wieso Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 potrzebny wymiar na szybko :) krawedz tylna przedniej nogi do przedniej krawedzi tylnej nogi przy brzuchu mierzona.... Quote
malawaszka Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 wieso napisał(a):potrzebny wymiar na szybko :) krawedz tylna przedniej nogi do przedniej krawedzi tylnej nogi przy brzuchu mierzona.... :lol: musiałam sobie to na głos przeczytać żeby zrozumieć :D około 15 cm Quote
AniaGucio Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 A jak z kupą?? Ta jego dupina wygląda strasznie :( Quote
malawaszka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 AniaGucio napisał(a):A jak z kupą?? Ta jego dupina wygląda strasznie :( no wygląda strasznie, qpa już ładna (tfu tfu odpukać) bo ostanio jak chwaliłam to się popsuło... próbowałam mu suchej karmy dodawać do puszek ale nie można jeszcze bo od razu było gorzej z kupą nawet po kilku kulkach karmy :mdleje: kiedyś wet mi powiedział, że takie zniszczone jelita leczy się tak długo, jak długo były chore :mdleje: więc jeszcze sporo przed nami, nie mam kiedy jechać go zważyć i nie wiem czy chociaż odrobinę przybrał - dziś powtarzam odrobaczenie i mam nadzieję, że sprawę robali mamy za sobą Quote
wilczy zew Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 a na macanego nie czujesz czy przytył Quote
malawaszka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 jeśli przytył to odrobinkę - tak mi się wydaje, ale niewiele, dalej kosteczki sterczą Quote
wilczy zew Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 przecież w dwa tygodnie z chudzielca nie zrobisz kluski,trzeba czasu ;) Quote
malawaszka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 no właśnie wz - zdrowe psy szybko przybierają - patrz u marako Heidi jak szybko przybrała, a Zgredek słabiutko :( ale Heidi młódka wiec i to inaczej i nie miała problemów z jelitami, tylko wygłodzona była, a Zgred stary, zapalenie jelit, więc potrwa - oby się udało bo szkoda, żeby taki chudzinek był, ale humor mu dopisuje - wczoraj nawet piłeczkę ponosił chwilkę :) nie wiem co z tym jego sercem, ale pojedziemy na USG dopplera albo EKG niedługo - bo normalnie jak trzyma się rękę na sercu to czuć wyraźnie, że to nie jest zdrowe serce - nie ma tak jak u zdrowego psa że czuć bicie serca, tylko czuje się że ta krew tam szumi cały czas - nie umiem tego opisać Quote
wieso Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 malawaszka napisał(a)::lol: musiałam sobie to na głos przeczytać żeby zrozumieć :D około 15 cm sama tez czytalam dwa razy :) Quote
malawaszka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 wieso napisał(a):sama tez czytalam dwa razy :) :lol: a teraz maruder spacerkowy pomyślałby kto, ze w takiej słodkiej oprawce mieszka taki wstrętny charrkaterek Quote
wilczy zew Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Jego charakter to ukształtowali ludzie. Szkoda,że Ina nie może tak pomykać z innymi psami. Quote
malawaszka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 no dżordż może tylko dlatego, że obce psy raczej po łące nie biegają, gorzej jakbyśmy spotkali obcego - muszę mieć oczy otwarte bo dziad nie słucha - bardzo wybiórczy ma słuch :lol: Quote
malawaszka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 wilczy zew napisał(a):zagryza obce psy :eek2: chciałby :evil_lol: jak Figu go wiozła z Wawy to w aucie musiał jechać w transporterku bo próbował się rzucać od razu do gardła berneńczykowi :D Quote
wilczy zew Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 ależ to bestia takiego proszę mi nie dawać na tymczas Quote
malawaszka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 no! to wilk w jagnięcej skórze :D Quote
AniaGucio Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 wilczy zew napisał(a):zagryza obce psy :eek2: Dobre !! Chyba większość Sznupów tak ma :) Quote
wieso Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 jaka chudzizna......w srode wysylam welniane ubranko, mam nadzieje ze bedzie pasic, jak by nie to zrobie wieksze.......to prototyp......tz dostal ataku smiechu jak to to zobaczyl.....nie wiem dlaczego :) no moze ciut modernistyczne jest..... Quote
zerduszko Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 malawaszka napisał(a):no! to wilk w jagnięcej skórze :D Bez przesady, przeca to miniak, to nie ma się co janiołka spodziewać :p Quote
malawaszka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 wieso napisał(a):jaka chudzizna......w srode wysylam welniane ubranko, mam nadzieje ze bedzie pasic, jak by nie to zrobie wieksze.......to prototyp......tz dostal ataku smiechu jak to to zobaczyl.....nie wiem dlaczego :) no moze ciut modernistyczne jest..... :loveu: zerduszko napisał(a):Bez przesady, przeca to miniak, to nie ma się co janiołka spodziewać :p oj tam oj tam! było kilka janiołków :loveu: Quote
zerduszko Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 malawaszka napisał(a):oj tam oj tam! było kilka janiołków :loveu: Wyjątki potwierdzające regułę :D Nawet mój ideał psa miał diabła za skórą :loveu: Quote
Recommended Posts