Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 566
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki Magda za zdjęcia i filmik :) fajnie powychodziła na tej "wodzie" :D

Delma chciała się poczuć jak Indianin i polatać po dziczy :-D a filmik świetny! :-D

taaak, tylko smycz stała się dla niej przeszkodą w dalszych poszukiwaniach :D

no i Delma znalazła kolejnego kompana zabaw :-D
świetni są!

też się bardzo cieszę, bo na wybiegu bez drugiego psa ciężko ją zmęczyć, a tak, to szaleje teraz z Chuckiem ^^

Może zmienić zdjęcie Delmy na stronie już czas?:roll:

taak, ostatnio ciągle proszę o zmiany na stronie Delmy, mam nadzieję, że nie masz mnie dość maciaszku :oops: :loveu:

teraz mam dylemat nad tym, które jest wyżej
i jeszcze to mi się podoba

to pierwsze wydaje się fajniejsze, ale wydaje mi się, że na drugim prezentuje się lepiej :D sama nie wiem, pomóżcie!

Posted

Nie ma za co :) Jak będziecie chciały jakieś nowe to mówcie :D Zawsze aparat mam ze sobą :)

Oby po zmianie zdjęcia ktoś w końcu wypatrzył Delmę i dał jej szansę, trzymam mocno kciuki :)

Posted

madzia.uje93 napisał(a):
Kochana Delma, jakim cudem jeszcze domku nie masz??

ech, ona chyba faktycznie czeka na mnie :roll:
moja Kochana, wczoraj byliśmy na borkach, ona uwielbia takie wyprawy, no i zawsze jak idziemy z powrotem to widać, że taki spacerek trochę ją wykańcza :D idzie wtedy zazwyczaj na luźnej smyczy albo nawet przy nodze! na zaczepki Shiry stara sie nie zwracać uwagi, jedynie zawarczy na nią ostrzegawczo, ale nie wdaje się w dyskusję :D a z Chuckiem to już jak rodzeństwo, choć widać, że Delma jest tutaj starszą siostrą i to ona rządzi :diabloti::evil_lol:
a i wiecie co? zawsze mnie zadziwia jej prawie nienaganna czystość w boksie, legowisko zawsze ma w tym samym miejscu, nigdy nie ruszone, nie nadgryzione, w stanie idealnym ;) prawdziwa DAMA, no i słyszałam od pracowników, że miski też zawsze są wyczyszczone :cool1:

Posted

Delma Delma, dzisiaj się dowiedziałam, że jest spuszczana przez pracowników na wybiegu razem z Messi i Shirą! :-o Magda, chyba musimy się odważyć i za tydzień spuścić je razem :D no i jeden pracownik stwierdził, że Delma na wybiegu może być wypuszczana właściwie z każdym psem :D jednak jak jest ze mną, to zdarzały się incydenty na wybiegu :roll: zazdrośnica... :p

Posted

[quote name='pralinka94'] Magda, chyba musimy się odważyć i za tydzień spuścić je razem :D[/QUOTE]
Ja też dziś rozmawiałm z tym pracownikiem i opowiadał mi właśnie jak to je we dwie puszcza i jak to się bawią razem:DPóźniej jak czas wejść do boksu to tylko pokazuje Delmie na boks a ona od razu wchodzi a Shira robi to samo co Delma, jakby ją naśladowała:D Musimy chyba spróbować, bo dziś na spacerze prawie się bawiły!

Posted

któż to wie, co jej po głowie chodzi :D
ale za to jak dzisiaj byliśmy na Borkach, to ładnie przywitała się z huskim, wyżłem i z ich właścicielami, Delma została wymiziana, a nawet dała buziaka pani :D jej temperament bardzo się zmienia poza terenem schroniska, wtedy jest taka swobodna i wesoła, nie zdarzyło mi się, żeby rzuciła się na cokolwiek. Jednak gdy jest w schronisku, w szczególności w środku, to rzuca się na wszystkie psy, nie lubi, gdy kręcą się obok nas ludzie, a jak jeszcze ktoś karmi swoją pociechę, to w ogóle nie ma mowy o jakiejkolwiek współpracy :roll:
Dlatego też bardzo się cieszę z wypadu na 3 stawy, gdzie jest dużo przestrzeni i mam nadzieję, że Delma pokaże się z jak najlepszej strony :D

Posted

[quote name='madzia.uje93']Ja też dziś rozmawiałm z tym pracownikiem i opowiadał mi właśnie jak to je we dwie puszcza i jak to się bawią razem:DPóźniej jak czas wejść do boksu to tylko pokazuje Delmie na boks a ona od razu wchodzi a Shira robi to samo co Delma, jakby ją naśladowała:D Musimy chyba spróbować, bo dziś na spacerze prawie się bawiły![/QUOTE]

haha,
no tak, czyli to powarkiwanie Shiry i te zębsika na wierzchu to dla zabawy, kto by przypuszczał :D