Jump to content
Dogomania

ADOPTOWANY!Shogun-bialy, cudny pies w typie owczarka w gdanskim schronie czeka na dom

Recommended Posts

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,
Wczoraj niestety nie moglam wejsc na teren schroniska, nie zobaczylam wiec się z Shogunem :-( Sigme przyprowadzili mi do biura.
O czym mam się dowiedziec?
Beata

Posted

betbet, widze ze jestes nowa wsrod dogomaniaków-witamy:multi: :multi: :multi: a tak a propo śliczny awatar. no i podnosimy psiaka hooooooooooooooop białasku

Posted

Nie bywam w ogóle, bo nie mam do tego zdrowia po pierwsze alergia, po drugie ja jestem chora po takich wizytach z nerwów, aleeee...zamierzam pokonać to wapnem i pozytywnym nastawieniem. Narazie jest jeden pies, którego marzę odwiedzić- Gruby Dżek. Kolejny może być Shogun! W ogóle dobrze, gdybym się spotkała z kimś z doświadczonych wolontariuszy i pogadała na ile ja (z moim dziennikarskim trybem życia i tym, że nigdy nie wiem gdzie będę musiałą jechać za chwilę) mogę się przydać

Posted

Betbet napisał(a):
Nie bywam w ogóle, bo nie mam do tego zdrowia po pierwsze alergia, po drugie ja jestem chora po takich wizytach z nerwów, aleeee...

Znam to doskonale, tez tak mialam. Ale sie przelamala jak zobaczylam tak chuda dobke w schronie w starogardzie, ze koszmar....Pojechalam i teraz sunia ma super dom w Skierniewicach!!!!

Betbet napisał(a):
W ogóle dobrze, gdybym się spotkała z kimś z doświadczonych wolontariuszy i pogadała na ile ja (z moim dziennikarskim trybem życia i tym, że nigdy nie wiem gdzie będę musiałą jechać za chwilę) mogę się przydać

Nie jestem tam wolontariuszka, nie mam nic na pismie ze schronem. Jezdze i dobki wyciagam z kolezanka. Ale z checia sie spotkam, pogadam etc. A dziennikarka sie zawsze przyda!!!!! Np na jutro musze napisac cos o dobci, zreszta byla to do wczoraj wspolokatorka Shoguna, i to ma isc do gazety! A ja z pisaniem takim to na bakier raczej :-)

Beata