madzia.uje93 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 A ja mam pare zdjęć Delmy z sobotniego spacerku:D Delma chodzi po wodzie:D Co masz dla mnie?? Daj! Proszę Gdzie jest Delma?:D Quote
madzia.uje93 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Może zmienić zdjęcie Delmy na stronie już czas?:roll: Quote
madzia.uje93 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Dodam jeszcze tylko zabawy Delmy z Chuckiem:p [video=youtube;epc0xfaa4FA]http://www.youtube.com/watch?v=epc0xfaa4FA&feature=youtu.be[/video] Quote
kamil19201 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 https://lh6.googleusercontent.com/-xA8z-hNFL4g/UOnFUQpjOXI/AAAAAAAChrs/hsN5_E-wDoc/s640/S7300874.JPG Delma chciała się poczuć jak Indianin i polatać po dziczy :D a filmik świetny! :D Quote
ewes Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 no i Delma znalazła kolejnego kompana zabaw :D świetni są! Quote
pralinka94 Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 dzięki Magda za zdjęcia i filmik :) fajnie powychodziła na tej "wodzie" :D Delma chciała się poczuć jak Indianin i polatać po dziczy :-D a filmik świetny! :-D taaak, tylko smycz stała się dla niej przeszkodą w dalszych poszukiwaniach :D no i Delma znalazła kolejnego kompana zabaw :-D świetni są! też się bardzo cieszę, bo na wybiegu bez drugiego psa ciężko ją zmęczyć, a tak, to szaleje teraz z Chuckiem ^^ Może zmienić zdjęcie Delmy na stronie już czas?:roll: taak, ostatnio ciągle proszę o zmiany na stronie Delmy, mam nadzieję, że nie masz mnie dość maciaszku :oops: :loveu: teraz mam dylemat nad tym, które jest wyżej i jeszcze to mi się podoba to pierwsze wydaje się fajniejsze, ale wydaje mi się, że na drugim prezentuje się lepiej :D sama nie wiem, pomóżcie! Quote
madzia.uje93 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 To już Twoja decyzja. Ja jestem za zdjęciami, gdzie w tle nie ma hmm człowieka:roll: Ale podoba mi się tez to zdjęcie: Quote
saphira18 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 mi najbardziej podoba się to;) https://lh4.googleusercontent.com/-JAgWNn67k7E/UOnFWw_XGeI/AAAAAAAChr8/gPMKrlHfcfk/s640/S7300876-002.JPG świetnie się bawią!:D Quote
pralinka94 Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 dobra, to zmieniamy na pierwsze :D i dziękuję Ani za kilka fotek Delmy, ta na siedząco też jest super :D Quote
delma Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Ale szaleją ;)! No, no! I kto by nie chciał psa chodzącego po wodzie ;p? Quote
ania91sc Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Nie ma za co :) Jak będziecie chciały jakieś nowe to mówcie :D Zawsze aparat mam ze sobą :) Oby po zmianie zdjęcia ktoś w końcu wypatrzył Delmę i dał jej szansę, trzymam mocno kciuki :) Quote
maciaszek Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Zdjęcie zmienione, filmik dodany. A Delma chodząca po wodzie to... cud, cud, cud :diabloti:! Quote
madzia.uje93 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Kochana Delma, jakim cudem jeszcze domku nie masz?? Quote
pralinka94 Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 madzia.uje93 napisał(a):Kochana Delma, jakim cudem jeszcze domku nie masz?? ech, ona chyba faktycznie czeka na mnie :roll: moja Kochana, wczoraj byliśmy na borkach, ona uwielbia takie wyprawy, no i zawsze jak idziemy z powrotem to widać, że taki spacerek trochę ją wykańcza :D idzie wtedy zazwyczaj na luźnej smyczy albo nawet przy nodze! na zaczepki Shiry stara sie nie zwracać uwagi, jedynie zawarczy na nią ostrzegawczo, ale nie wdaje się w dyskusję :D a z Chuckiem to już jak rodzeństwo, choć widać, że Delma jest tutaj starszą siostrą i to ona rządzi :diabloti::evil_lol: a i wiecie co? zawsze mnie zadziwia jej prawie nienaganna czystość w boksie, legowisko zawsze ma w tym samym miejscu, nigdy nie ruszone, nie nadgryzione, w stanie idealnym ;) prawdziwa DAMA, no i słyszałam od pracowników, że miski też zawsze są wyczyszczone :cool1: Quote
ania91sc Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Czyli czyścioszek z Niej :) Ale to dobrze rokuje, że jak znajdzie w końcu ten wymarzony domek to będzie w nim grzeczna :) Quote
pralinka94 Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 w górę Delma! i trzymamy kciuki za kolegę - Chucka! :D Quote
pralinka94 Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Delma Delma, dzisiaj się dowiedziałam, że jest spuszczana przez pracowników na wybiegu razem z Messi i Shirą! :-o Magda, chyba musimy się odważyć i za tydzień spuścić je razem :D no i jeden pracownik stwierdził, że Delma na wybiegu może być wypuszczana właściwie z każdym psem :D jednak jak jest ze mną, to zdarzały się incydenty na wybiegu :roll: zazdrośnica... :p Quote
soboz4 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Delma Cie bardzo pokochała, nie masz się co dziwić, że musi Cię bronić przed innymi psami, w końcu jesteś tylko dla niej! Quote
ania91sc Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Delma chyba faktycznie myśli, że ma Cię bronić :) Albo chce mieć Ciebie na wyłączność :D Quote
madzia.uje93 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='pralinka94'] Magda, chyba musimy się odważyć i za tydzień spuścić je razem :D[/QUOTE] Ja też dziś rozmawiałm z tym pracownikiem i opowiadał mi właśnie jak to je we dwie puszcza i jak to się bawią razem:DPóźniej jak czas wejść do boksu to tylko pokazuje Delmie na boks a ona od razu wchodzi a Shira robi to samo co Delma, jakby ją naśladowała:D Musimy chyba spróbować, bo dziś na spacerze prawie się bawiły! Quote
pralinka94 Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 któż to wie, co jej po głowie chodzi :D ale za to jak dzisiaj byliśmy na Borkach, to ładnie przywitała się z huskim, wyżłem i z ich właścicielami, Delma została wymiziana, a nawet dała buziaka pani :D jej temperament bardzo się zmienia poza terenem schroniska, wtedy jest taka swobodna i wesoła, nie zdarzyło mi się, żeby rzuciła się na cokolwiek. Jednak gdy jest w schronisku, w szczególności w środku, to rzuca się na wszystkie psy, nie lubi, gdy kręcą się obok nas ludzie, a jak jeszcze ktoś karmi swoją pociechę, to w ogóle nie ma mowy o jakiejkolwiek współpracy :roll: Dlatego też bardzo się cieszę z wypadu na 3 stawy, gdzie jest dużo przestrzeni i mam nadzieję, że Delma pokaże się z jak najlepszej strony :D Quote
pralinka94 Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='madzia.uje93']Ja też dziś rozmawiałm z tym pracownikiem i opowiadał mi właśnie jak to je we dwie puszcza i jak to się bawią razem:DPóźniej jak czas wejść do boksu to tylko pokazuje Delmie na boks a ona od razu wchodzi a Shira robi to samo co Delma, jakby ją naśladowała:D Musimy chyba spróbować, bo dziś na spacerze prawie się bawiły![/QUOTE] haha, no tak, czyli to powarkiwanie Shiry i te zębsika na wierzchu to dla zabawy, kto by przypuszczał :D Quote
Recommended Posts