BeataJ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 WALENTYNKI OKAZAŁY SIE NAJSZCZEŚLIWSZYM DNIEM DLA SHOGUNA. TRAFIL DO NOWEGO DOMU Z DZIECMI, Z KTÓRYMI TAK ŚWIETNIE SIĘ DOGADUJE!!!!!!! Zobaczylam go dzis w kacie bosku....Siedzial smutny lapiac promienie zachodzacego juz zimowego slonca. Wygladal dostojnie a zarazem bardzo, bardzo smutnie.... WIECEJ INFO I NOWE ZDJECIE-STRONA 18 POST 174 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37943&page=18 Nie wiem nic o nim, nie chcial wogole podejsc blizej, wygladal na bardzo zrezygnowanego. Jesli jednak bedzie ktos zainteresowany tym psem postaram sie dowiedziec o nim jak najwiecej. Pies znajduje sie SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT BOKS A6 Gdańsk - Kokoszki, ul. Przyrodników 14 [email protected] (058 522-37-80 ) www.schroniskopromyk.pl/ Beata Quote
BeataJ Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Nikt bialaska nie odwiedza nawet wirtulanie???? Hopaj do gory cudenko po nowy domek, nowe zycie.... Beata Quote
terra Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ale cudny pies. Na pewno nie będzie długo czekał na domek, czego mu z całego serca życzę. Quote
arabellla Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Wielka Fajna Pięknota !!!! I Tak Mądrze Patrzy I Czeka Na Dom . Quote
BeataJ Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Do gory bialasku!! Moze uda mi sie Ciebie odwiedzic w tygodniu. Jak ktos jest chetny na te cudna psinke postaram sie pomoc jakos w transporcie. Beata Quote
terra Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Piękny, biały pies czeka na swojego człowieka. Quote
Ambra Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 jest przepiekny i bardzo oryginalny! jakiej moze być wagi i wzrostu? to chyba mocno potezny pies! uwazam ze warto sie o nim dowiedziec szczególow i go poogłaszać! napewno znajdzie swojego amatora! dajmy mu szanse!:loveu: Quote
BeataJ Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Nie chcial sie ruszyc ale na moje oko jest postury ON'ka a nawet ciut mocniejszy. Waga.....mysle, ze ok 40-45 kg. Niestety ja moge go zobaczyc dopiero 27 stycznia najszybciej....Pracuje w Tczewie do 16 i jak dojade do schronu to tak jak ostatnio, bedzie juz a pozno i nawet nas nie wpuszcza..... Beata Quote
terra Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Przepiękny, biały pies. Niech się ktoś zakocha! Quote
Ambra Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 czy któraś z Was ma mozliwość wystawienia go na allegro? ja niestety nie jestem tam kumata:oops: pokazmy go polsce!:crazyeye: Quote
BeataJ Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Ja czekam na list od allegro - zarejestruje sie i wtedy bede dzialac. Beata Quote
terra Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Proszę o danie psiulka na pw, ew. jakiś tekścik, zdjęcia te co tutaj sama skopiuję, no i jakieś namiary. Quote
terra Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Co słychać u Białaska? Potwierdzam chęć wystawienia pieska na allegro. Quote
BeataJ Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Nie wiem co u niego...tak jak pisalam nie moge teraz pojechac do schronu, nie wyrabiam czasowo. Jak pedze po pracy to i tak jestem za pozno, nie wpuszczaja wtedy juz :-( Zaraz dam info na allegor potrzebne na pw. Beata Quote
terra Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 BIAŁY piękny jest już na allegro: http://www.allegro.pl/item158119626_piekny_bialy_pies_w_typie_owczarka_do_adopcji.html Po domek! Quote
BeataJ Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Do gory bialasku! Dziekujemy za allegro. Beata Quote
rotek_ Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 hmm.... a dla mnie wygląda jak mieszaniec owczarka szwajcarskiego(albinostyczna odmiana owczarka niemieckiego dlugowłosego) i labradora Quote
BeataJ Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Moze i cos z labka w nim jest....Ale czy to istotne :-) On musi znalez domek!!! Juz go widze rozlozonego na zielonej trawce przed domkiem lezacego u stop swojego kochajacego Pana....Uda sie, musi! Beata Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 owczarek szwajcarski to nie albinos!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 owczarek szwajcarski to nie albinos!!!!!!!!!!!!!!:mad: Biały powodzenia!!! Quote
Recommended Posts