Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wieso napisał(a):
aha, zazdrosc, zemsta i kanapa moja....a to lobuz....widocznie musi byc sama, krolewienka taka ....dom bez innych suk.....

no łobuzica z niej straszna, ale dziwię się, że zrobiła to teraz bo wczoraj dziewczyny miały kilka sekund no prawie zabawy :lol: i to Mrówka zaczepiała Lunę, a Luna też poskakała bez warkolenia

Posted

malawaszka napisał(a):
ja to jestem przerażona bo skoro "jaki pan taki kram" to.... boshe jakim potworem ja jestem???!!! :eek2:

No nie powiem, niedaleko pada... znaczy tez lubisz znaczyć swój "teren" :lol:

Posted

Dżordżyk mój kochany niestety dostał biegunki po trocoxilu, nie wiem czy będzie mógł dostawać ten lek za miesiąc i dalej :( szkoda straszna bo sikanie minęło jak ręką odjął! ani kropelki! ale nie czuje się najlepiej mój szkrabik kochany, dziś nie miał apetytu nawet, a u niego to jest niespotykane, a mnie serce pęka, nieba bym mu przychyliła gdybym tylko mogła...

Posted

nie - na pewno nie, tu nie ma wyrzucanego jedzenia, poza tym takie problemy są wymieniane w ulotce jako dość często występujące... dziś już lepiej szkrabkowi bo apetyt wrócił

Posted

coś taka zabiegana ostatnio? dawaj ten art. bo jak wiesz to u mnie ciągle sraczkowe problemy...

Dzordż od poniedziałku nie ma biegunki - dawałam mu węgiel w ilościach hurtowych i nie wiem czy to on pomógł czy po prostu już minęło podrażnienie jelit i przeszło mu samo z siebie - ważne że przeszło, ale nie wiem co dalej czy za miesiąc podamy kolejną dawkę czy nie - to muszę ustalić z wetką; apetyt też wrócił, marudzenie też wróciło więc mam z powrotem marudera kochanego, a sikanie nie wróciło więc jest super :multi: tfu tfu tfu tfu tfu tfu tfu aż się boję pisac takich rzeczy bo zaraz się popieprzy znowu... jak zwykle

Posted

[quote name='zerduszko']Ratuję kolano, to w koło lekarze i ćwiczenia :/ Artykuł mi zginął, ale pamiętam, że chodziło o nieswoiste zapalenie jelit :roll:
[/QUOTE]

to jest IBD - to co miał Brokat i pewnie Dżordż też bo jak nie wiadomo co jest to jest IBD :D i on był też tak jak Brokat leczony ale, że stary i dłużej był zaniedbywany to dłużej to trwało wszystko :(

Posted

[quote name='zerduszko']No widzisz, czyli jednak wszystko wiesz Ty ;)[/QUOTE]

wcale nie - sesese - zajrzyj do mnie :diabloti: a artykuł i tak chciałabym przeczytać bo na pewno jest tam coś czego nie wiem :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

u Dżordża od kilku dni znowu było pokapywanie moczem, gorsze poruszanie się, gorszy nastrój - wczoraj więc kupiłam dla niego drugą tabletkę trocoxilu i już ją dostał - teraz czekam czy będzie znowu biegunka :mdleje: