Jump to content
Dogomania

ADOPTOWANY!Shogun-bialy, cudny pies w typie owczarka w gdanskim schronie czeka na dom

Recommended Posts

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BeataJ napisał(a):
Ale z 3city mozesz go tam dowiezc????? Bo jest Pan ze Skierniewic zainteresowany ale wlasnie ten dojazd.

Beata

nie bardzo - ja mieszkam na Śląsku i jazda do Gdańska po psa i z powrotem to w tych warunkach dwie doby za kółkiem. Moglabym go przewiezc od polowy drogi (od Łodzi czy Warszawy) w moje okolice - gdyby znalezli sie chetni.
W innym wypadku moge sie dorzucic do paliwa albo kosztow biletu.

Posted

stupid-girl napisał(a):
nie bardzo - ja mieszkam na Śląsku i jazda do Gdańska po psa i z powrotem to w tych warunkach dwie doby za kółkiem. Moglabym go przewiezc od polowy drogi (od Łodzi czy Warszawy) w moje okolice - gdyby znalezli sie chetni.
W innym wypadku moge sie dorzucic do paliwa albo kosztow biletu.

A czyli TY powiedzmy od Warszawy/Lodzi w kierunku Slaska tak?

Beata

Posted

[quote name='stupid-girl']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=162051501

Shogun na allegro - to moj debiut:oops: :oops: :oops: wiec jak trezba cos poprawic od razu mówcie

Dla mnie super! Jesli mozna dodaj tam informacje, ze pies jest w boksie nr A6. W schroinie nikt po imieniu Shogun na razie go nie rozpozna. Ale jak bede tam kolejnym razem to jakos oznacze tym imieniem jego boks. Bede zagladac do niego na 100% tymbardziej, ze przebywa w boksie z dobermanka, ktorej tez szukamy domku.

Beata

Posted

Aukcja ekstra. tylko ja zamiast nr kontaktowych do schroniska podalabym maila i tel. do Beaty. Beatka sprawdzi dom, a tak, to pies trafi niewiadomo gdzie.

to tylko moje skromne zdanie.

Posted

daga_27 napisał(a):
Aukcja ekstra. tylko ja zamiast nr kontaktowych do schroniska podalabym maila i tel. do Beaty. Beatka sprawdzi dom, a tak, to pies trafi niewiadomo gdzie.

Sprawdze, jesli dom bedzie gdzies w okolicach 3city. Ale moj e-mail i tel mozna podac.

Beata

Posted

BeataJ napisał(a):
Sprawdze, jesli dom bedzie gdzies w okolicach 3city. Ale moj e-mail i tel mozna podac.

Beata
nawet jak domek nie bedzie z okolic, to kogos poslesz by spradzil;)

Posted

Dzieki dziewczyny - mam nadzieje, ze to pomoze

Dodalam nr boksu i maila do Beaty (o ile to ten) - na razie Shogun mial 90 wejsc - nie wiem czy to duzo (zwlaszcza jak sie nas odejmie)
Akurat dzis mam zawalony dzien, ale wieczorem postaram sie go jeszcze gdzies poumieszczac.
Skradl mi serce smutny Shogun - gdyby nie moje psiury.......

Posted

stupid-girl napisał(a):
Skradl mi serce smutny Shogun - gdyby nie moje psiury.......

moje serce też skradł:loveu: :loveu: :loveu: mimo że moja ulubiona rasa (rotki) ma czarną sierść to w tym psie też się zakochałam..koło takiego pyska nie można przejść obojętnie