Ania+Milva i Ulver Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 A ja nie wiem co moge zaproponowac-ta odległosc:)jakies wsparcie finansowe i duchowe:) czy ten pan odezwał sie jeszcze? Quote
stupid-girl Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 BeataJ napisał(a):Ale z 3city mozesz go tam dowiezc????? Bo jest Pan ze Skierniewic zainteresowany ale wlasnie ten dojazd. Beata nie bardzo - ja mieszkam na Śląsku i jazda do Gdańska po psa i z powrotem to w tych warunkach dwie doby za kółkiem. Moglabym go przewiezc od polowy drogi (od Łodzi czy Warszawy) w moje okolice - gdyby znalezli sie chetni. W innym wypadku moge sie dorzucic do paliwa albo kosztow biletu. Quote
BeataJ Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 stupid-girl napisał(a):nie bardzo - ja mieszkam na Śląsku i jazda do Gdańska po psa i z powrotem to w tych warunkach dwie doby za kółkiem. Moglabym go przewiezc od polowy drogi (od Łodzi czy Warszawy) w moje okolice - gdyby znalezli sie chetni. W innym wypadku moge sie dorzucic do paliwa albo kosztow biletu. A czyli TY powiedzmy od Warszawy/Lodzi w kierunku Slaska tak? Beata Quote
BeataJ Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):czy ten pan odezwał sie jeszcze? Niestety na razie cisza... Beata Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :mad: :mad: oj niech sie lepiej odezwie;) Quote
stupid-girl Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 BeataJ napisał(a):A czyli TY powiedzmy od Warszawy/Lodzi w kierunku Slaska tak? Beata tak dokladnie. w innym kierunku dokladam sie do paliwa lub biletu. Quote
stupid-girl Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 moze go jeszcze raz wystawic na allegro? Quote
BeataJ Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 stupid-girl napisał(a):moze go jeszcze raz wystawic na allegro? PEWNIE! Beata Quote
stupid-girl Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=162051501 Shogun na allegro - to moj debiut:oops: :oops: :oops: wiec jak trezba cos poprawic od razu mówcie i wykorzystalam troche poprzednie ogloszenie - mam nadzieje, ze autorka nie ma nic przeciwko Quote
terra Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Dobre wieści, może tym razem uda się psiakowi znaleźć dom. Quote
BeataJ Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='stupid-girl']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=162051501 Shogun na allegro - to moj debiut:oops: :oops: :oops: wiec jak trezba cos poprawic od razu mówcie Dla mnie super! Jesli mozna dodaj tam informacje, ze pies jest w boksie nr A6. W schroinie nikt po imieniu Shogun na razie go nie rozpozna. Ale jak bede tam kolejnym razem to jakos oznacze tym imieniem jego boks. Bede zagladac do niego na 100% tymbardziej, ze przebywa w boksie z dobermanka, ktorej tez szukamy domku. Beata Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 W góre psiaku!!!!!!!!!!!!!!! Quote
daga_27 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Aukcja ekstra. tylko ja zamiast nr kontaktowych do schroniska podalabym maila i tel. do Beaty. Beatka sprawdzi dom, a tak, to pies trafi niewiadomo gdzie. to tylko moje skromne zdanie. Quote
BeataJ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 daga_27 napisał(a):Aukcja ekstra. tylko ja zamiast nr kontaktowych do schroniska podalabym maila i tel. do Beaty. Beatka sprawdzi dom, a tak, to pies trafi niewiadomo gdzie. Sprawdze, jesli dom bedzie gdzies w okolicach 3city. Ale moj e-mail i tel mozna podac. Beata Quote
daga_27 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 BeataJ napisał(a):Sprawdze, jesli dom bedzie gdzies w okolicach 3city. Ale moj e-mail i tel mozna podac. Beatanawet jak domek nie bedzie z okolic, to kogos poslesz by spradzil;) Quote
stupid-girl Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dzieki dziewczyny - mam nadzieje, ze to pomoze Dodalam nr boksu i maila do Beaty (o ile to ten) - na razie Shogun mial 90 wejsc - nie wiem czy to duzo (zwlaszcza jak sie nas odejmie) Akurat dzis mam zawalony dzien, ale wieczorem postaram sie go jeszcze gdzies poumieszczac. Skradl mi serce smutny Shogun - gdyby nie moje psiury....... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ach...wiem o czym mówisz... W góre piesku!!Tak bardzo chciałabym żebys znalazł ciepły i kochający dom.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hooooop w górę!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
rotek_ Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 stupid-girl napisał(a):Skradl mi serce smutny Shogun - gdyby nie moje psiury....... moje serce też skradł:loveu: :loveu: :loveu: mimo że moja ulubiona rasa (rotki) ma czarną sierść to w tym psie też się zakochałam..koło takiego pyska nie można przejść obojętnie Quote
BeataJ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Pedz na gore - po szczescie, po nowy dom! Beata Quote
Recommended Posts