Jump to content
Dogomania

ADOPTOWANY!Shogun-bialy, cudny pies w typie owczarka w gdanskim schronie czeka na dom

Recommended Posts

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stupid-girl napisał(a):
Nie wiem co Beata juz powiedziala, ja odpisalam tak:
-Może być?

SUPER! Pewnie sie nie skapnie nawet Pani, ze z kim innym rozmawiala przez tel a kto inny jej odpisuje, bo.....ja jej powiedzialam praktycznie to samo!!! Nawet o ewentualnym tyciu wspomnialam!

Jejku...mam nadzieje, ze sie uda i tez 10 dni bedzie dla Shoguna ostatnimi w schronie.

Pan ze Skierniewic milczy ale wydaje mi sie, ze po 15 lutego sie odezwie tak jak zaznaczal.

Beata

Posted

Trzymajcie kciuki! Dzwonilam do schronu, Shogun nadal tam jest. Napisalam wiec Pani z Rumii, ze Shogun nadal czeka na dom. Pani odpisala i poprosila o kontakt do osoby ze schroniska zajmujacej się min Shogunem. Podalam namiary do pani Kasia, inspektora ds. zwierzat. Kasia doskonale wie o którego psa chodzi, reczy za niego, wie jaki jest super, wiec zareklamuje go pieknie! Mam nadzieje, ze wkrotce……. :-)

Beata

Posted

BeataJ napisał(a):
Jednak musze napisac - trzymac kciuki bo ....PANI WLASNIE PAKUJE DZIECI I JEDZIE NA SPOTKANIE Z SHOGUNEM!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi:

Beata
trzymam, trzymam.....:multi: :multi: :multi:

Posted

No i co, jaki efeklt. Czy serce zostało skradzione. Shogun skradł także moje, więc mam nadzieję, że przedstawił się z najlepszej strony. Że z racji pogody nie miał gorszego dnia.
Napiszcie prosze, jak tylko się dowiecie.

Posted

Shogun w nowym dommuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Na razie obsikal wszytskie tuje i pogonil koty :-)
Jak bede foty to wstawie.

Ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beata

Posted

:errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :klacz: :klacz: :klacz: :laola: :laola:
udało się!!!!!!!!! shoguna ma dom...miejmy nadzieje że to ten ostatni

Posted

BeataJ napisał(a):
Shogun w nowym dommuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Na razie obsikal wszytskie tuje i pogonil koty :-)
Jak bede foty to wstawie.

Ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beata

NIE WIERZE!!!!!!!!:laola: :laola: :laola: :cunao: Wlasnie pije winko z kumplem - bedzie za zdrowie Shoguna w nowym domku.:cunao:
Koniecznie jak bedziesz miec wiesci to sie podziel

Jejku ale sie ciesze

Posted

Shogun dostał najpiękniejszy prezent walentynkowy:loveu: :loveu: :loveu:
mam nadzieje, ze pierwsza noc minela spokojnie:cool3:

mam nadzieje, ze moge juz usunac Shoguna z allegro - aukcja bedzie trwala jeszcze 12 dni, wiec moge tam wstawic innego psa