Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Ha ha ha :lol:

no śmiej się śmiej, ale jemu się po prostu nie da odmówić :mdleje:

wieso napisał(a):
i dla malawaszka tez niespodzianka, zeby nie marzla jak wychodzi :) i dla Mikolajki mala tez :)
tylko o marude sie boje czy bedzie pasic bo nie mialam komu zrobic przymiarki..... chyba przed Swietami dojdzie, poszlo Hermesem...

jeeeee :loveu: czekamy i dziękujemy :loveu:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
ten mały potworek menda maruder!!!!

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak się śmieję, ale dobrze, ze on nie u mnie ;)

Posted

kto by z takim wytrzymał poza Tobą?
jak czytam wątek, to on rzeczywiście nie miał szans na adopcję ze schr - nawet jakby się ktoś skusił na starego dziada to by za charakter zaraz oddał

Posted

może to wszystko tak brzmi źle, ale w tym swoim marudzeniu, dokuczaniu jest naprawdę słodki i kochany, na spacerach pilnuje się pięknie, jak mnie straci z oczu to szuka spanikowany i potem tak pęęęędziiiiiiii i się tuli - jest cudny mimo wszystko, ja takie lubię :loveu: chociaż słodziaki bezproblemowe też lubię haha, ale z Dżordżem nie ma nudy w domu ;) martwi mnie że nie przybiera na wadze :( nie wiem czy on jest aż tak stary, czy co... niby wyniki krwi są ok, ale chudzina nadal, boję się jakiegoś guza czy czegoś...

Posted

malawaszka napisał(a):
na spacerach pilnuje się pięknie, jak mnie straci z oczu to szuka spanikowany i potem tak pęęęędziiiiiiii i się tuli - jest cudny mimo wszystko, ja takie lubię :loveu:

A potem się dziwisz, że zaczął ujadać jak zostanie sam :p hihihi ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
może to wszystko tak brzmi źle, ale w tym swoim marudzeniu, dokuczaniu jest naprawdę słodki i kochany,

ja rozumiem, że Ty go lubisz :)
ale wiem z jakich powodów ciągle psy do nas wracają z adopcji :roll: ludziom się nie chce ani popracować nad zachowanie psa, ani go zrozumieć ani pójść na jakieś ustępstwa. Pies ma być idealny, grzeczny, dokładnie taki jak sobie wymarzyli :roll:

Posted

[quote name='morisowa']ja rozumiem, że Ty go lubisz :)
ale wiem z jakich powodów ciągle psy do nas wracają z adopcji :roll: ludziom się nie chce ani popracować nad zachowanie psa, ani go zrozumieć ani pójść na jakieś ustępstwa. Pies ma być idealny, grzeczny, dokładnie taki jak sobie wymarzyli :roll:

święte słowa morisowa,masz święta racje,ale ludzie po prostu nie szanują nie kochają psa,zdaje im się że kochają psa,a tak nie jest

Posted

morisowa napisał(a):
ja rozumiem, że Ty go lubisz :)

no to tacy niech spadają na drzewo od nas :grins: Dżordżyk nam nie przeszkadza, poszukamy domku najlepszego na świecie, gdzie będzie mógł być sobą tak długo jak długo jest mu pisane

Posted

no co mam pisać - żyjemy - wszyscy :D , zaraz jedziemy do weta się zważyć i potwierdzić albo rozwiać moje schizy dotyczące jego gruczołów okołoodbytowych czy jak one się tam nazywają - bo mnie się ta jegu pupa nie podoba a weci, gdzie jeździłam z nim na badania itd jakoś nie zwrócili na to uwagi więc nie wiem - muszę się upewnić czy nie zostało to przeoczone