stupid-girl Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 BeataJ napisał(a):Mysle, ze z allegro mozna usunac. Beata wrzuce w to miejsce jakiegos biedaka - moze macie jakiegos psa z tego samego schroniska? moze Shogun przenioslby szczescie jakiemus koledze/kolezance? i czy sa szanse na wiesci z nowego domku Shoguna? Quote
Nanami Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Shogunek, wreszcie i Ty masz swój kącik ciepły :loveu: Quote
terra Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Bardzo, bardzo się cieszę! Biały psie SHOGUNIE, żyj długo, zdrowo i szczęślwie! Quote
rotek_ Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 a wieści z domu będą??? ciekawość mnie zjada:razz: cieszę się że Shogun znalazł dom..ale inne bidy tez czekają...dzisiaja byłam na kontroli w dzierżoniowskim schronisku i razem zagnieszką30 wypatrzyliśmy psi szkielet w piej umieralni..proszę o pomoc http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45491 Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Bewarka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 to na www.psy.pl też to ogłoszenie idzie do kosza :sweetCyb: shogun teraz jest w "kątku szczęsliwców" :multi: Quote
szuwar Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Gratulacje!!!! Wspaniały pies i wreszcie w domu... Quote
iwa77 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 To cudownie , że Shogun ma dom . Shogunku obyś teraz zaznał jak najwięcej miłośći. Quote
rotek_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='iwa77']To cudownie , że Shogun ma dom . Shogunku obyś teraz zaznał jak najwięcej miłośći. o:crazyeye: widzę ze coraz więcej nas z dolnego śląska przybywa...to dobrze. iwa jak bys mogla wejdz na wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43642 pilnie potrzebujemy pomocy. na stronie sa zdjecia ze schronu w ktorym byłam na kontroli z agnieszka30. 2 szkielety potrzebuja pomocy. a tak do pozostałych użytkowników. nie wiem czy pani od shogunka bedzie informowała nas o psiaku..ale może juz mogłabym zgłosic modowi o zamknięciu wątku?? Quote
stupid-girl Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 rotek_ napisał(a):nie wiem czy pani od shogunka bedzie informowała nas o psiaku..ale może juz mogłabym zgłosic modowi o zamknięciu wątku?? kurcze - chcialabym wiedziec, ze wszytsko z Shogunem jest OK... a co do zamkniecia to zalozyciel watku moze zmienic tytul, ale przeniesc chyba moze mod... Quote
Viz Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Cudowne informacje! :multi: Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi powiedzieć, na jakich forach jeszcze mogłabym "zareklamować" psiaki do adopcji? albo na jakich stronach? jak narazie mam na dwóch forach ogłoszenie i na allegro, ale odzewu nie ma. :( Jeśli ktos byłby tak dobry to poproszę info najlepiej na PW. Quote
Bewarka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 a ja sobie pozwole na małego offa i powiem "Viz, możesz też dać psiaka na www.psy.pl/adopcje :D" Quote
masienka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Viz zajrzyj tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9859 ;) Powodzenia Shogunku Quote
rotek_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [html]Przeniosłam, ale proszę zmienić temat, żeby znowu nie trafił do poprzedniego działu ;-) pozdrawiam szamanka[/html] to dostałam do moda. wiec beatko szybko zmineniamy:D Quote
stupid-girl Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 BeataJ napisał(a):Done!!!!!!!!! masz moze jakies wiesci z domu Shoguna? Moglabym napisac maila do nowej pani, ale nie wiem czy nie uzna tego za nekanie jesli Ty juz pytalas... Quote
BeataJ Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Nie mam info, poczekam troszke. Napisze do niej sms w pon, ja nie mam jej maila. Beata Quote
stupid-girl Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='BeataJ']Nie mam info, poczekam troszke. Napisze do niej sms w pon, ja nie mam jej maila. Beata Jednak nie wytrzymalam i napisalam do Pani i.... mysle, ze wszystko gra. Przeczytajcie :) Szogi-tak łatwiej dla dzieci-myśle że czuje sie dobrze,ponieważ zaczął szczekać,donośnym szczekiem :) Dziś jedziemy bo budę,ponieważ jednak najlepiej mu na podwórku,w domu chyba mu za ciepło.Bardzo lubi bawić sie z dziećmi,np.piłką. Niestety szkód trochę narobił,wykopał krzaczek i kopie na ogrodzie dziury. Ale z tym się liczyłam więc dziury zasypuję i ganię go-popracujemy nad tym:) Niestety popsuł mi sie aparat i nie mogę przesłać zdjęć ale na pewno zrobię to w pózniejszym terminie. Quote
BeataJ Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 No to pieknie!!! W takim razie ja juz Pani nie mecze :-) Beata Quote
stupid-girl Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 BeataJ napisał(a):No to pieknie!!! W takim razie ja juz Pani nie mecze :-) Beata przepraszam, ze weszlam w Twoje kompetencje:p , ale tak chcialam sie upewnic, ze z Szogim (fajne zdrobnienie) wszystko w porzadku:multi: Quote
BeataJ Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 stupid-girl napisał(a):przepraszam, ze weszlam w Twoje kompetencje:p , ale tak chcialam sie upewnic, ze z Szogim (fajne zdrobnienie) wszystko w porzadku:multi: Daj spokoj!!!! Jakie moje :-) Beata Quote
rotek_ Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 super domek trafił sie shogunowi:loveu: ma ogród i wspaniałomyślna panią...czego więcej do szczęścia trzeba Quote
stupid-girl Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 rotek_ napisał(a):super domek trafił sie shogunowi:loveu: ma ogród i wspaniałomyślna panią...czego więcej do szczęścia trzeba no i dzieci, ktore mu rzucaja pileczke. cale wlasne stado do kochania:loveu: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 wspaniale Shogi! Gratuluje super domku. Więcej takich by się przydało. Quote
Nanami Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Mozna prosic o jakas mała relacje co u Białaska...? ;) Strasznie jestem ciekawa! Quote
Recommended Posts