Jump to content
Dogomania

ADOPTOWANY!Shogun-bialy, cudny pies w typie owczarka w gdanskim schronie czeka na dom

Recommended Posts

Posted

BeataJ napisał(a):
Mysle, ze z allegro mozna usunac.

Beata

wrzuce w to miejsce jakiegos biedaka - moze macie jakiegos psa z tego samego schroniska? moze Shogun przenioslby szczescie jakiemus koledze/kolezance?

i czy sa szanse na wiesci z nowego domku Shoguna?

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwa77']To cudownie , że Shogun ma dom .
Shogunku obyś teraz zaznał jak najwięcej miłośći.
o:crazyeye: widzę ze coraz więcej nas z dolnego śląska przybywa...to dobrze. iwa jak bys mogla wejdz na wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43642 pilnie potrzebujemy pomocy. na stronie sa zdjecia ze schronu w ktorym byłam na kontroli z agnieszka30. 2 szkielety potrzebuja pomocy.
a tak do pozostałych użytkowników. nie wiem czy pani od shogunka bedzie informowała nas o psiaku..ale może juz mogłabym zgłosic modowi o zamknięciu wątku??

Posted

rotek_ napisał(a):
nie wiem czy pani od shogunka bedzie informowała nas o psiaku..ale może juz mogłabym zgłosic modowi o zamknięciu wątku??

kurcze - chcialabym wiedziec, ze wszytsko z Shogunem jest OK...
a co do zamkniecia to zalozyciel watku moze zmienic tytul, ale przeniesc chyba moze mod...

Posted

Cudowne informacje! :multi:

Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi powiedzieć, na jakich forach jeszcze mogłabym "zareklamować" psiaki do adopcji? albo na jakich stronach?
jak narazie mam na dwóch forach ogłoszenie i na allegro, ale odzewu nie ma. :(
Jeśli ktos byłby tak dobry to poproszę info najlepiej na PW.

Posted

[html]Przeniosłam, ale proszę zmienić temat, żeby znowu nie trafił do poprzedniego działu ;-)
pozdrawiam
szamanka[/html]
to dostałam do moda. wiec beatko szybko zmineniamy:D

Posted

[quote name='BeataJ']Nie mam info, poczekam troszke. Napisze do niej sms w pon, ja nie mam jej maila.

Beata

Jednak nie wytrzymalam i napisalam do Pani i.... mysle, ze wszystko gra. Przeczytajcie :)

Szogi-tak łatwiej dla dzieci-myśle że czuje sie dobrze,ponieważ zaczął szczekać,donośnym szczekiem :)
Dziś jedziemy bo budę,ponieważ jednak najlepiej mu na podwórku,w domu chyba mu za ciepło.Bardzo lubi bawić sie z dziećmi,np.piłką.
Niestety szkód trochę narobił,wykopał krzaczek i kopie na ogrodzie dziury.
Ale z tym się liczyłam więc dziury zasypuję i ganię go-popracujemy nad tym:)
Niestety popsuł mi sie aparat i nie mogę przesłać zdjęć ale na pewno zrobię to w pózniejszym terminie.

Posted

BeataJ napisał(a):
No to pieknie!!! W takim razie ja juz Pani nie mecze :-)

Beata

przepraszam, ze weszlam w Twoje kompetencje:p , ale tak chcialam sie upewnic, ze z Szogim (fajne zdrobnienie) wszystko w porzadku:multi:

Posted

stupid-girl napisał(a):
przepraszam, ze weszlam w Twoje kompetencje:p , ale tak chcialam sie upewnic, ze z Szogim (fajne zdrobnienie) wszystko w porzadku:multi:

Daj spokoj!!!! Jakie moje :-)

Beata

Posted

rotek_ napisał(a):
super domek trafił sie shogunowi:loveu: ma ogród i wspaniałomyślna panią...czego więcej do szczęścia trzeba

no i dzieci, ktore mu rzucaja pileczke.
cale wlasne stado do kochania:loveu:

• 2 months later...