Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='WATACHA']Kocham Dżordża
http://img703.imageshack.us/img703/7079/dsc0077cu.jpg

:lol:

[quote name='mala_czarna']Obiecane fotki. Tylko proszę się nie śmiać. To te dwa ubranka mama zrobiła. Ja mam przechlapane, bo jak zobaczyłam to z kokardką to tarzałam się po podłodze, i zapytałam czy Julka idzie do Pierwszej Komunii :roll:

e no co Ty chcesz - bardzo ładne są - taka moda :D

[quote name='wilczy zew']spodziewaj się małej paczki hi hi

odbierasz mi moje ulubione pytanie :evil_lol:

Posted

[quote name='wilczy zew']spodziewaj się małej paczki hi hi

Nawet nie zaczaiłam, że to do mnie ha,ha,ha, ale czy to by była mała paczka to nie wiem bo drzemie w nim WIELKI DUCH ;)
[quote name='malawaszka']:lol:

odbierasz mi moje ulubione pytanie :evil_lol:

Tu się zorientowałam :)

Posted

No nie mogę! :roflt::roflt::roflt:Oplułam kompa jogurtem jak zobaczyłam te foty ostatnie! Wywalony jak stary chłop przed TV, tylko jeszcze mu puszkę piwa pod łapę :roflt:Normalnie nie mogę się opanować. :grin::roflt:

Posted

[quote name='weszka']No nie mogę! :roflt::roflt::roflt:Oplułam kompa jogurtem jak zobaczyłam te foty ostatnie! Wywalony jak stary chłop przed TV, tylko jeszcze mu puszkę piwa pod łapę :roflt:Normalnie nie mogę się opanować. :grin::roflt:[/QUOTE]

Od razu miałam takie same odczucia. Popłakałam się ze śmiechu :lol::grin::-D:megagrin::roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']no sobie żarty z Hrabiego Dżordża robią no :obrazic:[/QUOTE]

Moja znajoma oglądała wczoraj na wątku fotki Dżordża i mówi: o w mordę, ale Dżolero!! :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']jak nagle wątek ucichnie to znaczy, że zamordowałam Dżordża w afekcie - ma dziś dzień szczekacza:x i próbuje zamordować moje koty :motz:[/QUOTE]
A to dziś ma tylko taki dzień? :diabloti:

Posted

[quote name='wilczy zew']a czym on je zamorduje,tymy czterema zębami :grins:[/QUOTE]

dziąsłami zamemla

[quote name='zerduszko']A to dziś ma tylko taki dzień? :diabloti:[/QUOTE]

kurna dziś wybitnie!

Posted

[quote name='wilczy zew']ja widziałam: Kocyk i Ina ciche są[/QUOTE]

To może nie sznupy?? ;)
Moja Wikosława była taka rozdarta, że często mnie o zawał serca na spacerach przyprawiała. Zwłaszcza jak wychodząc z klatki schodowej, zza węgła jakiś niespodziewany sąsiad wyszedł :)

Posted

U mnie Kuba pokazał Gabi, ze w domu normalnie też sie szczeka i mam przechlapane.. Do tej pory wydzierała sie dopiero jak ktoś zadzwonił, a teraz na każdy sygnał dany przez Kubę. A Kuba, wiadomo, starszy już, więc co chwilę mu sie wydaje, że to teraz! hehe
On jest zdziwiony, ze za moim oknem przechodnie chodzą i co chwilę biegnie do drzwi cały rozdarty, bo myśli, ze to do niego goście:evil_lol:

Posted

[quote name='wilczy zew']a czym on je zamorduje,tymy czterema zębami :grins:[/QUOTE]

Może jak ząbkami nie da rady to łapkami udusi terrorysta ;)

Posted

[quote name='kasjas']U mnie Kuba pokazał Gabi, ze w domu normalnie też sie szczeka i mam przechlapane.. Do tej pory wydzierała sie dopiero jak ktoś zadzwonił, a teraz na każdy sygnał dany przez Kubę. A Kuba, wiadomo, starszy już, więc co chwilę mu sie wydaje, że to teraz! hehe
On jest zdziwiony, ze za moim oknem przechodnie chodzą i co chwilę biegnie do drzwi cały rozdarty, bo myśli, ze to do niego goście:evil_lol:[/QUOTE]

hahahaha

[quote name='WATACHA']Może jak ząbkami nie da rady to łapkami udusi terrorysta ;)[/QUOTE]

powinien mieć na imię Achmed :evil_lol: