kamil19201 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Delma! jutro spacer i TUUUULEEEENIE :loveu: hah :) Quote
kamil19201 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 bo Delma jak się wtuli to ma taki zadowolony pyszczek, że aż miło się patrzy xD Quote
ania91sc Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Chyba musicie jechać na jakąś przejażdżkę autem :D Quote
Romina_74 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Jak to jest, że niektóre psiaki, tak muszą "swoje" odsiedzieć? :( A dzisiaj jakieś zaintersowanie Delmą było może? Quote
pralinka94 Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='ania91sc']Chyba musicie jechać na jakąś przejażdżkę autem :D raz już jechała :D chyba jej się podobało :) Jak to jest, że niektóre psiaki, tak muszą "swoje" odsiedzieć? :-( A dzisiaj jakieś zaintersowanie Delmą było może? niestety nikt nawet się przy niej nie zatrzymał... ale za to kilka fotek mamy, dzięki Szymonowi :) ta jej uśmiechnięta mordka :) Quote
ania91sc Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Zapatrzona w Ciebie jak nie wiem co :) No ale w końcu razem już jesteście rok... To zdjęcie jak leży jest super!!! :) Quote
madzia.uje93 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Śliczne zdjęcia mają te nasze psiaki teraz:D Może tak zmienić zdjęcie Delmy na stronie schroniska, zastapić je jakimś Szymonowym, może ktoś ja wtedy wypatrzy;) Quote
pralinka94 Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Ania masz racje, bardzo się do siebie przywiązałyśmy, ona jest naprawdę super psem, choć nie ukrywam, że trzeba mieć przy niej cierpliwość ;) tak, właśnie się zastanawiam, które byłoby najfajniejsze na główne, bo wszystkie są super! może to? nr.1 to? nr. 2 to? nr. 3 albo to? nr. 4 Quote
ania91sc Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Hmm... Ostatnio miała takie jak stoi albo siedzi to może teraz takie inne np. numer 2 lub 3? :D Ale wybór należy do Ciebie :) Pamiętam jak była raz z Marcinem na spacerze to chodziła jak za karę, wystraszona, taka biedna :( A z Tobą jak idzie to jest w siódmym niebie po prostu szczęśliwa jak nigdy :) Quote
pralinka94 Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='ania91sc']Hmm... Ostatnio miała takie jak stoi albo siedzi to może teraz takie inne np. numer 2 lub 3? :D Ale wybór należy do Ciebie :) Pamiętam jak była raz z Marcinem na spacerze to chodziła jak za karę, wystraszona, taka biedna :( A z Tobą jak idzie to jest w siódmym niebie po prostu szczęśliwa jak nigdy :)[/QUOTE] właśnie nie mogę sobie tego wyobrazić :-o choć faktem jest, że w stosunku do obcych jest lękliwa i raczej uległa, ale "jak za kare" to chodziła ze mną na pierwszym spacerze, gdy ją dostałam, więc zapewne miała niemiłe doświadczenia z ludźmi. Szymona też się bała, dlatego zdarzyło się, że chciała go capnąć, ale teraz gdy go widzi to nie może się nacieszyć ;) Quote
saphira18 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 nr 1 chyba na stronę najbardziej się nadaje:) ale 3 najbardziej mi się podoba:cool3: możesz przy ogłaszaniu Delmy dać zdjęcie nr 3 na to główne, takie zdjęcia na miniaturce ogłoszeń = więcej wyświetleń --> przetestowałam:evil_lol: Quote
Romina_74 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 piękne fotki, szczególnie czwarta od góry - ujmująca :) gdzie ten domek ... :( Quote
kamil19201 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-YbRuTU3WT2k/UHCcBz0xbWI/AAAAAAACS3c/XdT1r7P3gqg/s720/Custom-name-22964.jpg aaaa cudo :loveu: Quote
pralinka94 Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 maciaszek napisał(a):Zmienię na zdjęcie numer 1 :). dziękuje, oby przyniosło chociaż 1 telefon :roll: Aniu masz rację, przy ogłoszeniach dodam na główne to cudowne zdj nr 3 :D oby to zachęciło do oglądania ;) dziękuję wszystkim za obecność na wątku! :D Quote
soboz4 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 skoro Milvie się w końcu udało to i Delma znajdzie dom! Quote
maciaszek Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 pralinka94 napisał(a):dziękuje, oby przyniosło chociaż 1 telefon :roll:Obawiam się, że to akurat nie przyniesie, bo na stronie schroniska nie podaję danych kontaktowych... Quote
pralinka94 Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 maciaszek napisał(a):Obawiam się, że to akurat nie przyniesie, bo na stronie schroniska nie podaję danych kontaktowych... bardziej chodziło mi o przekierowanie do albumu, jeden mój podopieczny właśnie tak znalazł dom :D Quote
kamil19201 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 [video=youtube;sddsCjNx4OI]http://www.youtube.com/watch?v=sddsCjNx4OI&feature=youtu.be[/video] Quote
Romina_74 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 świetnie się razem bawią i widać, że lubią swoje towarzystwo :) czy one razem mieszkają w boksie? Quote
kamil19201 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 nie :) Delma nie dzieli się jedzeniem i musi być sama bo podczas karmienia jest problem niestety... Quote
pralinka94 Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Romina_74 napisał(a):świetnie się razem bawią i widać, że lubią swoje towarzystwo :) czy one razem mieszkają w boksie? niestety Kamil ma racje, jeżeli chodzi o jedzenie, to dopuszcza do miski tylko człowieka, na szczęście z tym nie ma problemu. I muszę Delme pochwalić, bo psiaki, które znów zamieszkały na zewnętrznych wybiegach, dostały całkiem fajne legowiska, i u Delmy leżał idealnie na swoim miejscu w kąciku (niektóre psiaki potraktowały to jako zabawkę :D). Myślę, że nadawałby się na domowego psa, gdyby tylko ktoś dał jej szansę, tym bardziej że wcześniej podobno przebywała w mieszkaniu :roll: Quote
Recommended Posts