Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Nie znasz się, wszystko co zdrowe nie jest smaczne :D

Ja?Ja się nie znam?Ja ;)?

Kalarepa jest zdrowa i mi smakuje...buraczki , marcheweczka , chipsy, soczek z brzozy z żurawiną, groszek i jeszcze wiele innych rzeczy jest smacznych i zdrowych :)

Posted

no i kicha... znowu nieładne qpy... wczoraj Dżordżyk dał radę, nic się nie bał - jemu pomaga to, że głuchawy :) a poza qpami to jest dobrze i dajemy rade jakby kto pytał... tylko co dalej... włosy nie chcą rosnąć ani trochę :niewiem:

Posted

no nie dostaje puszek - dostaje suchą karmę i makaron bo on jak się nie zapcha to jęczy że głodny, ale to nie jest tak, że zrobiłam mu rewolucję bo od gdzies tak 2 tygodni albo i więcej do puszki dodawałam mu makaron i po kilka granulek karmy i zmieniałam stopniowo proporcje, puszki było coraz mniej, karmy więcej, ale i tak jest niefajnie :( nie jest tak źle jak było ale boję się, żeby się nie pogarszało, cholerka a myslałam, że już będzie z górki

Posted

Ja słyszałam, że nie wolno mieszać rodzajów karm: gotowanego czy puszek z suchym, szczególnie w jednym posiłku. Ukł. trawienny nie umie się "dostroić". U zdrowego to pewnie nawet człowiek nie zauważy, ale u wrażliwca zaraz są efekty. Moze to to?

Posted

ja pytałam wetki i mówiła, że nie powinno mu zaszkodzić - ale diabli wiedzą - jednemu podpasuje, innemu nie, z tym, że jadł dość długo puszki z domieszaną suchą karmą zeby się przyzwyczajał do karmy i było ok

dam mu jutro samą karmę i zobaczymy

Posted

no bidulek - znowu jest taki niespokojny, stęka i kwęka i ciągle chce albo jeść albo wyjść - ciągle coś chce :mdleje: a ja latam z nim bo nie chcę zeby się męczył i trzymał, a on akurat nie chciał wychodzić na dwór, martwi mnie to jego marudzenie, nie wiem czy to charakter czy jednak coś ze zdrowiem :( takie ma zrywy - leży, lezy, wstaje i kwęka, zaczepia nas, marudzi - jak olewamy to idzie się położyć... na chwilę i zaraz znowu, i jakoś tak od późnego popołudnia do wieczora jest gorzej z tym marudzeniem

Posted

Dawno mnie nie było, a tu takie smutne wieści. Moja sznupka jak tak kwękała, zaczepiała nas, to wiedziałam, że coś ją boli. Chyba rzeczywiście trzeba na jakieś konkretne usg z nim pojechac. Waszka, a on jak robi kupę to nie ma tam krwi?

Posted

nie krwi na szczęscie nie ma, dziś już było ciut lepiej bo leki dostał i taka qpa w kratkę.... kurde jak ja nie lubię już tych goownianych problemów :mdleje:

Dżordż szalał na spacerze, mam cichą nadzieję, że niedługo zacznie się bawić z moim Dropsem, a póki co to bawi się ze mną i Dropsa odgania i gryzie hahaha, ale humorek mu dopisuje - co będzie to będzie