BeataJ Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Czy ten Pan ze skierniewic odezwał sie może? Jeszcze nie. On ostatnio napisal, ze po 15 lutego będzie mogl dac mi już ostateczna odp. Beata Quote
elapieczus1 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 piękny psiak:)szkoda że nie mamy warunków już byśmy go wzięli:(cccccccccccuuuuuuuuuuuddddddooooooooo i te oczy Quote
Nanami Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Jesli pan ze Skierniewic sie zdecyduje, to Inka z forum ON zaofiarowała transport. Do góry białasku! Quote
Bewarka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 No to świetniie :D żeby się tylko ten pan zgodził :roll: PS:W górę kochany!!! Quote
BeataJ Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Nanami napisał(a):Jesli pan ze Skierniewic sie zdecyduje, to Inka z forum ON zaofiarowała transport. Na cala droge, z 3city do Skierniewic? Ja moge go wyciagnac ze schronu i przywiezc do Tczewa, ciut blizej. Moze uda sie go nawet wykapac. Skad Inka by jechala po niego? Beata Quote
Betbet Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 wow musi się duać, żebym go NIE zdążyła już zoabczyć w schronisku!byłoby cudownie!!!!! Quote
Viz Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Trzymam kciuki, żeby się ten pan zdecydował! Quote
stupid-girl Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 na allegro ma 2 obserwatorów - nie wiecie czy to ten pan ze Skierniewic? Quote
rotek_ Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 pojawiła się sznsa dla białaska:loveu: jakby co napewno pare dogomaniaków wesprze finansowo transport Quote
daga_27 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 a gdyby znalazl sie dom na miejscu, to mozemy sie zrzucic na jakas wyprawke dla niego? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 jestem za!!! służe pomoca jakby co:) a wiadomo cos bliżej już? Quote
stupid-girl Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 tez jestem za :) moge sie dorzucic do transportu i wyprawki :lol: Byleby znalazl sie dobry domek :) Quote
rotek_ Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 zrzucam sie i na transport i na wyprawke bez względu na to gdzie pies znajdzie dom;) Quote
Betbet Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Shogunek niewiele Ci mogę dać, ale jakieś tam pieniążki wrzucę do wspólnej puli! Tylko niech jużsię znajdzie ten właściciel!! Quote
BeataJ Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Do mnie dzwonili z Niemiec z organizacji ratujacej psy z polskich schronisk. Dzialaja glownie na terenie Szczecin - Koszalin. Wypatrzyli Shoguna na allegro, sa zdecydowani go zabrac. Trzeba go tylko za dwa tygodnie zawiezc do Szczecina. Co o tym sadzicie? Beata Quote
stupid-girl Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 BeataJ napisał(a):Do mnie dzwonili z Niemiec z organizacji ratujacej psy z polskich schronisk. Dzialaja glownie na terenie Szczecin - Koszalin. Wypatrzyli Shoguna na allegro, sa zdecydowani go zabrac. Trzeba go tylko za dwa tygodnie zawiezc do Szczecina. Co o tym sadzicie? Beata a czy wiadomo co to za organizacja?? I gdzie docelowo piesek trafi?? Moze trzeba napisac PW do Pajuni, ona dziala w Niemczech - moze moglaby rozejrzec sie co to za organizacja. Pies jest tak wspanialy, ze zasluguje na wszystko co najlepsze w zyciu. ale jesli sa wiarygodni - to dlaczego nie ;-) i niestety z drugiego konca Polski z transportem nie pomoge, ale moge sie dorzucic do kosztow. I jak wygladalaby sprawa z zalatwieniem formalnosci (chip) bo chyba to tez sa jakies koszty...? Quote
BeataJ Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 stupid-girl napisał(a):a czy wiadomo co to za organizacja?? I gdzie docelowo piesek trafi?? Moze trzeba napisac PW do Pajuni, Nie pamietam www stronki wlasnie....skleroza. "Gracja" sie nazywa ta organizacjia, tyle pamietam. Bede miala te stronke to podam. Ma trafic do Pani Agnieszki, ktora wlasnie do mnie dzwonila. Jesli pogodzi sie z kotami i jej psami to zostanie, jak nie to bedzie to dla Shoguna dom tymczasowy. Dom docelowy bedzie oczywiscie sprawdzony. Co do kosztow jeszcze nic nie wiem, nie siegalam tak daleko. Czekam na ich odp, wyslalam foty inne Shoguna. Beata Quote
stupid-girl Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 BeataJ napisał(a): Ma trafic do Pani Agnieszki, ktora wlasnie do mnie dzwonila. Jesli pogodzi sie z kotami i jej psami to zostanie, jak nie to bedzie to dla Shoguna dom tymczasowy. Dom docelowy bedzie oczywiscie sprawdzony. Co do kosztow jeszcze nic nie wiem, nie siegalam tak daleko. Czekam na ich odp, wyslalam foty inne Shoguna. Beata to dobrze, ze od razu trafilby do konkretnego domu - bałam sie, ze może trafić do jakiegos przytuliska ale niemieckiego. Moze dałoby sie zrobic Shogunowi test na koty - i ewentualnie na innych samców:cool1: Byloby juz cos wiadomo. Mimo wszystko myślę, ze nawet tymczas w Niemczech jest lepszy niz schronisko gdzie jest jednym z wielu... tym bardziej, ze jest tak sliczny, ze w domowych warunkach jesli nie bedzie mogl zostac na pewno podbije czyjes serce. Quote
Betbet Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 ech szkoda, że nie mam samochodu bo do Szczecina byłoby mi chyba nawet po drodze, muszę coś tam załatwić, ale tak to niestety Quote
supergoga Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Czy to juz pewne, czyli czy juz usuwac Shoguna z ogłoszeń, czy lepiej poczekać i się upewnić? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 lepiej poczekajmy na pewniejsze decyzje:)ale trzymam kciuki!!! Quote
rotek_ Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 mam nadzieje że wszystko sie dobrze ułoży. Ale mam pytanie, moze ktoś z was zna osobe (najlepiej dolnośląskie) ktora mogła by zoferować tymczas dla suni. jej wątek na http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42646 mamy czas do poniedziałku. pilnie potrzebna pomoc Quote
BeataJ Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 supergoga napisał(a):Czy to juz pewne, czyli czy juz usuwac Shoguna z ogłoszeń, czy lepiej poczekać i się upewnić? Na razie czekamy. Wg mnie mozna kasowac ogloszenia jak Shogun bedzie juz w nowym domku. Beata Quote
Recommended Posts