Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agula99 napisał(a):
No, ja też tak myślę, albo fotomontaż ;)

Agula mówiłam ci że robię jutro przyjęcie urodzinowe i chciałam żeby wszyscy goście poczuli się świątecznie :lol:.

• Replies 636
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotunie
Lilli juz w nowym domku, przytulała sie nawet do mnie, i wylizywała reke przez kratki transporterka. Myslę że nowy kumpel tez sie zakochał od pierwszego wejrzenia ;) ale to juz Pani Ela opowie

Jechała bardzo spokojnie, zakochał sie w niej tez taksówkarz który w drodze wyjątku odwiózł mnie do Wieliczki, za symboliczną dychę
Psiarzy można spotkać wszędzie ;)

Posted

barb napisał(a):
Majowa, to dzięki Tobie Lili tak szybko trafila do domku. :Rose:

Trochę mi tylko smutno, ze podsyłamy Wam do Krakowa psy z Podkarpacia, a Was też niewesoło.
Taka mnie naszła refleksja jak trafilam na wątek przytuliska Iwoniam.
Prosilam ją o wizytę przedadopcyjną dla Kamy z Orzechowiec i zrobiła ją błyskawicznie - nie widzialam wtedy, że ma u siebie tyle biedakow.:shake:

Posted

[quote name='AnkaG1992']Lili juz w nowym domu. Teraz śpi.

Oooo, i w końcu Anię widzę :loveu:

Czyżby Lili upodobała sobie kanapę u Ciebie w pokoju? :cool3:
Pasuje tam jak ulał!

Posted

[quote name='AnkaG1992']Lili juz w nowym domu. Teraz śpi.

Dziękujemy za zdjęcia. :lol: Cieszymy sie, że mala dojechala szczęśliwie.

Przywitała sie już z wszystkimi domownikami ,z kotką rownież?

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Może pije rum?:cool3: Albo robi co innego:evil_lol::evil_lol:

Karolciasz, ja sie o Ciebie martwię :razz:
Te Ciotki wypisują tu taaakie rzeczy wogole nie zważając na Twój młody wiek. :mad:

Posted

Agula99 napisał(a):
Ciotka Agula już jest i zachwyca się zachwyconą Lili!!! :) Strasznie się cieszę że ma już ten swój domek, tak szybko, to jakaś opatrzność!!! :)

Na ten wątek, z którego Pani Ela wybrala Lili najpierw wrzucilam Kaję (szukana byla mala, kudlata sunia) ale odpadła ze względu na swój charakterek.
W międzyczasie pojawila sie w Przytulisku Lili i na szczęście Becia też ją zaprezentowała na wątku.

Posted

barb napisał(a):
Karolciasz, ja sie o Ciebie martwię :razz:
Te Ciotki wypisują tu taaakie rzeczy wogole nie zważając na Twój młody wiek. :mad:

Oj Ciotka nie znasz się;) przecież muszę się od kogoś uczyć, no nie:evil_lol::evil_lol:

Posted

Super wieści, wszystkiego dobrego na nowej drodze życia !!!

No i dla Beci najlepsze życzenia urodzinowe, dwa nasze psiaki dziś w nowych domkach nocują, to myślę, że na jutrzejszej imprezie będzie jej dobry humor dopisywał i się odstresuje . Zdrówka Beciu!!!!:popcorn::BIG:

Posted

Roszpunka napisał(a):
Los Malutkiej sprzyja :) Agula - do edycji tytułu marsz! I do Koksika też :multi:

nie, nie, my mamy pewną zasadę, tytuł wątku zmieniamy dopiero po kilku dniach, więc ja się na razie z Koksikiem wstrzymam :)

Posted

Agula99 napisał(a):
nie, nie, my mamy pewną zasadę, tytuł wątku zmieniamy dopiero po kilku dniach, więc ja się na razie z Koksikiem wstrzymam :)

Żeby nie zapeszyć Roszpunko. Tak samo z ogloszeniami, troszkę czekamy z usuwaniem.