Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A u LILLY bez zmian jest kochaną psotką zna komendę wróć jest naprawde madra , biegamy po łąkach hihiihihihihihihihihi i jest pysznie , martwi mnie tylko że nadel goni zuzie do zabawy ale goni :( wczoraj była znowu w gościach u yorka i była superrrrr , na koniec dostała pluszaka ale jak tylko go doniosła do domku to go rozpruła i wyjęła środek wiec owieczka juz zniknęła :)

• Replies 636
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ela&Puch napisał(a):
A u LILLY bez zmian jest kochaną psotką zna komendę wróć jest naprawde madra , biegamy po łąkach hihiihihihihihihihihi i jest pysznie , martwi mnie tylko że nadel goni zuzie do zabawy ale goni :( wczoraj była znowu w gościach u yorka i była superrrrr , na koniec dostała pluszaka ale jak tylko go doniosła do domku to go rozpruła i wyjęła środek wiec owieczka juz zniknęła :)

Fajnie Elu, że sie odezwalaś. Juz sie martwiłam, że u Was cichutko.

Szkoda, że Zuzia nie chce sie dać wciagnąć Lili do zabawy. Zapewne nie jest juz młodziutką kotką ?

Posted

barb napisał(a):

Szkoda, że Zuzia nie chce sie dać wciagnąć Lili do zabawy. Zapewne nie jest juz młodziutką kotką ?

zuzia ma 11 lat , wiec starsza pani i nie zabawy jej w glowie , teraz odpoczywamy w domku :)

Posted

Ela&Puch napisał(a):
Agucha wielkie dzieki za pomoc jestes wspaniała :)

Nie ma sprawy ;)
Rozmawiałaś z wetem?

Ela&Puch napisał(a):

Bo Lilucha ma zdrowe ząbki i z nich korzysta :lol: :lol: :lol:

barb napisał(a):
Bardzo fajnie się bazarek zapowiada. :lol: Wszystkie ciuszki pięknie wyesponowane. :lol:

W końcu się wyposażyłam w "modelkę", bo szczerze mnie wykańczała ekspozycja na podłodze tudzież w innych miejscach coby rzeczy wyglądały tak jak faktycznie wyglądają :)
Trochę dużo tych bazarków...:roll:

barb napisał(a):

Ela&Puch napisał(a):
zuzia ma 11 lat , wiec starsza pani i nie zabawy jej w glowie , teraz odpoczywamy w domku :)

Zuzia jest z rodziny królewskiej, Ona nie daje się wciągać w szaleństwa - szanuje swój czas i wykorzystuje go w całości - najlepiej jak potrafi i do czego została stworzona. Oczywiście do pilnowania szlachty z góry :evil_lol:

Posted

witam wszystkich u nas superrrrr, biegi delikatnie bo pada i blotko straszne i wracamy jak świnki LILLY całe łapki i brzuszek czarne a ja buty do kolan hihihihi, dziś mała wymyśliła nową zabawę chowa sie pod koc na łóżku jak kret i wyciąga kołdre a jest przy tym taka radosna że hej, i coraz mocniej gryzie w zabawie , jest słodka . z Blekusiem ok ale kot jeszcze nie bardzo hihihihihi , jeszcze raz wszystkim dziękuje za pomoc w bazarku na sterylke LILLY

Posted

[quote name='Ela&Puch']witam wszystkich u nas superrrrr, biegi delikatnie bo pada i blotko straszne i wracamy jak świnki LILLY całe łapki i brzuszek czarne a ja buty do kolan hihihihi, dziś mała wymyśliła nową zabawę chowa sie pod koc na łóżku jak kret i wyciąga kołdre a jest przy tym taka radosna że hej, i coraz mocniej gryzie w zabawie , jest słodka . z Blekusiem ok ale kot jeszcze nie bardzo hihihihihi , jeszcze raz wszystkim dziękuje za pomoc w bazarku na sterylke LILLY[/QUOTE]
Może chociaż parę złotych Cię poratuje... pod warunkiem, że ludzie będą kupować.

Posted

poratuje poratuje , bo jeszcze dwa zwierzaki sa w domku a sterylka wazna i to szybko bo jak by dostała LILLUSIA cieczkę teraz to BLEKUS zwariuje i dlatego czas nas goni a troche wydatków było z puszkiem, zuzka, i blekus co dwa tygodnie u weta na kontroli to pomoc na sterylke bardzo mile widziana , bo oprócz sterylki są już szczepienia witaminki kupione , wiec dziekuje za pomoc i serce

Posted

[quote name='Ela&Puch']poratuje poratuje , bo jeszcze dwa zwierzaki sa w domku a sterylka wazna i to szybko bo jak by dostała LILLUSIA cieczkę teraz to BLEKUS zwariuje i dlatego czas nas goni a troche wydatków było z puszkiem, zuzka, i blekus co dwa tygodnie u weta na kontroli to pomoc na sterylke bardzo mile widziana , bo oprócz sterylki są już szczepienia witaminki kupione , wiec dziekuje za pomoc i serce[/QUOTE]
No to niech Lilly zwołuje resztę ciotek na bazar, bo nie będzie czym dzielić a niestety pierwsza w kolejce do pieniążków jest "moja" Mara, która ma dług w hoteliku...

Posted

[quote name='Becia66']Dziewczyny idźcie na bazarek i hopnijcie chociaż...[/QUOTE]

Ciotka, a Ty juz byłaś ?

Ja zagladalam jak bazar sie robił - naprawdę fajny - chętnie zajrzę na ukończony.

Posted

[quote name='Agucha']No to niech Lilly zwołuje resztę ciotek na bazar, bo nie będzie czym dzielić a niestety pierwsza w kolejce do pieniążków jest "moja" Mara, która ma dług w hoteliku...[/QUOTE]

CIOTECZKI LILLUSIA PROSI O POMOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aby wszystkim w rodzince lepiej się żyło bez cieczki Lillusi . Lilly zwołuje dobre cioteczki

Posted

[quote name='barb']Ciotka, a Ty juz byłaś ?

Ja zagladalam jak bazar sie robił - naprawdę fajny - chętnie zajrzę na ukończony.
Jasne, że była i nawet fanty podarowała! ;)

Post 409 z tej strony:
[quote name='Agucha']Helloł Kraków - jak tam biegi przełajowe? :lol: ;)

Zapraszam na bazarek m.in. na pomoc w sterylce Lilly.
Podrzućcie chociaż czasem... ;)

http://www.dogomania.pl/threads/220667-FATA%C5%81ASZKI-na-d%C5%82ug-Mary-sterylk%C4%99-Lilly-M-B-%C5%9A-i-S.R.-09.01-22.01-22-00

Posted

[quote name='karolciasz28']Jaka rozwydrzona, przecież taka niewinna na ostatnim zdjęciu;):evil_lol:[/QUOTE]

tak tak niewinna to minka LILLY bo gryzie w zabawie dość mocno :) i wcale nie patrzy że boli ale uśmiech nie znika jej z pyszczoszka , jest cudowna kochamy ja wszyscy :)

Posted

[quote name='Ela&Puch']Malutka Aguś ona nie jest hihihihih zobaczysz jak do nas przyjedziesz :) więcej pieska do kochania :)[/QUOTE]
I to najważniejsze ;)
Oby tylko jeszcze ogłady nabrała... :)