Jump to content
Dogomania

ADOPTOWANY!Shogun-bialy, cudny pies w typie owczarka w gdanskim schronie czeka na dom

Recommended Posts

Posted

WALENTYNKI OKAZAŁY SIE NAJSZCZEŚLIWSZYM DNIEM DLA SHOGUNA. TRAFIL DO NOWEGO DOMU Z DZIECMI, Z KTÓRYMI TAK ŚWIETNIE SIĘ DOGADUJE!!!!!!!

Zobaczylam go dzis w kacie bosku....Siedzial smutny lapiac promienie zachodzacego juz zimowego slonca. Wygladal dostojnie a zarazem bardzo, bardzo smutnie....
WIECEJ INFO I NOWE ZDJECIE-STRONA 18 POST 174
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37943&page=18

Nie wiem nic o nim, nie chcial wogole podejsc blizej, wygladal na bardzo zrezygnowanego. Jesli jednak bedzie ktos zainteresowany tym psem postaram sie dowiedziec o nim jak najwiecej.

Pies znajduje sie

SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT BOKS A6
Gdańsk - Kokoszki,
ul. Przyrodników 14
[email protected] (058 522-37-80 )
www.schroniskopromyk.pl/

Beata

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest przepiekny i bardzo oryginalny!
jakiej moze być wagi i wzrostu? to chyba mocno potezny pies!
uwazam ze warto sie o nim dowiedziec szczególow i go poogłaszać! napewno znajdzie swojego amatora! dajmy mu szanse!:loveu:

Posted

Nie chcial sie ruszyc ale na moje oko jest postury ON'ka a nawet ciut mocniejszy. Waga.....mysle, ze ok 40-45 kg.
Niestety ja moge go zobaczyc dopiero 27 stycznia najszybciej....Pracuje w Tczewie do 16 i jak dojade do schronu to tak jak ostatnio, bedzie juz a pozno i nawet nas nie wpuszcza.....

Beata

Posted

Nie wiem co u niego...tak jak pisalam nie moge teraz pojechac do schronu, nie wyrabiam czasowo. Jak pedze po pracy to i tak jestem za pozno, nie wpuszczaja wtedy juz :-(

Zaraz dam info na allegor potrzebne na pw.

Beata

Posted

Moze i cos z labka w nim jest....Ale czy to istotne :-)
On musi znalez domek!!! Juz go widze rozlozonego na zielonej trawce przed domkiem lezacego u stop swojego kochajacego Pana....Uda sie, musi!

Beata