pralinka94 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Hop do góry! jutro spacer! :D co prawda się trochę spóźnie, ale mam nadzieję, ze Delma się nie obrazi :D Quote
ewes Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 najważniejsze, że dojedziesz ;) Delma na pewno się ucieszy :p Quote
pralinka94 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Znalazłam jeszcze jakieś marne zdjęcie z sobotniego spacerku :) i filmik, jak bawi się z Merci :D [video=youtube;08V63qWcSOk]http://www.youtube.com/watch?v=08V63qWcSOk&feature=youtu.be[/video] Quote
pralinka94 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 aaa i od jutra zaczynamy naukę na samej obroży, na szelkach zrobiła dużą poprawe albo jest za gorąco na ciągnięcie, w każdym razie stwierdziłam, że głupio by było, jakby poszła do domu... :roll: i pierwsze co, to zwiałaby z obroży... muszę ją jakoś nauczyć, że nie warto z niej wychodzić ;) Quote
madzia.uje93 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Delma przynajmniej ma sie z kim pobawić:D a biedny Logo tylko stał w miejscu i machał ogonkiem, chyba wiem dlaczego:oops: Napewno w cieplejsze dni szkolenie pójdzie łatwiej i Delma przełamie niechęć do nauki;) Quote
kamil19201 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 nooo ma :D chwile zanim Paulina zaczela nagrywać to zabawniej wyglądało :D nooo Logo wypatrywał czy Magda nie nadciąga :D Quote
pralinka94 Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Moja Kochana, jej stosunek do psów uległ jakby ogromnej poprawie, super dzisiaj spacerowała z Edgarem i Librą! Librę nawet zachęcała do zabawy, ta jednak miała chyba ważniejsze sprawy na głowie :D poznała jeszcze dużego czarnego kolegę (wybacz Ewes, że nie pamiętam imienia :oops:) z którym chwile pobiegała na wybiegu, jednak później siebie olali ;) Nie było dzisiaj psa, na którego nie machnęłaby ogonem, nie wiem skąd ta zmiana, myślę, że to przez to, że nie noszę już smaczków przy sobie i Delma wie, że dostaje je na końcu i nie ma zazdrości :razz: Cały czas ciężko mi ją rozgryźć, na pewno nie akceptuje wokół siebie psów, gdy je lub jest zaraz po jedzeniu, potem jest wszystko w porządku Dzisiaj też odbył się spacer na samej obroży i nie było źle, chociaż Delma jest bardzo niecierpliwa i najgorzej jest przy ulicy, ciężko mi ją utrzymać, tak, żeby nie przecisnęła głowy, a tak poza tym, to może troszkę mocniej ciągnie, ale pracujemy nad tym ;) a tutaj filmik jak Delma zachęca Librę :D [video=youtube;D3ULbrQg3Rg]http://www.youtube.com/watch?v=D3ULbrQg3Rg&feature=youtu.be[/video] swoją drogą Libra też zrobiła ogromny postęp! Quote
ewes Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 wybaczam wybaczam... :D Dzisiejsze Delmowe zdjęcia :D Quote
ewes Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 i z dużym czarny, psem :eviltong: czyli Johnnym... po prostu Dżonym :D :p Quote
saphira18 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 też nie umiem rozgryźć Delmy;) a tak serio, w boksie czasami warczy na mnie, czasami merda i się cieszy, ale i tak jest kochana!:) Quote
pralinka94 Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 saphira18 napisał(a):też nie umiem rozgryźć Delmy;) a tak serio, w boksie czasami warczy na mnie, czasami merda i się cieszy, ale i tak jest kochana!:) ech no to warczenie na pewno nie zachęca, Delma nie utrudniaj sprawy! Quote
saphira18 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 wiesz w boksie różnie się psiaki zachowują, a poza nie było problemu:) nie jeden warczy w boksie, a potem jest tylko lepiej Quote
pralinka94 Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 saphira18 napisał(a):wiesz w boksie różnie się psiaki zachowują, a poza nie było problemu:) nie jeden warczy w boksie, a potem jest tylko lepiej w sumie racja, ale to nie zachęca do adopcji... na szczęście na spacerku zachowuje się idealnie, jeszcze niedawno była taka zdystansowana do obcych, teraz grzecznie nadstawia łepek ^^ Quote
pralinka94 Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Delma nadal w schronisku... cóż poradzić, teraz z niecierpliwością wyczekuję soboty ;) Quote
pralinka94 Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 ania91sc napisał(a):a w sobotę ma ktoś ją oglądać? :) niestety nie, miałam tylko na myśli spacerek... Quote
maciaszek Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Jak byłam wczoraj w schronisku to widziałam Delmową wolność :). Udało jej się jakoś wydostać z boksu i biegała sobie zadowolona po wybiegu :). Quote
pralinka94 Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 maciaszek napisał(a):Jak byłam wczoraj w schronisku to widziałam Delmową wolność :). Udało jej się jakoś wydostać z boksu i biegała sobie zadowolona po wybiegu :). Delma zdobyła serca pracowników, którzy wypuszczają ją na wybieg gdy ma czyszczony boks i bardzo ją chwalą, bo zawsze grzecznie wraca do boksu, czasami nawet gdy jest gorąco, to sama wchodzi bez wołania :) Quote
ania91sc Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 szkoda :( ale może jednak ktoś w końcu przyjedzie po Delme, oby, trzymam mocno kciuki :) Quote
pralinka94 Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 ania91sc napisał(a):szkoda :( ale może jednak ktoś w końcu przyjedzie po Delme, oby, trzymam mocno kciuki :) niestety, ani widu ani słychu... Delma, Delma hop do góry! Quote
pralinka94 Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 Deeelma zaraz się widzimy :d mam dla Ciebie całe pudełko kurzych łapek :D i dzisiaj taki piękny dzień ;) Quote
ania91sc Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 dziś chyba Delma trochę popływała? :) macie jakieś zdjęcia? :) Quote
Recommended Posts