malawaszka Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 co robić co robić :( http://www.dogomania.pl/threads/219923-Sznaucerek-stary-zmacerowana-sk%C3%B3ra-w-uszach-b%C3%B3l...-szukam-dla-niego-DT-%C5%9Al%C4%85sk?p=18260620#post18260620 Quote
kasjas Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Co tam u Dżordża?? Jak postępy w dewastacji figury?? :cool3: Quote
malawaszka Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 dewastujemy - oboje :errrr: ładnie się zaokragla wreszcie, ale jeszcze trzeba czasu, jeszcze widać kręgosłupek i miednicę - ale na żebrach już przyjemniej jak się go głaska to nie jest jakby ręką po kościach jeździć, tylko całkiem przyjemnie się robi :) wczoraj mu wycinałam trochę pokołtunionych piórek to mnie gryzł :D Quote
kasjas Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Aaaa.. czyli chłopak w dobrej formie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 WATACHA napisał(a):Czy Dżordż kiedyś spoważnieje:lol:? ten czas już minął w jego zyciu Quote
mala_czarna Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 A z kupalami nie ma już problemu?? A czy kury sąsiadów zyją? Nie podusił? :) Quote
malawaszka Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 kupale dalej mnie stresują - niby jest ok, ale czasem jest mniej ok i ja już mam wizję nawrotu biegunek (tfu tfu!!!) zostały mi dwie puszki i własnie nie wiem czy zamawiać kolejne czy już go całkiem przestawić na suchą karmę, myślę, że już z 6 kg waży a do kur nie ma się jak dostać, ale chciałby bardzo :lol: Quote
WATACHA Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 trzeba mu kupić kurkę do zabawy ;) 6 kg?To już jest na dobrej drodze do nadwagi :) Quote
mala_czarna Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Waszka, może trzeba jednak powoli na tę suchą go dać? Bo kurna, jak on znajdzie w końcu DS, to nie wiem czy ludzie będą chętni wydawać pieniądze na RC. Jakby nie było, one tanie nie są. Fajnie, że ciałka nabiera, bo przecie ta sucha dupa by mu zaczęła marznąć, a mrozami straszą :) Quote
weszka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='malawaszka']no miałam nadzieję, ze ktoś zauważy jak się Dżordżyk pięknie ustawił :D szykujemy się na sezon 2012 :errrr: na Show :roflt: Boskie jest to zdjęcie http://img803.imageshack.us/img803/4159/dsc0086gs.jpg!!! Quote
malawaszka Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Dżordż zwieśniaczał już na całego! Wtapia się w psychostadko i .... głuchnie :placz: ale już załapał - migiem załapał, że jak się przybiega szybciutko to się dostaje dobroci same :loveu: mądry chłopak jest, a na początku kompletnie nie kumał czemu L&D pędzą i coś biorą ode mnie jak wołam :D ale z tym ich pędzeniem, to też... różnie bywa :mad::angryy: No i Dżordż osiągnął również Kolejny Etap Wtajemniczenia - od wczoraj zażera się rodzynkami :scream_3: ale powtarzam sobie jak mantrę, że uzupełnia sobie florę bakteryjną i że od rodzynków nie zawierających żadnych konserwantów chemicznych ani ulepszaczy, nikt jeszcze nie umarł więc :bigok: Quote
Lobaria Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 malawaszka napisał(a):dewastujemy - oboje :errrr: ładnie się zaokragla wreszcie, ale jeszcze trzeba czasu, jeszcze widać kręgosłupek i miednicę - ale na żebrach już przyjemniej jak się go głaska to nie jest jakby ręką po kościach jeździć, tylko całkiem przyjemnie się robi :) wczoraj mu wycinałam trochę pokołtunionych piórek to mnie gryzł :D Cioteczka się dziwi, że chłopakowi bardzo zależy na włosiętach... Mając w życiu jednego chłopaka dawno, potem 2 panienki i znów chłopa / tego po lewej / - przy przycinaniu zauważyłam, ze sunie z godnościom osobistom rozstają się z nadmiarem futerka / w końcu fryzjer to dla każdej kobiety odstresowywacz niezły /, natomiast faceci jednak bardziej cierpią, gdy coś tracą... Quote
WATACHA Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 malawaszka napisał(a):Dżordż zwieśniaczał już na całego! Wtapia się w psychostadko i .... głuchnie :placz: ale już załapał - migiem załapał, że jak się przybiega szybciutko to się dostaje dobroci same :loveu: mądry chłopak jest, a na początku kompletnie nie kumał czemu L&D pędzą i coś biorą ode mnie jak wołam :D ale z tym ich pędzeniem, to też... różnie bywa :mad::angryy: No i Dżordż osiągnął również Kolejny Etap Wtajemniczenia - od wczoraj zażera się rodzynkami :scream_3: ale powtarzam sobie jak mantrę, że uzupełnia sobie florę bakteryjną i że od rodzynków nie zawierających żadnych konserwantów chemicznych ani ulepszaczy, nikt jeszcze nie umarł więc :bigok: Dobrze, że chłopak się ciągle rozwija :).Trza się cieszyć , że łaknie wiedzy :) Quote
wilczy zew Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 rodzynkami bez konserwantów rozwaliłaś mnie :) Quote
malawaszka Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 no... tylko nie wiem czy jednak mu nie zaszkodziły :cry: własnie były dwa s*anka pod rząd Quote
Margi Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 malawaszka napisał(a):no... tylko nie wiem czy jednak mu nie zaszkodziły :cry: własnie były dwa s*anka pod rząd Nawet o tym nie myśl. Quote
zerduszko Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 A te rodzynki królicze? Powinny mu dobrze zrobić ;) Quote
Andzike Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 zerduszko napisał(a):A te rodzynki królicze? Powinny mu dobrze zrobić ;) Albo kocie batoniki? ;) Quote
malawaszka Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Margi napisał(a):Nawet o tym nie myśl. no kurde jest tak... no bywało lepiej, ale dramatu nie ma tfu tfu bo własnie skończyły się puszki... zerduszko napisał(a):A te rodzynki królicze? Powinny mu dobrze zrobić ;) nie ma tu królików na dziko :lol: zajęcze, są sarnie, itd... Andzike napisał(a):Albo kocie batoniki? ;) bleee za te się nei bierze póki co Quote
wieso Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 oj, rodzynki ......pamietam przygode z rodzynkami a wlasciwie z zasuszonymi winogronami na plantcji......oj nie wyszlo nam to na dobre :) moze jemu tez.... Quote
WATACHA Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 zerduszko napisał(a):Zajęcze też dobre :lol: Smakowałaś ;)? Quote
Recommended Posts