Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i wróciliśmy - w sumie to leczenie chyba ja ustaliłam - powiedziałam co pomogło Brokatowi :lol:
utoczyliśmy krwi - cięzko było bo Dziadulec nie chciał sie podzielić cennym płynem :shake: ale jakoś po kropelce zebraliśmy ile trzeba - nawet grzeczny był bo fochał się o kaganiec :loveu:

a Dżordżyk w drodze powrotnej wsiadł do auta i jak na niemowlaczka przystało... wpakował się do fotelika :D

Posted

[quote name='malawaszka']no i wróciliśmy - w sumie to leczenie chyba ja ustaliłam - powiedziałam co pomogło Brokatowi :lol:
utoczyliśmy krwi - cięzko było bo Dziadulec nie chciał sie podzielić cennym płynem :shake: ale jakoś po kropelce zebraliśmy ile trzeba - nawet grzeczny był bo fochał się o kaganiec :loveu:

a Dżordżyk w drodze powrotnej wsiadł do auta i jak na niemowlaczka przystało... wpakował się do fotelika :D

zdjecie bez komentarza :p:lol::p:lol::p:lol:

Posted

[quote name='Margi']Ale,ale nasz słodziak jakieś wyjściowe ubranko dostał :loveu:[/QUOTE]

noo dostał od Kasjas superancki kubraczek - kombinezonik zakrywający dupkę, ale jest ciut za mały i jak nam Hrabia przytyje w końcu to już się nie dopnie :( ale póki co jest super i akurat na dzisiaj się przydał bardzo

Posted

No właśnie, to chyba na takiego większego yorka jest :roll: Mi oddała koleżanka co ma małego yorka i sie w tym topił. No ale na teraz mam nadzieję sie przyda, a potem na bazarek :)
W tym foteliku wygląda rozbrajająco :loveu:

Mam nadzieję, ze wyniki będą dobre...

Posted

wyników jeszcze nie mam, aleeeee aleeeeeeee GOOWNIANY RAPORT: jest lepiej :D poranna qpa była bardzo bliska ideałowi! oby tak dalej :kciuki:

zrobię później fotki Dżordża w garniturze :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']wyników jeszcze nie mam, aleeeee aleeeeeeee GOOWNIANY RAPORT: jest lepiej :D poranna qpa była bardzo bliska ideałowi! oby tak dalej :kciuki:

zrobię później fotki Dżordża w garniturze :lol:[/QUOTE]

czemu pozniej ??????, ja zaraz musze leciec do robotki i bede dopiero wiecorem, do tej pory nie wytrzymam :)

Posted

[quote name='kasjas']Goowniany raport i qpa bliska ideałowi:roflt::roflt:

Mozesz mi opisać ideał?? :evil_lol:[/QUOTE]

ooo nie nie - ja jestem zdecydowanym przeciwnikiem opisywania aż tak intymnych szczegółów i wklejania zdjęć sr**ących psów :grins: no way!!!

Posted

[quote name='wilczy zew']aleś Ty mądra-wiesz jak leczyć :)

Zgredzik w foteliku wymiata!

Nie widzę dobrze kubraczka :(

I tak masz dobrze , bo ja go nie widziałam wcale dopóki ktoś o nim nie napisał.
Muszę się napatrzeć i nasłuchać o Zgredziku, żebym wiedziała czego oczekiwać za parę lat.Coś mi się wydaje, że on z Leosiem jakaś bliska rodzina ;)

Posted

[quote name='malawaszka']wyników jeszcze nie mam, aleeeee aleeeeeeee GOOWNIANY RAPORT: jest lepiej :D poranna qpa była bardzo bliska ideałowi! oby tak dalej :kciuki:

zrobię później fotki Dżordża w garniturze :lol:[/QUOTE]
Już się bałam, że fotka bliskiej ideałowi :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Już się bałam, że fotka bliskiej ideałowi :lol:[/QUOTE]

achhhhhh i znowu była piękna qpa :cunao:i to dopiero druga dzisiaj :sweetCyb:

boję się zapeszać, ale.... no jak tu się nie cieszyć?! :Cool!: wczoraj naprawdę bardzo się martwiłam o Hrabiego bo był słabszy i smutniejszy - musiało mu dokuczać paskudztwo! ale mam nadzieję, że już będzie tylko lepiej! HOWGH!!!! :loveu:

Dziś Dżordż był miły dla dzieci z okazji Mikołajek - nie gryzł ich :cooldevi:

Posted

dzwonili z lecznicy - biochemia i morfologia - SUPER! bez żadnych niepokojących odstępstw od normy - jak pojadę na kontrolę to odbiorę wyniki, póki co dostałam informację, że jest DOBRZE :) teraz tylko dajemy leki, czekamy aż przytyje i trzeba zrobić porządek w paszczy bo te jego paskudne zębulce rzutują na cały organizm no i bolą przy jedzeniu czegoś innego niż papki, Ależ się cieszę!!!! TFU TFU żeby nie zapeszyć!!!!

Posted

[quote name='malawaszka']dzwonili z lecznicy - biochemia i morfologia - SUPER! bez żadnych niepokojących odstępstw od normy - jak pojadę na kontrolę to odbiorę wyniki, póki co dostałam informację, że jest DOBRZE :) teraz tylko dajemy leki, czekamy aż przytyje i trzeba zrobić porządek w paszczy bo te jego paskudne zębulce rzutują na cały organizm no i bolą przy jedzeniu czegoś innego niż papki, Ależ się cieszę!!!! TFU TFU żeby nie zapeszyć!!!![/QUOTE]
no to mamy obydwie powod aby sie cieszyc :)

Posted

nie wiem czy do wyrwania czy do usuwania kamienia - pewnie i to i to - zobaczymy co tam się objawi jak już będzie można dokładnie obejrzeć - ja zaglądałam mu dziś do paszczy - na górze całkiem nie ma zębów przednich - takie dziąsełko zniekształcone chyba od paradontozy :niewiem: ale to jest zagojone, najgorzej wygląda tam gdzie są zęby - no i smrodek niezły...