stupid-girl Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 BeataJ napisał(a):Tak, tak to ta sama Pani. Powiedziala mi, ze napiala do mnie maila ale pewnie chodzilo jej o Ciebie :-) Beata Mam nadzieje, ze dobrze opisalam Shoguna :cool3: Quote
BeataJ Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 stupid-girl napisał(a):Nie wiem co Beata juz powiedziala, ja odpisalam tak: -Może być? SUPER! Pewnie sie nie skapnie nawet Pani, ze z kim innym rozmawiala przez tel a kto inny jej odpisuje, bo.....ja jej powiedzialam praktycznie to samo!!! Nawet o ewentualnym tyciu wspomnialam! Jejku...mam nadzieje, ze sie uda i tez 10 dni bedzie dla Shoguna ostatnimi w schronie. Pan ze Skierniewic milczy ale wydaje mi sie, ze po 15 lutego sie odezwie tak jak zaznaczal. Beata Quote
stupid-girl Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 wlasnie z powodu tych 10 dni podalam linka do watku - jest jeszcze troche czasu wiec pani moze w spokoju poczytac i zastanowic sie mezem. Quote
BeataJ Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Trzymajcie kciuki! Dzwonilam do schronu, Shogun nadal tam jest. Napisalam wiec Pani z Rumii, ze Shogun nadal czeka na dom. Pani odpisala i poprosila o kontakt do osoby ze schroniska zajmujacej się min Shogunem. Podalam namiary do pani Kasia, inspektora ds. zwierzat. Kasia doskonale wie o którego psa chodzi, reczy za niego, wie jaki jest super, wiec zareklamuje go pieknie! Mam nadzieje, ze wkrotce……. :-) Beata Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Tylko,żeby teraz bijatyki o Shoguna nie było hi, hi:) Tak bardzo bym chciała,żeby w końcu się udało..... Quote
stupid-girl Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 a ja wyslalam w mailu dodatkowo zdjecia z Kubą (jest przesłodkie) - no jesli Shogun nie skradnie jej serca to ja juz nie wiem. Trzymam z całych sił:thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
BeataJ Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Jednak musze napisac - trzymac kciuki bo ....PANI WLASNIE PAKUJE DZIECI I JEDZIE NA SPOTKANIE Z SHOGUNEM!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: Beata Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Beata napisała mi maila,że pani z Rumii jedzie z dziećmi zobaczyc Shoguna!!!!!! Trzymajmy kciuki, niech skradnie ich serce-tak jak nasze:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Równoczesnie pisałyśmy, hi hi Quote
stupid-girl Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Mocniej sie nie da. Zaklinam wszystkie dobre duszki dla Shoguna Quote
BeataJ Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Ja z niecierpliwoscia czekam na jej relacje jak bylo w schronie. Mam nadzieje, ze dam mi znac. Jak nie to sama zadzwonie :-) Beata Quote
stupid-girl Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 siedze jak na szpilkach:cool3: musi sie udać:modla: :modla: :modla: Quote
Viz Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Oby się udało! Trzymam kciuki za Shoguna ! Quote
daga_27 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 BeataJ napisał(a):Jednak musze napisac - trzymac kciuki bo ....PANI WLASNIE PAKUJE DZIECI I JEDZIE NA SPOTKANIE Z SHOGUNEM!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: Beatatrzymam, trzymam.....:multi: :multi: :multi: Quote
Nanami Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Shogunek, musisz oczarować Panią... :loveu: :kciuki: Quote
supergoga Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 No i co, jaki efeklt. Czy serce zostało skradzione. Shogun skradł także moje, więc mam nadzieję, że przedstawił się z najlepszej strony. Że z racji pogody nie miał gorszego dnia. Napiszcie prosze, jak tylko się dowiecie. Quote
BeataJ Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Shogun w nowym dommuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Na razie obsikal wszytskie tuje i pogonil koty :-) Jak bede foty to wstawie. Ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!! Beata Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Co??????????????? Jejku jejku-nie mogę uwierzyć:):) Quote
rotek_ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :klacz: :klacz: :klacz: :laola: :laola: udało się!!!!!!!!! shoguna ma dom...miejmy nadzieje że to ten ostatni Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 :klacz::klacz::laola: Shogunku, nareszcie masz dom!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Quote
stupid-girl Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 BeataJ napisał(a):Shogun w nowym dommuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Na razie obsikal wszytskie tuje i pogonil koty :-) Jak bede foty to wstawie. Ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!! Beata NIE WIERZE!!!!!!!!:laola: :laola: :laola: :cunao: Wlasnie pije winko z kumplem - bedzie za zdrowie Shoguna w nowym domku.:cunao: Koniecznie jak bedziesz miec wiesci to sie podziel Jejku ale sie ciesze Quote
supergoga Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Hurra :multi: :multi: :multi: Moge pousuwać psiaka z ogłoszeń. Tak się cieszę. Czułam, że on znajdzie domek - i znalazł, oby to był najlepszy dom pod słońcem. Quote
stupid-girl Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Shogun dostał najpiękniejszy prezent walentynkowy:loveu: :loveu: :loveu: mam nadzieje, ze pierwsza noc minela spokojnie:cool3: mam nadzieje, ze moge juz usunac Shoguna z allegro - aukcja bedzie trwala jeszcze 12 dni, wiec moge tam wstawic innego psa Quote
Asia_M Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Piesku, żyj długo i szczęśliwie!!!:multi: Quote
BeataJ Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Mysle, ze z allegro mozna usunac. Beata Quote
Recommended Posts