juz coraz lepiej , jest kochana dziś została z moja mama i jak wracałam po schodach to juz słyszała że ide i pod drzwiami merdała ogonkiem słodziak , jeszcze mały problem z zostawaniem bo płacze ale już lepiej , Lilusia jest mądrym pieskiem jak cos do niej mowie to słucha i jest grzeczna , jest cudowna i radosna jutro sesja w plaszczyku na zime to włożymy . pozdrawiamy No i cudnie :) ... a ja chciałam wszystkim życzyć: Quote
Becia66 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Lillunia pozdrawia wszystkich z zimowego spacerku Quote
karolciasz28 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Śliczna kruszynka:loveu: Elu co tam u Was słychać? Jak się Lily sprawuje?:lol: Quote
barb Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 karolciasz28 napisał(a):Śliczna kruszynka:loveu: Elu co tam u Was słychać? Jak się Lily sprawuje?:lol: Mam nadzieje, że z każdym dniem jest lepiej. I niedługo cale stadko będzie zylo w pelnej zgodzie, a Lili pomaszeruje sama po schodach. Quote
Becia66 Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 [SIZE="4"]Zdrowych, spokojnych i rodzinnych świąt dla całego Lillusiowego domku oraz szczęśliwego Nowego Roku życzą ciotki z przytuliska w Boguchwale. Quote
Ela&Puch Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 [quote name='Becia66']Zdrowych, spokojnych i rodzinnych świąt dla całego Lillusiowego domku oraz szczęśliwego Nowego Roku życzą ciotki z przytuliska w Boguchwale. Dziękujemy za życzenia Ja, Ania ,Blekuś ,Zuzia i najmłodsza domowniczka Lillusia Obwieścić chcemy że "Dziś anioły latają po niebie i ogłaszają Boże Narodzenie , A gdy gwiazdka betlejemska zabłyśnie to życzenia spełni wszystkie. Życzymy wszystkiego co najlepsze zdrowia szczęścia i miłości . A to wszystko resztę wynagrodzi Wesołych i ciepłych Świąt życzy Lillusiowa rodzinka :) Quote
Ela&Puch Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Lilusia coraz lepiej , kochamy ją bardzo to taka mała gwiazdka :), daje mi tyle radości i szczęścia , muszę ja pochwalić dziś weszła dwa kroczki sama z polka na klatke :) :) schodów jeszcze nie pokonujemy , załatwia się tylko na spacerach i coraz bardziej jest odważna . Wczoraj miała spotkanie sam na sam z kotem i kot prychnął a Lillusia poszła do drugiego pokoju bez szczekania . Jest grzeczna stara się słuchać np, jak zabrała Blekusia ubranko i powiedziałam nie wolno zostaw to tak zrobiła .A co dziś mnie rozśmieszyło to jak kroiłam orzechy i odeszłam od ławy to Lillysia ukradła mi orzeszka i zjadła więc już wiemy że lubi orzeszki laskowe :P jeszcze upodobała sobie poduszkę ozdobną i nosi ja chociaż większa od Lillusi, śmiechu co nie miara :) Z moją Ania bawi się ucieka i doskakuje a czasem jak kotek biega za ruszającą ręką . bardzo ją kochamy to taki promyk szczęścia przy moim chorutkim Blekusiu , Blekuś ma przerzuty na płucka i myśle że bez radości Lilusi nie dałabym rady bardzo przeżywam chorobe królewicza , dziękuje wam za Lilly bardzo , Lillusia teraz śpi bo cały dzień pomagała bałaganić hihihihi pozdrawiamy i mam nadzieje że po Świętach już będzie mniej się bała zostać w domku sama . Quote
Ela&Puch Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 My już po wieczornym spacerku krótkim bo deszczyk przeszkadzał Lillusi i Blekusiowi ,teraz śpią słodko , Jeszcze raz wszystkim dziękuje Agusze od puszka za wątek na którym umieszczono Lillusie , Puszkowi bo napewno w tym maczał łapki i o którym nigdy nie zapomnę !!!!!!! Beci że mi zaufała i oddała mi tą maliznę do kochania i reszcie cioteczek , dziękuje za wsparcie , I dziękuje Lillusi za to że jest z nami daje się pieścić i kochać ze pozwoliła mi pogodzić sie ze śmiercia puszka i daje tyle radości , kocham ją bardzo bardzo bardzo , a cioteczke majowa zapraszamy do odwiedzin psotki bo mieszka koło nas :)Beciu na ciebie też czekamy :) Quote
Ela&Puch Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 witamy u nas ok wszystko dziś idziemy z Lilly na obiad do rodziny zobaczymy jak jej się to spodoba :) Quote
Becia66 Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Sama jestem ciekawa jak mala rozrabiara zachowa się na świątecznym obiedzie u znajomych ale pewnie będzie trzymała się Eli spódnicy :diabloti: Ela podesłała mi parę zdjątek rano :lol: Quote
Becia66 Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 (edited) Edited January 25, 2012 by Becia66 Quote
Poker Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Śliczna spryciulka,, nawet podusię sobie pod doopeczkę targa. Grzeczna poza tym jest ,że nie pożarła butów z półek, ale nic straconego , zawsze może znaleźć okazję , by to zrobić. Ciekawe jak wypadła wizyta u rodziny. Quote
Ela&Puch Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Wizyta super, trzymała się Lilly moich spodni hihihi na początek troszkę się bała jechać autem troszke sie trzęsła .w domu są tam dwa goldenki i zaraz młodemu pokazała ząbki i już dał jej spokój ogólnie tamte psiurki są grzeczne więc zapoznanie odbyło się super ,później Lilly siedziała przy mnie na sofie i poszła spać miała wszystkich w nosku . A teraz biega po domu ze świńskim uchem lub z poduszką ,wizyta pierwsza zaliczona kuzunostwo zapoznane :) wszyscy w małej zakochani!!!!!!!!! Podam pare zdjęć z wizyty Beci to doda Quote
Becia66 Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 To chyba tutaj goldenowi pokazała ząbki :lol: ale śpi spokojnie w gościach mała kruszynka :loveu: Quote
Becia66 Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 Właśnie znajomi wyjeżdżają zaraz samochodem do Krakowa i pewnie Lilly dopiero dzisiaj pojechałaby do Eli. Chcę więc jeszcze raz bardzo podziękować majowej za zorganizowanie transportu dla małej dzięki ktoremu Lillusia mogła spędzić święta już w nowym domku. :loveu: Quote
Roszpunka Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 We wspaniałym, cierpliwym i kochającym domku... Quote
Recommended Posts