Becia66 Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Agula99 napisał(a):No, ja też tak myślę, albo fotomontaż ;) Agula mówiłam ci że robię jutro przyjęcie urodzinowe i chciałam żeby wszyscy goście poczuli się świątecznie :lol:. Quote
barb Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Jedno ogłoszenie malej juz usunęłam. Dwa inne chyba też juz można .... Quote
Agula99 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Czy coś wiadomo w jakiej okolicy jest Lili??? i jak się sprawuje??? Quote
karolciasz28 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Śliczna suczka, śliczna choinka wszystko cudownie wygląda i tak się zapowiada:loveu::loveu::loveu: Beciu a to może Twoje urodzinki będą?:razz: Quote
barb Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Agula99 napisał(a):Czy coś wiadomo w jakiej okolicy jest Lili??? i jak się sprawuje??? Tak, czekamy na wieści o małej. Quote
majowa Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ciotunie Lilli juz w nowym domku, przytulała sie nawet do mnie, i wylizywała reke przez kratki transporterka. Myslę że nowy kumpel tez sie zakochał od pierwszego wejrzenia ;) ale to juz Pani Ela opowie Jechała bardzo spokojnie, zakochał sie w niej tez taksówkarz który w drodze wyjątku odwiózł mnie do Wieliczki, za symboliczną dychę Psiarzy można spotkać wszędzie ;) Quote
barb Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Majowa, to dzięki Tobie Lili tak szybko trafila do domku. :Rose: Quote
barb Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 barb napisał(a):Majowa, to dzięki Tobie Lili tak szybko trafila do domku. :Rose: Trochę mi tylko smutno, ze podsyłamy Wam do Krakowa psy z Podkarpacia, a Was też niewesoło. Taka mnie naszła refleksja jak trafilam na wątek przytuliska Iwoniam. Prosilam ją o wizytę przedadopcyjną dla Kamy z Orzechowiec i zrobiła ją błyskawicznie - nie widzialam wtedy, że ma u siebie tyle biedakow.:shake: Quote
Agucha Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='AnkaG1992']Lili juz w nowym domu. Teraz śpi. Oooo, i w końcu Anię widzę :loveu: Czyżby Lili upodobała sobie kanapę u Ciebie w pokoju? :cool3: Pasuje tam jak ulał! Quote
barb Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='AnkaG1992']Lili juz w nowym domu. Teraz śpi. Dziękujemy za zdjęcia. :lol: Cieszymy sie, że mala dojechala szczęśliwie. Przywitała sie już z wszystkimi domownikami ,z kotką rownież? Quote
karolciasz28 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Właśnie jak pierwsze spotkanie z kotką? A zdjęcia śliczne,dziękujemy za tak cudowny dom dla kruszyny:multi: Quote
barb Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 A gdzie Ciotka Agula? Nie mogla się doczekać na wieści. Wieści są a Ciotki nie ma ???? Quote
karolciasz28 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 barb napisał(a):A gdzie Ciotka Agula? Nie mogla się doczekać na wieści. Wieści są a Ciotki nie ma ???? Może pije rum?:cool3: Albo robi co innego:evil_lol::evil_lol: Quote
barb Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 karolciasz28 napisał(a):Może pije rum?:cool3: Albo robi co innego:evil_lol::evil_lol: Karolciasz, ja sie o Ciebie martwię :razz: Te Ciotki wypisują tu taaakie rzeczy wogole nie zważając na Twój młody wiek. :mad: Quote
Agula99 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ciotka Agula już jest i zachwyca się zachwyconą Lili!!! :) Strasznie się cieszę że ma już ten swój domek, tak szybko, to jakaś opatrzność!!! :) Quote
Roszpunka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Los Malutkiej sprzyja :) Agula - do edycji tytułu marsz! I do Koksika też :multi: Quote
barb Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Agula99 napisał(a):Ciotka Agula już jest i zachwyca się zachwyconą Lili!!! :) Strasznie się cieszę że ma już ten swój domek, tak szybko, to jakaś opatrzność!!! :) Na ten wątek, z którego Pani Ela wybrala Lili najpierw wrzucilam Kaję (szukana byla mala, kudlata sunia) ale odpadła ze względu na swój charakterek. W międzyczasie pojawila sie w Przytulisku Lili i na szczęście Becia też ją zaprezentowała na wątku. Quote
karolciasz28 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 barb napisał(a):Karolciasz, ja sie o Ciebie martwię :razz: Te Ciotki wypisują tu taaakie rzeczy wogole nie zważając na Twój młody wiek. :mad: Oj Ciotka nie znasz się;) przecież muszę się od kogoś uczyć, no nie:evil_lol::evil_lol: Quote
majuska Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Super wieści, wszystkiego dobrego na nowej drodze życia !!! No i dla Beci najlepsze życzenia urodzinowe, dwa nasze psiaki dziś w nowych domkach nocują, to myślę, że na jutrzejszej imprezie będzie jej dobry humor dopisywał i się odstresuje . Zdrówka Beciu!!!!:popcorn::BIG: Quote
Agula99 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Roszpunka napisał(a):Los Malutkiej sprzyja :) Agula - do edycji tytułu marsz! I do Koksika też :multi: nie, nie, my mamy pewną zasadę, tytuł wątku zmieniamy dopiero po kilku dniach, więc ja się na razie z Koksikiem wstrzymam :) Quote
barb Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Agula99 napisał(a):nie, nie, my mamy pewną zasadę, tytuł wątku zmieniamy dopiero po kilku dniach, więc ja się na razie z Koksikiem wstrzymam :) Żeby nie zapeszyć Roszpunko. Tak samo z ogloszeniami, troszkę czekamy z usuwaniem. Quote
Agula99 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 barb napisał(a):Żeby nie zapeszyć Roszpunko. Tak samo z ogloszeniami, troszkę czekamy z usuwaniem. Ale oczywiście liczymy że wszystko będzie bardzo dobrze :) Quote
karolciasz28 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Agula99 napisał(a):Ale oczywiście liczymy że wszystko będzie bardzo dobrze :) Musi być!:lol::lol: Quote
majowa Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Jak Pani Ela będzie chciała oddac Lili (tfu tfu) to ja biorę, a zaraz w kolejce jest taksówkarz ;) Quote
Recommended Posts