Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wieso napisał(a):
potrzebny wymiar na szybko :) krawedz tylna przedniej nogi do przedniej krawedzi tylnej nogi przy brzuchu mierzona....

:lol: musiałam sobie to na głos przeczytać żeby zrozumieć :D około 15 cm

Posted

AniaGucio napisał(a):
A jak z kupą?? Ta jego dupina wygląda strasznie :(

no wygląda strasznie, qpa już ładna (tfu tfu odpukać) bo ostanio jak chwaliłam to się popsuło... próbowałam mu suchej karmy dodawać do puszek ale nie można jeszcze bo od razu było gorzej z kupą nawet po kilku kulkach karmy :mdleje: kiedyś wet mi powiedział, że takie zniszczone jelita leczy się tak długo, jak długo były chore :mdleje: więc jeszcze sporo przed nami, nie mam kiedy jechać go zważyć i nie wiem czy chociaż odrobinę przybrał - dziś powtarzam odrobaczenie i mam nadzieję, że sprawę robali mamy za sobą

Posted

no właśnie wz - zdrowe psy szybko przybierają - patrz u marako Heidi jak szybko przybrała, a Zgredek słabiutko :( ale Heidi młódka wiec i to inaczej i nie miała problemów z jelitami, tylko wygłodzona była, a Zgred stary, zapalenie jelit, więc potrwa - oby się udało bo szkoda, żeby taki chudzinek był, ale humor mu dopisuje - wczoraj nawet piłeczkę ponosił chwilkę :)

nie wiem co z tym jego sercem, ale pojedziemy na USG dopplera albo EKG niedługo - bo normalnie jak trzyma się rękę na sercu to czuć wyraźnie, że to nie jest zdrowe serce - nie ma tak jak u zdrowego psa że czuć bicie serca, tylko czuje się że ta krew tam szumi cały czas - nie umiem tego opisać

Posted

no dżordż może tylko dlatego, że obce psy raczej po łące nie biegają, gorzej jakbyśmy spotkali obcego - muszę mieć oczy otwarte bo dziad nie słucha - bardzo wybiórczy ma słuch :lol:

Posted

wilczy zew napisał(a):
zagryza obce psy :eek2:

chciałby :evil_lol: jak Figu go wiozła z Wawy to w aucie musiał jechać w transporterku bo próbował się rzucać od razu do gardła berneńczykowi :D

Posted

jaka chudzizna......w srode wysylam welniane ubranko, mam nadzieje ze bedzie pasic, jak by nie to zrobie wieksze.......to prototyp......tz dostal ataku smiechu jak to to zobaczyl.....nie wiem dlaczego :) no moze ciut modernistyczne jest.....

Posted

wieso napisał(a):
jaka chudzizna......w srode wysylam welniane ubranko, mam nadzieje ze bedzie pasic, jak by nie to zrobie wieksze.......to prototyp......tz dostal ataku smiechu jak to to zobaczyl.....nie wiem dlaczego :) no moze ciut modernistyczne jest.....

:loveu:

zerduszko napisał(a):
Bez przesady, przeca to miniak, to nie ma się co janiołka spodziewać :p

oj tam oj tam! było kilka janiołków :loveu: