Ela&Puch Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 A u LILLY bez zmian jest kochaną psotką zna komendę wróć jest naprawde madra , biegamy po łąkach hihiihihihihihihihihi i jest pysznie , martwi mnie tylko że nadel goni zuzie do zabawy ale goni :( wczoraj była znowu w gościach u yorka i była superrrrr , na koniec dostała pluszaka ale jak tylko go doniosła do domku to go rozpruła i wyjęła środek wiec owieczka juz zniknęła :) Quote
barb Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Agucha']Tu się robi bazar m.in. na pomoc w sterylce Lilly. http://www.dogomania.pl/threads/220667-ROBI%C4%98-FATA%C5%81ASZKI-na-d%C5%82ug-Mary-i-sterylk%C4%99-Lilly-.?p=18344826#post18344826 Bardzo fajnie się bazarek zapowiada. :lol: Wszystkie ciuszki pięknie wyesponowane. :lol: Quote
barb Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Ela&Puch napisał(a):A u LILLY bez zmian jest kochaną psotką zna komendę wróć jest naprawde madra , biegamy po łąkach hihiihihihihihihihihi i jest pysznie , martwi mnie tylko że nadel goni zuzie do zabawy ale goni :( wczoraj była znowu w gościach u yorka i była superrrrr , na koniec dostała pluszaka ale jak tylko go doniosła do domku to go rozpruła i wyjęła środek wiec owieczka juz zniknęła :) Fajnie Elu, że sie odezwalaś. Juz sie martwiłam, że u Was cichutko. Szkoda, że Zuzia nie chce sie dać wciagnąć Lili do zabawy. Zapewne nie jest juz młodziutką kotką ? Quote
Ela&Puch Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 barb napisał(a):Fajnie Elu, że sie odezwalaś. Juz sie martwiłam, że u Was cichutko. Szkoda, że Zuzia nie chce sie dać wciagnąć Lili do zabawy. Zapewne nie jest juz młodziutką kotką ? zuzia ma 11 lat , wiec starsza pani i nie zabawy jej w glowie , teraz odpoczywamy w domku :) Quote
Agucha Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Ela&Puch napisał(a):Agucha wielkie dzieki za pomoc jestes wspaniała :) Nie ma sprawy ;) Rozmawiałaś z wetem? Ela&Puch napisał(a):A u LILLY bez zmian jest kochaną psotką zna komendę wróć jest naprawde madra , biegamy po łąkach hihiihihihihihihihihi i jest pysznie , martwi mnie tylko że nadel goni zuzie do zabawy ale goni :( wczoraj była znowu w gościach u yorka i była superrrrr , na koniec dostała pluszaka ale jak tylko go doniosła do domku to go rozpruła i wyjęła środek wiec owieczka juz zniknęła :) Bo Lilucha ma zdrowe ząbki i z nich korzysta :lol: :lol: :lol: barb napisał(a):Bardzo fajnie się bazarek zapowiada. :lol: Wszystkie ciuszki pięknie wyesponowane. :lol: W końcu się wyposażyłam w "modelkę", bo szczerze mnie wykańczała ekspozycja na podłodze tudzież w innych miejscach coby rzeczy wyglądały tak jak faktycznie wyglądają :) Trochę dużo tych bazarków...:roll: barb napisał(a):Fajnie Elu, że sie odezwalaś. Juz sie martwiłam, że u Was cichutko. Szkoda, że Zuzia nie chce sie dać wciagnąć Lili do zabawy. Zapewne nie jest juz młodziutką kotką ? Ela&Puch napisał(a):zuzia ma 11 lat , wiec starsza pani i nie zabawy jej w glowie , teraz odpoczywamy w domku :) Zuzia jest z rodziny królewskiej, Ona nie daje się wciągać w szaleństwa - szanuje swój czas i wykorzystuje go w całości - najlepiej jak potrafi i do czego została stworzona. Oczywiście do pilnowania szlachty z góry :evil_lol: Quote
Ela&Puch Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Agucha do weta pójdę we wtorek lub środe wypytam bo jest wtedy mój a teraz byli młodzi którzy nie podejmą takiej decyzji , dam ci znać , pozdrawiamy Quote
Agucha Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Helloł Kraków - jak tam biegi przełajowe? :lol: ;) Zapraszam na bazarek m.in. na pomoc w sterylce Lilly. Podrzućcie chociaż czasem... ;) http://www.dogomania.pl/threads/220667-FATA%C5%81ASZKI-na-d%C5%82ug-Mary-sterylk%C4%99-Lilly-M-B-%C5%9A-i-S.R.-09.01-22.01-22-00 Quote
Ela&Puch Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 witam wszystkich u nas superrrrr, biegi delikatnie bo pada i blotko straszne i wracamy jak świnki LILLY całe łapki i brzuszek czarne a ja buty do kolan hihihihi, dziś mała wymyśliła nową zabawę chowa sie pod koc na łóżku jak kret i wyciąga kołdre a jest przy tym taka radosna że hej, i coraz mocniej gryzie w zabawie , jest słodka . z Blekusiem ok ale kot jeszcze nie bardzo hihihihihi , jeszcze raz wszystkim dziękuje za pomoc w bazarku na sterylke LILLY Quote
Agucha Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Ela&Puch']witam wszystkich u nas superrrrr, biegi delikatnie bo pada i blotko straszne i wracamy jak świnki LILLY całe łapki i brzuszek czarne a ja buty do kolan hihihihi, dziś mała wymyśliła nową zabawę chowa sie pod koc na łóżku jak kret i wyciąga kołdre a jest przy tym taka radosna że hej, i coraz mocniej gryzie w zabawie , jest słodka . z Blekusiem ok ale kot jeszcze nie bardzo hihihihihi , jeszcze raz wszystkim dziękuje za pomoc w bazarku na sterylke LILLY[/QUOTE] Może chociaż parę złotych Cię poratuje... pod warunkiem, że ludzie będą kupować. Quote
Becia66 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Dziewczyny idźcie na bazarek i hopnijcie chociaż... Quote
Ela&Puch Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 poratuje poratuje , bo jeszcze dwa zwierzaki sa w domku a sterylka wazna i to szybko bo jak by dostała LILLUSIA cieczkę teraz to BLEKUS zwariuje i dlatego czas nas goni a troche wydatków było z puszkiem, zuzka, i blekus co dwa tygodnie u weta na kontroli to pomoc na sterylke bardzo mile widziana , bo oprócz sterylki są już szczepienia witaminki kupione , wiec dziekuje za pomoc i serce Quote
Agucha Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Ela&Puch']poratuje poratuje , bo jeszcze dwa zwierzaki sa w domku a sterylka wazna i to szybko bo jak by dostała LILLUSIA cieczkę teraz to BLEKUS zwariuje i dlatego czas nas goni a troche wydatków było z puszkiem, zuzka, i blekus co dwa tygodnie u weta na kontroli to pomoc na sterylke bardzo mile widziana , bo oprócz sterylki są już szczepienia witaminki kupione , wiec dziekuje za pomoc i serce[/QUOTE] No to niech Lilly zwołuje resztę ciotek na bazar, bo nie będzie czym dzielić a niestety pierwsza w kolejce do pieniążków jest "moja" Mara, która ma dług w hoteliku... Quote
barb Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Becia66']Dziewczyny idźcie na bazarek i hopnijcie chociaż...[/QUOTE] Ciotka, a Ty juz byłaś ? Ja zagladalam jak bazar sie robił - naprawdę fajny - chętnie zajrzę na ukończony. Quote
Ela&Puch Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Agucha']No to niech Lilly zwołuje resztę ciotek na bazar, bo nie będzie czym dzielić a niestety pierwsza w kolejce do pieniążków jest "moja" Mara, która ma dług w hoteliku...[/QUOTE] CIOTECZKI LILLUSIA PROSI O POMOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aby wszystkim w rodzince lepiej się żyło bez cieczki Lillusi . Lilly zwołuje dobre cioteczki Quote
Agucha Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='barb']Ciotka, a Ty juz byłaś ? Ja zagladalam jak bazar sie robił - naprawdę fajny - chętnie zajrzę na ukończony. Jasne, że była i nawet fanty podarowała! ;) Post 409 z tej strony: [quote name='Agucha']Helloł Kraków - jak tam biegi przełajowe? :lol: ;) Zapraszam na bazarek m.in. na pomoc w sterylce Lilly. Podrzućcie chociaż czasem... ;) http://www.dogomania.pl/threads/220667-FATA%C5%81ASZKI-na-d%C5%82ug-Mary-sterylk%C4%99-Lilly-M-B-%C5%9A-i-S.R.-09.01-22.01-22-00 Quote
Becia66 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Ale pannica rozwydrzona :diabloti: Quote
Agucha Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 http://img851.imageshack.us/img851/3659/sdc13013y.jpg Tutaj widać, że spora pannica. Porównując to będzie gdzies tak jak moja Zuza a nawet większa :) Quote
karolciasz28 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Jaka rozwydrzona, przecież taka niewinna na ostatnim zdjęciu;):evil_lol: Quote
Agula99 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Ale ona zachwycona na tych fotkach!!! jaka uśmiechnięta :) Quote
karolciasz28 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Agula99']Ale ona zachwycona na tych fotkach!!! jaka uśmiechnięta :)[/QUOTE] Agula a Ty w takich warunkach byś nie była?:lol::lol: Quote
Agula99 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 (edited) Oj była bym była :) Edited January 12, 2012 by Agula99 Quote
Ela&Puch Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='karolciasz28']Jaka rozwydrzona, przecież taka niewinna na ostatnim zdjęciu;):evil_lol:[/QUOTE] tak tak niewinna to minka LILLY bo gryzie w zabawie dość mocno :) i wcale nie patrzy że boli ale uśmiech nie znika jej z pyszczoszka , jest cudowna kochamy ja wszyscy :) Quote
Ela&Puch Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Agucha']http://img851.imageshack.us/img851/3659/sdc13013y.jpg Tutaj widać, że spora pannica. Porównując to będzie gdzies tak jak moja Zuza a nawet większa :) Malutka Aguś ona nie jest hihihihih zobaczysz jak do nas przyjedziesz :) więcej pieska do kochania :) przeciwieństwo Puszka ale wypełnia serce jak Puszek , Blekuś i Zuzia oraz Anusia to oczywiste :) Quote
Agucha Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Ela&Puch']Malutka Aguś ona nie jest hihihihih zobaczysz jak do nas przyjedziesz :) więcej pieska do kochania :)[/QUOTE] I to najważniejsze ;) Oby tylko jeszcze ogłady nabrała... :) Quote
Ela&Puch Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Agucha']I to najważniejsze ;) Oby tylko jeszcze ogłady nabrała... :)[/QUOTE] oj to nabieranie ogłady może trochę potrwać :( :) ale damy rade Quote
Recommended Posts