Evelin Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 chyba jakiejś amfetaminy się najadły...tak się ganiać po operacjii.... fajne są...naprawdę sliczne...muszą znaleźć domki...teraz,po sterylce bezpieczniej wydawać..i większe nie urosną i szceniaków nie będą miały.... Quote
Murka Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Że co? Że my tak nabałaganiłyśmy?... wcale nieeeeee.... Quote
Pipi Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Skad ja to znam ha ha ha, niewiniątka przecież:diabloti::mad: czasem to az załamka. Tez mialam ladne łóżeczka psie i juz po nich. A kazda szmate z budy powyciagają. U mnie tylko sloma sie sprawda. Murko, cierpliwosci życzę, pozdrawiam. Quote
Stevie Rae Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Naprawdę nie potrafię zrozumieć ludzi, to takie piękne i wspaniałe sunie, ja bym nie czekała i je brała raz - dwa, a tu żadnego odzewu ... Quote
Murka Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Dziewuszki wygojone i odstawione do boksów - UFF :) Gabi stanęły uszka - wygląda jak fenek :) Quote
Murka Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Zjadło zdjęcia uszatej Gabi, to znów wstawiam: Quote
Pipi Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Ona przesliczna jest. A ten piesio co sie z nia bawi jeszcze fajniejszy. A Milva??? Quote
Murka Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Milva uszka ma półklapnięte nadal. Akurat nie załapała się na zdjęcia :) Ale robi się przylepka z niej. Jest bardziej nieśmiała i delikatna od Gabi. Gabi to taki mały huraganik ;) I kombinator. Robi wszystko, żeby nie wrócić do boksu... Quote
Murka Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Trzymajcie kciuki... Gabi jedzie jutro do DS :) Quote
Pipi Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 Oczywiscie, trzymamy baaardzo mocno. A powiesz co i jak? Quote
Pipi Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Murka napisał(a):Napiszę i fotki też będą :p Ja sie chyba domyslam, ale szaaaa. Czekamy. Ładna sunia z niej wyrosła, prawda? A byla takim kaczątkiem. Quote
Evelin Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Już kilka dni posyłałam dobre fluidy,zeby domek się zdecydował..na takie uszate,urocze niewiadomoco :), czyli Gabi.... bardzo się cieszę,ze Gabi pojedzie...Resztę chyba Murka opisze... tak wygladałam kiedyś... teraz jestem fenek usmiechniety :) Quote
Murka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 No i Gabi została w rodzinie ;) Zamieszkała w Nisku u moich rodziców. Już w święta jak byli u nas to ją sobie wstępnie wybrali :) Rodzice mają duży dom z ogrodem. Sunia oczywiście będzie w domu, będzie miała jedynie budkę na ogrodzie, żeby się miała gdzie schować (jeszcze tej budki nie ma). W domu rezydują dwie kicie (jedna została 12 lat temu przytaszczona przeze mnie ze schroniska rzeszowskiego, druga jest już 6 lat, też za moją sprawą, z lecznicy, gdzie czekała na dom uratowana przez dzieci, obie oczywiście wysterylizowane). Rodzicom nie zależało na psiaku młodym, ale na wyglądzie - Gabi jest podobna do poprzednich dwóch suczek - obie były także z "odzysku". Gabi się bardzo spodobało nowe miejsce i to, że jest w centrum zainteresowania. Kotów na razie się boi ;) A psy sąsiada już obdziamgotała. Wysiadka, czyli gdzie mnie przwieźli?? Zapoznanie z nowymi pańciami z udziałem smakołyków :) Hania oprowadza sunię po ogrodzie :) Quote
Murka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Przywitania tzn. obdziamgotanie sąsiadki :) A to małe to straszne jest!!! Ale tu kwiatków, będzie co przesadzać ;) Quote
Murka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Ale tu miejsca do biegania! I do domu wpuścili! I dostałam kość! I nikt mi jej nie chce zabrać! Quote
Evelin Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Ale szczęściara....Jednak się udało!!!! Murka- to pewnie i wizyty poadopcyjne będą hahaha :diabloti: Wszystkiego najlepszego wszystkim!!!! Oby tak się konczyły wszystkie adopcje... Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Fajnie! A jaki ogród!!! Tylko pozazdrościć! (Jelena jest po weekendowych pracach w ogrodzie i ręce jej opadły) Fajna relacja! Quote
eloise Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 ale super :) widać, ze sunia chciała być jedynaczką minę ma baaaardzo zadowoloną :) Quote
Pipi Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Az mnie zatkalo i oczywiscie sie poryczalam(ze wzruszenia i szczescia) Wielkie dziekuje Murka i prosze podziekowac Mamie. Ciesze sie bardzo, bardzo, bardzo. Evelin Randa i pucka69, Wam dziekuje z calego serca. Quote
Murka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Gabi oczywiście będziemy często odwiedzać ;) Za parę dni zadzwonię do mamy i dowiem się co tam nabroiła ;) A Milva będzie mieć w sobotę sesję zdjęciową made in muzzy więc będzie z czym ją ogłaszać :) Quote
Recommended Posts