Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dewastujemy - oboje :errrr: ładnie się zaokragla wreszcie, ale jeszcze trzeba czasu, jeszcze widać kręgosłupek i miednicę - ale na żebrach już przyjemniej jak się go głaska to nie jest jakby ręką po kościach jeździć, tylko całkiem przyjemnie się robi :) wczoraj mu wycinałam trochę pokołtunionych piórek to mnie gryzł :D

Posted

kupale dalej mnie stresują - niby jest ok, ale czasem jest mniej ok i ja już mam wizję nawrotu biegunek (tfu tfu!!!) zostały mi dwie puszki i własnie nie wiem czy zamawiać kolejne czy już go całkiem przestawić na suchą karmę, myślę, że już z 6 kg waży

a do kur nie ma się jak dostać, ale chciałby bardzo :lol:

Posted

Waszka, może trzeba jednak powoli na tę suchą go dać? Bo kurna, jak on znajdzie w końcu DS, to nie wiem czy ludzie będą chętni wydawać pieniądze na RC. Jakby nie było, one tanie nie są. Fajnie, że ciałka nabiera, bo przecie ta sucha dupa by mu zaczęła marznąć, a mrozami straszą :)

Posted

Dżordż zwieśniaczał już na całego! Wtapia się w psychostadko i .... głuchnie :placz: ale już załapał - migiem załapał, że jak się przybiega szybciutko to się dostaje dobroci same :loveu: mądry chłopak jest, a na początku kompletnie nie kumał czemu L&D pędzą i coś biorą ode mnie jak wołam :D ale z tym ich pędzeniem, to też... różnie bywa :mad::angryy:
No i Dżordż osiągnął również Kolejny Etap Wtajemniczenia - od wczoraj zażera się rodzynkami :scream_3: ale powtarzam sobie jak mantrę, że uzupełnia sobie florę bakteryjną i że od rodzynków nie zawierających żadnych konserwantów chemicznych ani ulepszaczy, nikt jeszcze nie umarł więc :bigok:

Posted

malawaszka napisał(a):
dewastujemy - oboje :errrr: ładnie się zaokragla wreszcie, ale jeszcze trzeba czasu, jeszcze widać kręgosłupek i miednicę - ale na żebrach już przyjemniej jak się go głaska to nie jest jakby ręką po kościach jeździć, tylko całkiem przyjemnie się robi :) wczoraj mu wycinałam trochę pokołtunionych piórek to mnie gryzł :D

Cioteczka się dziwi, że chłopakowi bardzo zależy na włosiętach...
Mając w życiu jednego chłopaka dawno, potem 2 panienki i znów chłopa / tego po lewej / - przy przycinaniu zauważyłam, ze sunie z godnościom osobistom rozstają się z nadmiarem futerka / w końcu fryzjer to dla każdej kobiety odstresowywacz niezły /, natomiast faceci jednak bardziej cierpią, gdy coś tracą...

Posted

malawaszka napisał(a):
Dżordż zwieśniaczał już na całego! Wtapia się w psychostadko i .... głuchnie :placz: ale już załapał - migiem załapał, że jak się przybiega szybciutko to się dostaje dobroci same :loveu: mądry chłopak jest, a na początku kompletnie nie kumał czemu L&D pędzą i coś biorą ode mnie jak wołam :D ale z tym ich pędzeniem, to też... różnie bywa :mad::angryy:
No i Dżordż osiągnął również Kolejny Etap Wtajemniczenia - od wczoraj zażera się rodzynkami :scream_3: ale powtarzam sobie jak mantrę, że uzupełnia sobie florę bakteryjną i że od rodzynków nie zawierających żadnych konserwantów chemicznych ani ulepszaczy, nikt jeszcze nie umarł więc :bigok:

Dobrze, że chłopak się ciągle rozwija :).Trza się cieszyć , że łaknie wiedzy :)

Posted

Margi napisał(a):
Nawet o tym nie myśl.

no kurde jest tak... no bywało lepiej, ale dramatu nie ma tfu tfu bo własnie skończyły się puszki...

zerduszko napisał(a):
A te rodzynki królicze? Powinny mu dobrze zrobić ;)

nie ma tu królików na dziko :lol: zajęcze, są sarnie, itd...

Andzike napisał(a):
Albo kocie batoniki? ;)

bleee za te się nei bierze póki co

Posted

oj, rodzynki ......pamietam przygode z rodzynkami a wlasciwie z zasuszonymi winogronami na plantcji......oj nie wyszlo nam to na dobre :)
moze jemu tez....