wieso Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 aha, zazdrosc, zemsta i kanapa moja....a to lobuz....widocznie musi byc sama, krolewienka taka ....dom bez innych suk..... Quote
malawaszka Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 wieso napisał(a):aha, zazdrosc, zemsta i kanapa moja....a to lobuz....widocznie musi byc sama, krolewienka taka ....dom bez innych suk..... no łobuzica z niej straszna, ale dziwię się, że zrobiła to teraz bo wczoraj dziewczyny miały kilka sekund no prawie zabawy :lol: i to Mrówka zaczepiała Lunę, a Luna też poskakała bez warkolenia Quote
wieso Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 podpucha byla i tyle.....albo walka o tron.... Quote
malawaszka Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 zerduszko napisał(a):Fałszywe babon są :lol: ja to jestem przerażona bo skoro "jaki pan taki kram" to.... boshe jakim potworem ja jestem???!!! :eek2: Quote
wilczy zew Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Margi napisał(a):Wilczy ja Ciebie przerobię a nie taką Mróweczkę do tulenia :cool3: Kurde no. ciekawe jak Ci ro wyjdzie :hmmmm: Quote
zerduszko Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 malawaszka napisał(a):ja to jestem przerażona bo skoro "jaki pan taki kram" to.... boshe jakim potworem ja jestem???!!! :eek2: No nie powiem, niedaleko pada... znaczy tez lubisz znaczyć swój "teren" :lol: Quote
malawaszka Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 no... może nie :d ale nawet pomijając to znaczenie.... :mdleje: nic tylko się pochlastać! Quote
zerduszko Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Ale jest nadzieja, Liz to zdecydowanie Damianowy charakter ;) Quote
malawaszka Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Dżordż dziś dostał trocoxil - błagam żeby to podziałało bo od odstawienia carprodylu znowu zaczęła się robić wokół niego powódź moczowa :( Quote
malawaszka Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 tak - musi jesc tylko intestinala - wtedy jest ok, bo nawet hills na problemy jelitowe nie pasował mu, na rc się unromowało i jest dobrze Quote
malawaszka Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Dżordżyk mój kochany niestety dostał biegunki po trocoxilu, nie wiem czy będzie mógł dostawać ten lek za miesiąc i dalej :( szkoda straszna bo sikanie minęło jak ręką odjął! ani kropelki! ale nie czuje się najlepiej mój szkrabik kochany, dziś nie miał apetytu nawet, a u niego to jest niespotykane, a mnie serce pęka, nieba bym mu przychyliła gdybym tylko mogła... Quote
mala_czarna Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Wasia, a może to po czymś innym? Może zjadł coś bidus na spacerze? Quote
malawaszka Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 nie - na pewno nie, tu nie ma wyrzucanego jedzenia, poza tym takie problemy są wymieniane w ulotce jako dość często występujące... dziś już lepiej szkrabkowi bo apetyt wrócił Quote
zerduszko Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Miałam Ci podesłać ciekawy artykuł o srakulcach, ale zapominam zawsze. Może w weekend znajdę czas. A jak dziś? Quote
malawaszka Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 coś taka zabiegana ostatnio? dawaj ten art. bo jak wiesz to u mnie ciągle sraczkowe problemy... Dzordż od poniedziałku nie ma biegunki - dawałam mu węgiel w ilościach hurtowych i nie wiem czy to on pomógł czy po prostu już minęło podrażnienie jelit i przeszło mu samo z siebie - ważne że przeszło, ale nie wiem co dalej czy za miesiąc podamy kolejną dawkę czy nie - to muszę ustalić z wetką; apetyt też wrócił, marudzenie też wróciło więc mam z powrotem marudera kochanego, a sikanie nie wróciło więc jest super :multi: tfu tfu tfu tfu tfu tfu tfu aż się boję pisac takich rzeczy bo zaraz się popieprzy znowu... jak zwykle Quote
zerduszko Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Ratuję kolano, to w koło lekarze i ćwiczenia :/ Artykuł mi zginął, ale pamiętam, że chodziło o nieswoiste zapalenie jelit :roll: No to tfu, tfu za brak srakulca :multi: Quote
malawaszka Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 [quote name='zerduszko']Ratuję kolano, to w koło lekarze i ćwiczenia :/ Artykuł mi zginął, ale pamiętam, że chodziło o nieswoiste zapalenie jelit :roll: [/QUOTE] to jest IBD - to co miał Brokat i pewnie Dżordż też bo jak nie wiadomo co jest to jest IBD :D i on był też tak jak Brokat leczony ale, że stary i dłużej był zaniedbywany to dłużej to trwało wszystko :( Quote
zerduszko Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 No widzisz, czyli jednak wszystko wiesz Ty ;) Quote
malawaszka Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 [quote name='zerduszko']No widzisz, czyli jednak wszystko wiesz Ty ;)[/QUOTE] wcale nie - sesese - zajrzyj do mnie :diabloti: a artykuł i tak chciałabym przeczytać bo na pewno jest tam coś czego nie wiem :eviltong: Quote
malawaszka Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 u Dżordża od kilku dni znowu było pokapywanie moczem, gorsze poruszanie się, gorszy nastrój - wczoraj więc kupiłam dla niego drugą tabletkę trocoxilu i już ją dostał - teraz czekam czy będzie znowu biegunka :mdleje: Quote
Recommended Posts