BeataJ Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Ciekawostka - ta plamka widoczna na lewym boku Shoguna to....po prostu inny kolor siersci w tym miejscu. Orginalnie, prawda;) Beata Quote
stupid-girl Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 jest przepiekny - mam nadzieje, ze szybko znajdzie domek. trzymam kciuki za białaska i podtrzymuje oferte pomocy przy transporcie na allegro ma 2 obserwatorow - oby to byl TEN domek Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Oby, oby-domek potrzebny i to szybko:) Quote
BeataJ Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 stupid-girl napisał(a):jest przepiekny - mam nadzieje, ze szybko znajdzie domek. trzymam kciuki za białaska i podtrzymuje oferte pomocy przy transporcie A w gore gdzies blizej Tczewa nie podjedziesz? Pan ze Skierniewic jest zainteresowany, jeszcze nie dal ostatacznej decyzji ale jak sie zgodzi to bedzie potrzebna pomoc w transporcie. Beata Quote
Tolutkowa Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cudny! I jaki kochany! Oby i jego ktoś moooocno pokochał! Quote
stupid-girl Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 BeataJ napisał(a):A w gore gdzies blizej Tczewa nie podjedziesz? Pan ze Skierniewic jest zainteresowany, jeszcze nie dal ostatacznej decyzji ale jak sie zgodzi to bedzie potrzebna pomoc w transporcie. Beata Kurcze - ja jestem ze Śląska - wiec musialabym przejechac cala Polske, ale doloze sie do oplacenia transportu - jesli to pomoze Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 hopppaj!!! może ktos pomoże w transporcie... Quote
Viz Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Może by w temacie zamieścić informację, że psiak poszukuję transportu? Oczywiście, jeśli adopcja jest pewna. ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Trzeba poczekać -ten pan jeszcze sie nie zdcydował na 100% Quote
Viz Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dlatego też napisałam drugie zdanie. ;) Hopaj do góry! Quote
stupid-girl Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 hopamy..... Gdzie ten domek.........??????? Quote
BeataJ Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Dzis jade zabrac jego towarzyszke, najpewniej doloza mu inna suczke. Do gory bialasku! Beata Quote
Bewarka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ciekawe jaką suczke...:) do góry psiaczku! Quote
rotek_ Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 to suczka już znalazła domek???:loveu: oby białaskowi sie tak poszczęściło Quote
supergoga Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 W tylu portalach siedzi i nikt go nie zauwazył, nikt o niego nie dzwoni. On jest bajeczny Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 No właśnie-juz nic nie rozumiem:( Quote
Bewarka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 a również :( gdzie można dać jeszcze ogłoszenie? Może na http://www.tresura.pl/ogloszenia.php (tam gdzie są ogłoszenia z psiakami do adopcji) :) dawaliście już? Jak nie to ja moge... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Pewnie, nic nie zaszkodzi go tam umiescić. W góre Biały!! Quote
Bewarka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 szybko robiłam bo czasu nie mam...http://www.tresura.pl/ogloszenia.php jest gdzieś tam, szukać niżej :lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ok, może niech Beata wypełni, bo to jej wątek-chyba,ze Beatka nie masz czasu to daj znać:) Quote
Recommended Posts