Ania+Milva i Ulver Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ach, Beatka zapomniałam, ze dzis wielka akcja- trzymam kciuki za Sigmę:) Pewnie dopiero jutro się odezwiesz.... Quote
daga_27 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Beatka pewnie dopiero jutro sie odezwie ;-) dopiero wyszla ode mnie, zostawiajac mi Sigme:evil_lol: dziewczynka ma sie swietnie:lol: Quote
BeataJ Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Witam, Wczoraj niestety nie moglam wejsc na teren schroniska, nie zobaczylam wiec się z Shogunem :-( Sigme przyprowadzili mi do biura. O czym mam się dowiedziec? Beata Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Justys przygotowała do wypełnienia ogłoszenia dla Shoguna-jest wyżej. Wypełnij jak mozesz bo nie znam twojego kontaktu do podania....chyba,ze nie masz czasu to daj znać ,to podam do siebie...Sigma jest sliczna:) Quote
BeataJ Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Jak kto moze to wypelnic bylabym wdzieczna. Kontakt mozna podac do schronu SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT BOKS A6 Gdańsk - Kokoszki, ul. Przyrodników 14 [email protected] (058 522-37-80 ) - Pani Katarzyna Zalwska inspektor ds. zwierzat www.schroniskopromyk.pl/ No i do mnie oczywiście tez Beata Jendacz [email protected] 0601 717 398 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Napisałam, W góre biały!!!!!!!!!!!!!!! Quote
BeataJ Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Napisałam, W góre biały!!!!!!!!!!!!!!! Dzieki!! Podnosimy Shogunka!!!! Beata Quote
rotek_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 betbet, widze ze jestes nowa wsrod dogomaniaków-witamy:multi: :multi: :multi: a tak a propo śliczny awatar. no i podnosimy psiaka hooooooooooooooop białasku Quote
Betbet Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 rotek no nowa nowa. dziękuję za miłe powitanie:) postanowiłam robić cokolwiek skoro doraźnie nie mogę pomóc. w górę psiaku!!!!!!!! Quote
BeataJ Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Betbet - witam również. Shogun jest w Kokoszkach - może masz ochote poznac go osobiscie? Bywasz w Kokoszkach? Beata Quote
Betbet Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Nie bywam w ogóle, bo nie mam do tego zdrowia po pierwsze alergia, po drugie ja jestem chora po takich wizytach z nerwów, aleeee...zamierzam pokonać to wapnem i pozytywnym nastawieniem. Narazie jest jeden pies, którego marzę odwiedzić- Gruby Dżek. Kolejny może być Shogun! W ogóle dobrze, gdybym się spotkała z kimś z doświadczonych wolontariuszy i pogadała na ile ja (z moim dziennikarskim trybem życia i tym, że nigdy nie wiem gdzie będę musiałą jechać za chwilę) mogę się przydać Quote
BeataJ Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Betbet napisał(a):Nie bywam w ogóle, bo nie mam do tego zdrowia po pierwsze alergia, po drugie ja jestem chora po takich wizytach z nerwów, aleeee... Znam to doskonale, tez tak mialam. Ale sie przelamala jak zobaczylam tak chuda dobke w schronie w starogardzie, ze koszmar....Pojechalam i teraz sunia ma super dom w Skierniewicach!!!! Betbet napisał(a):W ogóle dobrze, gdybym się spotkała z kimś z doświadczonych wolontariuszy i pogadała na ile ja (z moim dziennikarskim trybem życia i tym, że nigdy nie wiem gdzie będę musiałą jechać za chwilę) mogę się przydać Nie jestem tam wolontariuszka, nie mam nic na pismie ze schronem. Jezdze i dobki wyciagam z kolezanka. Ale z checia sie spotkam, pogadam etc. A dziennikarka sie zawsze przyda!!!!! Np na jutro musze napisac cos o dobci, zreszta byla to do wczoraj wspolokatorka Shoguna, i to ma isc do gazety! A ja z pisaniem takim to na bakier raczej :-) Beata Quote
Betbet Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Shoguuuuuun znikaj z tego schroniska, żebym jak już pojadę nie oglądałą Cię, tylko usłyszała, że masz nowych cudownych właścicieli!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 O tak, :) skarbie znajdź swój domek!!!!!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Czy ten Pan ze skierniewic odezwał sie może? Quote
rotek_ Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 oj Shogunku:shake: zmykaj do domu...tylko gdzie ten właściciel Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :( smutny twój los białasku:( Quote
Bewarka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 czemu marnujesz się w schronisku? :( Leć w górę!! Quote
Recommended Posts