zerduszko Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='wilczy zew']ja widziałam: Kocyk i Ina ciche są[/QUOTE] Ale wiesz, co miniatura, to miniatura :lol: Swiss też mało szczekał i w normalnej tonacji i częstotliwości ;) Quote
WATACHA Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nie chce straszyć, ale coś czuje w kościach , że on jeszcze nie pokazał wszystkiego. Quote
malawaszka Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='WATACHA']Nie chce straszyć, ale coś czuje w kościach , że on jeszcze nie pokazał wszystkiego.[/QUOTE] Ty czujesz w kościach, a ja to wiem na pewno :eek2: Quote
wilczy zew Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='zerduszko']Ale wiesz, co miniatura, to miniatura :lol: Swiss też mało szczekał i w normalnej tonacji i częstotliwości ;)[/QUOTE] to masz rację :) Quote
mala_czarna Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 No jak tam się dzisiaj sprawuje Dżordżo Armani? :razz::evil_lol: Quote
Lobaria Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='mala_czarna']No jak tam się dzisiaj sprawuje Dżordżo Armani? :razz::evil_lol:[/QUOTE] Skoro nic nie piszą , albo tak nudno, że nie ma o czym, albo wprost przeciwnie / ja bym za tym optowała / i nie mają czasu na pisanie:evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 nie jednym zgredkiem waszka żyje :D Dziad ma się dobrze - humorek mu dopisuje, biegalismy bez smyczy i jest super :loveu: pilnuje się bardzo, odbiega dalej jedynie zrobić qpalonka i wraca i tupta koło mnie, jak biegamy to szczeka na mnie :lol: jedyne co jest niefajne to to, że słabiuteńko przybiera na wadze, dalej taki chudziutki, na początku tygodnia jedziemy się badać bo już czas na to, a z kolejnych odsłon charrrakterku Hrabiego Dżordża - wczoraj chciał użreć moją siostrę w stopę :evil_lol: najpierw się z nią przywitał, a jak weszła do nas dalej to przypuścił szturm z rozdziawioną japa na stopę :mdleje: Quote
Lobaria Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Wiesz, Dżordżo Armani to dżentelmen, kobitki chce po stopach całowac, tylko może jeszcze nie wie jak... Quote
kasjas Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='malawaszka']nie jednym zgredkiem waszka żyje :D Dziad ma się dobrze - humorek mu dopisuje, biegalismy bez smyczy i jest super :loveu: pilnuje się bardzo, odbiega dalej jedynie zrobić qpalonka i wraca i tupta koło mnie, jak biegamy to szczeka na mnie :lol: jedyne co jest niefajne to to, że słabiuteńko przybiera na wadze, dalej taki chudziutki, na początku tygodnia jedziemy się badać bo już czas na to, a z kolejnych odsłon charrrakterku Hrabiego Dżordża - wczoraj chciał użreć moją siostrę w stopę :evil_lol: najpierw się z nią przywitał, a jak weszła do nas dalej to przypuścił szturm z rozdziawioną japa na stopę :mdleje:[/QUOTE] A miała rajtuzy??:roflt: Może miała podkolanówki, zwane dalej - antyseksy, a on tego znieść nie może i chciał jej dac znać, ze to passe jest :roflt: Quote
malawaszka Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 no własnie kurde nie da się na rajty zwalić winy bo była boso :evil_lol: Quote
morisowa Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Dżordżo ma charakterek... ciut nie kaukaz ;) a skoro o kaukazach mowa to: Zapraszam na bazarek na kaukazika Mojo: książki, filmy, lampki choinkowe, różne drobiazgi, kawa, herbata, biżuteria, pluszaki, akcesoria dla psów Quote
malawaszka Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 nooo kaukaz z takim charrkaterkiem to by było :mdleje: Quote
zerduszko Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='malawaszka']nooo kaukaz z takim charrkaterkiem to by było :mdleje:[/QUOTE] Lubisz to, przyznaj się :D Quote
malawaszka Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='zerduszko']Lubisz to, przyznaj się :D[/QUOTE] nie lubie :lol: wolę ciepłe kluchy typu moja kochana Bibi, przesłodka Zuzia :loveu: z takimi jest bezstresowo, spokojnie i przyjemnie, a z dziadami wredotami to wiecznie trzeba uważać! ale niech tam sobie jest jaki jest - byleby zdrów był :roll: Quote
zerduszko Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Nie przejmuj się, złego diabli nie biorą. Patrz gad. Quote
Ewanka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Przystojniak Dżordżo ma widocznie słabość do kształtnych stóp niewieścich :p Quote
morisowa Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='malawaszka']nooo kaukaz z takim charrkaterkiem to by było :mdleje:[/QUOTE] ... prawdziwe wyzwanie :eviltong: ale jednak lepiej, że Dżordż jest jednak mniejszy ;) Quote
malawaszka Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='morisowa']... prawdziwe wyzwanie :eviltong: ale jednak lepiej, że Dżordż jest jednak mniejszy ;)[/QUOTE] no :lol: też się cieszę :D kochany jest jak się cieszy jak wracam do domu i opieprza mnie gdzie się szlajałam :D Quote
weszka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='malawaszka'] jak wracam do domu i opieprza mnie gdzie się szlajałam :D[/QUOTE] To J powinien agitować za zostawieniem go ;) Będzie miał cię na smyczy hehe Quote
malawaszka Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 my tu sobie gadu gadu a Dżordża znowu czyści, wcina tylko te puszki, nie zmieniałam diety, minął tydzień od podania ostatniej tablety na robale - czyżby one dalej mu tam szalały? Quote
malawaszka Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 dzwoniłam do weta, jedziemy na 19, pobierzemy krew i dostanie takie leki jak Brokacik bo to wygląda dokładnie tak samo jak u Brokata - musi mieć stan zapalny jelit :( okruszek malutki :( Quote
mala_czarna Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='malawaszka']my tu sobie gadu gadu a Dżordża znowu czyści, wcina tylko te puszki, nie zmieniałam diety, minął tydzień od podania ostatniej tablety na robale - czyżby one dalej mu tam szalały?[/QUOTE] Kurna, czyli było dobrze i znowu rozwolnienie? Waszka, a może on coś wrąbał na spacerze? Quote
malawaszka Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 nie - na pewno nie wrąbał bo u nas nie ma takich cudów jak w mieście, a Dżordżyk stale się mnie trzyma blisko - to jest to samo co miał Brokat - w trakcie odrobaczania było lepiej, a potem chudnięcie i znowu nawrót biegunki taksamowyglądającej - pomógł encorton i metronidazol; to są zniszczone jelita - IBD stan zapalny jelit - w tym przypadku spowodowany robaczycą, długotrwałą biegunką i kto wie czym jeszcze, ale dziś wprowadzimy leki, najpierw pobierzemy krew i będziemy mądrzejsi mam nadzieję Quote
Recommended Posts