Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja to bym wolała, żeby dzień Dżordża był nudny i przespany :lol: ale chłopak nabiera sił i robi się coraz bardziej upierdliwy :evil_lol: ja nie wiem że też w tej stolicy takie niewychowane psy mają :errrr:

Dżordż ma zbyniowy charakter tylko z racji wieku i wyniszczenia jest to niegroźne - jak mu się coś nie podoba - np dotykanie łapek to kłapie, z czesaniem też będzie zabawa, ciekawe jak z maszynką, ale na to przyjdzie czas bo teraz to i tak nie ma szans bo jak tu jeździć maszynką po kościach :shock:

Posted

malawaszka napisał(a):
ja to bym wolała, żeby dzień Dżordża był nudny i przespany :lol: ale chłopak nabiera sił i robi się coraz bardziej upierdliwy :evil_lol: ja nie wiem że też w tej stolicy takie niewychowane psy mają :errrr:

Dżordż ma zbyniowy charakter tylko z racji wieku i wyniszczenia jest to niegroźne - jak mu się coś nie podoba - np dotykanie łapek to kłapie, z czesaniem też będzie zabawa, ciekawe jak z maszynką, ale na to przyjdzie czas bo teraz to i tak nie ma szans bo jak tu jeździć maszynką po kościach :shock:

Możnaby wyrównać, żeby tak nie odstawały:evil_lol:

Posted

kasjas napisał(a):
Możnaby wyrównać, żeby tak nie odstawały:evil_lol:

baardzo śmieszne :lol:

zerduszko napisał(a):
Ale on jest piękny, weź go nie obcinaj... na razie ;)

potem będzie za zimno, zresztą jemu i tak wszystko jedno bo ileż bo te cztery sterczący włosy chronią :lol:

Ewanka napisał(a):
Dżordżyk się tylko tak maskuje, musi zachować fason :evil_lol:

... w środku to przecież pies anioł :p

tak - baaaardzo glęboko w środku - może :D

Posted

lilo napisał(a):
a dostał już Dżordżyk grosika odemnie na jedzonko ?? bo chyba robiłam przelew i nie pamiętam...

tak tak - dostał tylko nie mam czasu usiąść wypisać, ale zrobię to na pewno :) dzięki!

Posted

a ja tak tylko pytam z ciekawosci czy doszło, mi tam pisac nie musisz ;) wiem ze każdy grosz jest dobrze wykorzystany. Niech sobie Dżordż jakieś jedzonko kupi :) nawet ciastko może jakby chciał.

Posted

Pisałam u ciebie, że z figur to mi Bunię przypomina ale jak tak czytam to znajduję więcej cech wspólnych. Moja bidna starownika Bunia też była taką chudą, upierdliwą staruszką, kochaną ;)
Pewnie jest zabiedzony ale to też taki urok że tak powiem uwiądu starczego. Bunia moja domowa wychuchana a też miała kręgosłup i kości na wierzchu, grzbiet wygięty i potykała sie o własne łapy. I mięśni też prawie jakby wcale, a przecież była za młodu jednym wielkim mięśniem i mocą. Taki to już urok. A jeśli jeszcze Dżordżyk nie dojadał i opiekę miał zerową to już obraz nędzy i rozpaczy.
Trzymam kciuki za Zgredka i ładną kupę ;)

Posted

lilo napisał(a):
a ja tak tylko pytam z ciekawosci czy doszło, mi tam pisac nie musisz ;) wiem ze każdy grosz jest dobrze wykorzystany. Niech sobie Dżordż jakieś jedzonko kupi :) nawet ciastko może jakby chciał.

muszę muszę pisać bo potem bałagan :roll: no i - regulamin :lol:

weszka napisał(a):
Pisałam u ciebie, że z figur to mi Bunię przypomina ale jak tak czytam to znajduję więcej cech wspólnych. Moja bidna starownika Bunia też była taką chudą, upierdliwą staruszką, kochaną ;)
Pewnie jest zabiedzony ale to też taki urok że tak powiem uwiądu starczego. Bunia moja domowa wychuchana a też miała kręgosłup i kości na wierzchu, grzbiet wygięty i potykała sie o własne łapy. I mięśni też prawie jakby wcale, a przecież była za młodu jednym wielkim mięśniem i mocą. Taki to już urok. A jeśli jeszcze Dżordżyk nie dojadał i opiekę miał zerową to już obraz nędzy i rozpaczy.
Trzymam kciuki za Zgredka i ładną kupę ;)

no ja tak myslę, ze sylwetki kilkulatka to on już nie będzie miał, ale żeby choć trochę lepiej się udało to będzie git, no i żeby obrósł trochę,

ale Dżordż się teraz nie popisał na spacerze - z zębami do Julki naszej kochanej sąsiadki :shake: wzięłam ją na spacer, chciałam żeby się Drops pobawił z Jula bo się lubią to Dżordż wprowadził terror i nikt się nie bawił! gryźć chciał drań mały! dopiero się pobawili jak Dżordża sucharka do domu zaprowadziłam :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

Oj taki jeden się trafił , reszta grzeczna ;)

Posted

wieso napisał(a):
na tych zdjeciach ma calkiem blyszczace slepka.....czy to takie ustawienia :)....ale mina bardzo sceptyczna :) i do twarzy mu w tych kolorkach :)

on ma takie ładne oczka, tylko słabo już widzi jak jest ciemno - bo w dzień widzi bardzo dobrze, nie zaćmy tylko po prostu ze starości słabiej, i głuchawy jest