Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KaL Olina jak zajmujesz się szczeniorami to informuję że super przedszkole jest w schronie w Gdańsku;) .

Jestem ciekaw kto Bernisi nadał to imię.Jest wyjątkowo trafne.

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaglądałam tu i trzymałam kciuki za Bernisię, super, że mała pojechała do domku :multi: Lecę ogłosić na szwajcarach, że transport już nie potrzebny :lol:

Posted

Dziś Elwirze udało się złapać Sawę - tę mniej dziką z czarnych suczek. Mała dała się wziąć na ręce i pogłaskać - najpierw Elwirze, potem mnie. Natomiast o pogłaskaniu jej siostry to można tylko pomarzyć ;)

Posted

mam złe wiesci o psiakach z działki - ktos wrzucił trutkę:-( :-( :-( chyba jedna sunieczka ta z 2 dzikich nie żyje, któraś jest pod kroplówką - nie wiem co i jak bo to wszystko tak na biegu:placz: :placz: :placz: erka jak będzie mogła to pewnie więcej napisze:-(

Posted

andzia69 napisał(a):
mam złe wiesci o psiakach z działki - ktos wrzucił trutkę:-( :-( :-( chyba jedna sunieczka ta z 2 dzikich nie żyje, któraś jest pod kroplówką - nie wiem co i jak bo to wszystko tak na biegu:placz: :placz: :placz: erka jak będzie mogła to pewnie więcej napisze:-(

Zgadza się - nie żyje ta bardziej dzika czarnulka, a pod kroplówką leży Chawa (Łapka). Drugą dzikuskę zawieźliśmy razem z Elwirą do weta - chyba nie jest z nią najgorzej, ale na razie Elwira zaniosła ją do p. Ani.

Posted

Dopiero co adopcje ruszyly, a tutaj taka smutna wiadomosc...czy nigdy nie bedzie spokojnego dnia, tylko zawsze musi sie cos zlego wydarzyc :placz:

Posted

Jak można być takim podłym :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Mam nadzieję, że ten ......... jeszcze dostanie za swoje :mad: :mad: :mad:

Posted

Nie mam siły nawet dzisiaj pisać, trochę jest na ogólnym wątku.
Ze szczeniaków jedna czarna sunieczka nie żyje, druga też jest w kiepskim stanie.
Rudzia mam nadzieję,że jeżeli polizała tego świństwa, to w śladowych ilościach.
Miała chyba trochę biegunki i bardzo tarła pupką o ziemię. Była tak ubrudzona,że zaniosam ja do p.Ani i wykapałam .

Rudzia ma już zaklepany domek dobry w Myślenicach. Ale może tam pojechać dopiero w sobotę. Do tej pory trzeba ja gdzieś przechowac, bo już jej nie dam na działkę.

Posted

Pilny domek dla jamniczkowatej szczeniaczki Sawy- p Ania uczy ją dobrych manier w mieszkaniu, na działkę już raczej nie wróci po ty co się stało:-(

Posted

erka, bardzo współczuję, musi być ciężko, zwłaszcza przez tych ludzi :(
Przykro mi, że nie wzięłam kolejnych psiaków do siebie tak jak mówiłam, może np ta sunia dalej by żyła... Niestety do 18 maja miałam w ogóle nie być "dostępna", a teraz jeszcze znalazł się między samochodami psiak i trafił oczywiście.. Do mnie. Co zmieniło mi wszystkie plany. Nie wiem ile posiedzi, ale napewno jakoś od czerwca, może pod koniec:( pomogę kieleckim psiakom, tak jak obiecywałam!
Trzymajcie się tam dziewczyny i wymiziajcie wszystkie bidy ode mnie.

Posted

Dzięki za słowa wsparcia. Ta czarna sunieczka pewnie z tego wyjdzie, ale dla Chawy ta noc chyba będzie decydująca.

Z lepszych wiadomości, to to, że stan skóry Fafika się poprawił i jedzie już do nowego domu do Krakowa w sobotę. Zabieramy też Rudzię do domku w Myślenicach.

Posted

Na pocieszenie (jeśli to w ogóle jakieś pocieszenie) napiszę, że ten nieletni degenerat, który wspólnie z kolegami zakatował szczeniaki w Jędrzejowie (rodzeństwo Cirki) spieprzył do Włoch. Kiedy rozpętała się cała afera, przyjechała po niego mamusia i wywiozła ukochanego synka za granicę. No i dobrze, krzyżyk na drogę, tutaj i tak by umorzyli postępowanie z powodu jego nieletniości i włos by mu z główki nie spadł. A tak, to chociaż swołocz nie będzie więcej znęcał się tutaj nad zwierzętami. Może będzie się z nim teraz użerał jakiś włoski toz.

Posted

Żeby tak całe bandziorstwo wyemigrowało, to by było świetnie:angryy: :mad: . Ale chyba niestety za dużo tej hołoty, żeby się całej pozbyc:cool3: .

Posted

Dziewczyny jak czytam to mi się krew w zyłach burzy!!!!
Rozumiem,że ktoś nie pomoże biednemu zwierzęciu, ale żeby je jeszcze zabić to już przechodzi ludzkie granice!:mad:
Bardzo mnie to wk.....
Zreszt ą nie tylko mnie!!! Ereczko trzymam kciuki za wszystkie psiaki!!!
Oby jak najszybciej trafiły do nowych domków!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...