Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

yyaaaahhhhh okazuje się, że schizy to ja miałam, że nie przybiera :lol: od ostatniego ważenia przytył 600 gram:Cool!::cunao::drink1:

a pupa - trochę miał przytkane gruczoły, ale to nie ona powodowały taki dziwny wygląd - wg weta taki jego "urok" :roll: - wątpliwy :evil_lol: tak mu tam zgrubiała skóra - moze od długotrwałych biegunek, może od czegoś innego - powiedział, że to coś takiego jak się dużym psom robi na łokciach - takie modzele to Dżordż ma na pupsku :mdleje: jak przytyje jeszcze i jak mu się odbudują mięśnie to to nie powinno być takie widoczne jak teraz

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Muszę jego fotki wydrukować i opiekunce ze schroniska pokazać - nie mogła zrozumieć, że ktoś to paskudztwo chciał :evil_lol:
(ale ona dobra dziewczyna jest, to tak żartobliwie było i Dżordżowi dobrze życzy)

Posted

koniecznie wydrukuj :) a jak już będzie odpasiony i jak obrośnie (oby!!!) to jeszcze raz :)

a dziś Dżordż dostał CUDOWNY sweterek od wieso :Rose: genialny jest! piekny, śliczny! cała rodzina się zachwycała - łącznie z moim ojcem :lol: dziś mama wykończy te nitki które zostały bo nic nie trzeba poprawiać - pasuje idealnie! tylko fotki zrobię jutro bo dziś już ciemno i bałam się, żeby nie pociągnął nitek żeby się coś nie popruło - jest genialny!!!! i ja też dostałam - cudowny golfik - wowww wieso jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego talentu i dziękuję! :Rose:

Posted

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::
:loveu::loveu::loveu:
wlasnie chcialam zapytac :) ciesze sie ze pasi.....czekam na jutrzejsze zdjecia bo sama jestem bardzo ciekawa......

Posted

wieso napisał(a):
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::
:loveu::loveu::loveu:
wlasnie chcialam zapytac :) ciesze sie ze pasi.....czekam na jutrzejsze zdjecia bo sama jestem bardzo ciekawa......

Ja też, ja też ;)

Posted

No to w dzierganym sweterku raczej w tych chaszczach nie pospaceruje :evil_lol:

Ja mam tak z Dżordżem, że jak potrzebuję poprawy nastroju, to wchodzę na ten wątek i oglądam fotki i czytam relacje i jak głupi do sera, śmieję się do monitora :lol:

Posted

kasjas napisał(a):
No to w dzierganym sweterku raczej w tych chaszczach nie pospaceruje :evil_lol:

Ja mam tak z Dżordżem, że jak potrzebuję poprawy nastroju, to wchodzę na ten wątek i oglądam fotki i czytam relacje i jak głupi do sera, śmieję się do monitora :lol:

zapakować???? :D

w sweterku będzie na kulturalne spacerki łąkowo ścieżkowe chodzić :) jak śnieg spadnie to tam w chaszcze i tak ciężko się maluchom dostać :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
zapakować???? :D

Żeby mi rodzinę zeżarł?? TZ może mógłby zjeść (czasem pragnę, żeby ktoś to zrobił), ale dzieci nie dam (mimo, ze też czasem pragnę, żeby ktoś to zrobił) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

no, apropos dzieci to dziś użarł Oliwię w stopę oczywiście :lol: a już wychodziła ;) boją się do nas przychodzić :D nie rozpaczam z tego powodu bo i tak dużo czasu z nimi spędzamy :lol:

a dorosłych Dżordż nie jada :D

Posted

na dworze się nie udało zrobić bo pada cały dzień i ciemno jest więc zrobiłam w domu :multi:

tadaaammmmm :cunao::iloveyou::happy1:

Dżordż nie wygląda na zadowolonego bo w domu woli biegać na golasa :lol:

Posted

ha, ha, ha, hi haha TZ dostal napadu rechotu :)......powiedzial ze Dzordzyk zesztywnial z wrazenia ale co mu sie dziwic nigdy takiego cudacznego czegos nie mial na sobie :evil_lol:
moze tylne ciut za krotkie......welna zawsze sie troche rozciagnie...w domu to za goraco ale na zimnie w sam raz....a moze mu kolorki nie odpowiadaja :p