Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 566
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania91sc']Chyba musicie jechać na jakąś przejażdżkę autem :D
raz już jechała :D chyba jej się podobało :)

Jak to jest, że niektóre psiaki, tak muszą "swoje" odsiedzieć? :-( A dzisiaj jakieś zaintersowanie Delmą było może?

niestety nikt nawet się przy niej nie zatrzymał...

ale za to kilka fotek mamy, dzięki Szymonowi :)

ta jej uśmiechnięta mordka :)

Posted

Ania masz racje, bardzo się do siebie przywiązałyśmy, ona jest naprawdę super psem, choć nie ukrywam, że trzeba mieć przy niej cierpliwość ;)

tak, właśnie się zastanawiam, które byłoby najfajniejsze na główne, bo wszystkie są super!
może to?
nr.1

to? nr. 2

to? nr. 3

albo to? nr. 4

Posted

Hmm... Ostatnio miała takie jak stoi albo siedzi to może teraz takie inne np. numer 2 lub 3? :D Ale wybór należy do Ciebie :)
Pamiętam jak była raz z Marcinem na spacerze to chodziła jak za karę, wystraszona, taka biedna :( A z Tobą jak idzie to jest w siódmym niebie po prostu szczęśliwa jak nigdy :)

Posted

[quote name='ania91sc']Hmm... Ostatnio miała takie jak stoi albo siedzi to może teraz takie inne np. numer 2 lub 3? :D Ale wybór należy do Ciebie :)
Pamiętam jak była raz z Marcinem na spacerze to chodziła jak za karę, wystraszona, taka biedna :( A z Tobą jak idzie to jest w siódmym niebie po prostu szczęśliwa jak nigdy :)[/QUOTE]

właśnie nie mogę sobie tego wyobrazić :-o choć faktem jest, że w stosunku do obcych jest lękliwa i raczej uległa, ale "jak za kare" to chodziła ze mną na pierwszym spacerze, gdy ją dostałam, więc zapewne miała niemiłe doświadczenia z ludźmi. Szymona też się bała, dlatego zdarzyło się, że chciała go capnąć, ale teraz gdy go widzi to nie może się nacieszyć ;)

Posted

nr 1 chyba na stronę najbardziej się nadaje:)
ale 3 najbardziej mi się podoba:cool3:
możesz przy ogłaszaniu Delmy dać zdjęcie nr 3 na to główne, takie zdjęcia na miniaturce ogłoszeń = więcej wyświetleń --> przetestowałam:evil_lol:

Posted

maciaszek napisał(a):
Zmienię na zdjęcie numer 1 :).

dziękuje, oby przyniosło chociaż 1 telefon :roll:

Aniu masz rację, przy ogłoszeniach dodam na główne to cudowne zdj nr 3 :D oby to zachęciło do oglądania ;) dziękuję wszystkim za obecność na wątku! :D

Posted

maciaszek napisał(a):
Obawiam się, że to akurat nie przyniesie, bo na stronie schroniska nie podaję danych kontaktowych...

bardziej chodziło mi o przekierowanie do albumu, jeden mój podopieczny właśnie tak znalazł dom :D

• 2 weeks later...
Posted

Romina_74 napisał(a):
świetnie się razem bawią i widać, że lubią swoje towarzystwo :) czy one razem mieszkają w boksie?

niestety Kamil ma racje, jeżeli chodzi o jedzenie, to dopuszcza do miski tylko człowieka, na szczęście z tym nie ma problemu. I muszę Delme pochwalić, bo psiaki, które znów zamieszkały na zewnętrznych wybiegach, dostały całkiem fajne legowiska, i u Delmy leżał idealnie na swoim miejscu w kąciku (niektóre psiaki potraktowały to jako zabawkę :D). Myślę, że nadawałby się na domowego psa, gdyby tylko ktoś dał jej szansę, tym bardziej że wcześniej podobno przebywała w mieszkaniu :roll: