Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na zdjęciach :D

ale i tak go strasznie kocham, nie kocham go tylko za gryzienie psów... są nowe sznupy miniki w schroniskach i mogłabym wziąć bo miejsce mam ale ten mały zgred będzie robił awantury :cry: i boję się żeby znowu nie dostał sraczki z nerwów...

Posted

[quote name='jambi']on tu absolutnie nie wygląda jak słodziak http://img685.imageshack.us/img685/6066/dsc0011vv.jpg ee! ja znam to spojrzenie :razz:
to coś w stylu "tylko spróbuj" i "to do mnie nalezy", bez znaczenia czym jest to "to" :razz:

hahaha nie - to spojrzenie oznacza - jestem taki głodny, nie jadłem już ze dwa tygodnie i będę się tak gapił dopóki nie wstaniesz od kompa i nie dasz mi jeść :D

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha nie - to spojrzenie oznacza - jestem taki głodny, nie jadłem już ze dwa tygodnie i będę się tak gapił dopóki nie wstaniesz od kompa i nie dasz mi jeść :D

no właśnie :razz: ... tylko spróbuj nie dac mi jedzenia ... jestem taki głodny, nie jadłem już ze dwa tygodnie i będę się tak gapił dopóki nie wstaniesz od kompa i nie dasz mi jeść... przeciez i tak to do mnie należy :evil_lol:

Posted

[quote name='jambi']on tu absolutnie nie wygląda jak słodziak http://img685.imageshack.us/img685/6066/dsc0011vv.jpg ee! ja znam to spojrzenie :razz:
to coś w stylu "tylko spróbuj" i "to do mnie nalezy", bez znaczenia czym jest to "to" :razz:

Pewnie, że wygląda jak słodziak. Nic się nie znasz :eviltong: Takie zdjęcia to fajne do ogłoszeń (oczywiście nie teraz), bo mu tych pałąkowatych nóg nie widać :evil_lol:

Posted

No właśnie, ja też. Modernistyczne w sensie koloru, czy w sensie kroju?? :)

Te ciemne włoski przy nosie Dżordża powodują, ze jego nosek jest OGROMNY :cool3:

Posted

no własnie częściowo ma, a część czeka na nas aż zrobimy i kury są za taką plastikową siatką czy co to tam jest - takie słabe raczej :D dziś musiałam zgreda pod pachę brać jak się tam przypiął :evil_lol:

Posted

nie - moje się już do kur za płotem przyzwyczaiły - gorzej jak któraś się zapędzi na podwórko nasze :errrr: , reagował Zbynio ale był posłuszniejszy niż ten mały potworek menda maruder!!!! on ciągle coś chce :roll: nie możemy unormować godzina spacerów bo leki bierze i sikać częściej się chce, a oprócz tego jak jesteśmy na spacerze to qpy nie robimy, ale pół h po powrocie już się chce i jęczy, stęka, kwęka, potem jęczy bo by coś zjadł, potem bo pomiziać się chce, potem bo znowu by się wysikał :eeek2: jak mam takie dni napięte jak teraz to jest masakra co chwilę się ubierać i lecieć z nim - kilka razy się nie ubrałam to już mnie łamie w kościach, aaaa i jeszcze spacerki nie mogą być długie bo łysa chuda dupina marznie i zaczyna na nas szczekać i marudzić że do domu by poszedł, więc muszę jego odprowadzić i iść z moimi bo przecież niedługo będą się toczyć :mdleje: ja pierdziu....

Posted

i dla malawaszka tez niespodzianka, zeby nie marzla jak wychodzi :) i dla Mikolajki mala tez :)
tylko o marude sie boje czy bedzie pasic bo nie mialam komu zrobic przymiarki..... chyba przed Swietami dojdzie, poszlo Hermesem...