Fiona.22 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 saga_86 napisał(a):Kto pomoże w transporcie?! Jeśli nie będzie chętnych, żeby zawieźć psiaka to ja mogę się z małym przejechać, ale niestety tylko pociągiem :roll:. Jeśli bym była potrzebna podaje namiary 668859676
erka Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Fiona.22, ale ,żeby pojechać pociągiem i od razu wrócić, to byś się zamęczyła. Chyba,że masz gdzie przenocować w Poznaniu? A może szukać transportu z Warszawy do Poznania, bo do Warszawy dowieźc psiaka, to nie będzie takiego problemu. Grono szczeniaczków sie powiększyło o dwa szczeniaczki Rudej i dwa Czarnej, suczek z hurtowni.
Od-Nowa Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 podnosimy na dobranoc!! transport: Kielce - Poznań ewentualnie Kielce - Warszawa potem Warszawa-Poznań
kaLOlina Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 jesli chodzi o nocleg w Poznaniu-da sie cos zorganizowac;)
erka Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Szczeniaczek beżowy w doskonałej formie.:lol: Ci ludzie, ktorzy go zamówili mieli się zgosic pod koniec tygodnia, zobaczymy:roll: . A oto on
Od-Nowa Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 ale on nabrał kolorków!! i te łobuzerskie oczka:lol: cudo!! grzecznie do domu prościutko marsz!:razz:
erka Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Chyba musimy dalej szukać domu dla beżowego szczeniaczka. Chłopak, ktory miał go wziąć nie pojawił się , chociaz miał go wziąć w tym tygodniu. Nawet nie zadzwonił, że nie przyjdzie, kiedy Elwira zadzwoniła powiedział,że nie mógł i, że przyjdzie w poniedziałek. Takie niepoważne podejście dobrze nie rokuje, dlatego szukamy dalej. A dla Bernisia w dalszym ciągu nie ma transportu do Poznania.
erka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Szukamu domu dla beżowego szczeniaczka, ale również dla Rudzi, ok. 5 mies. sunieczki i najpilniej w tej chwili dla tych dwóch, czarnych sunieczek ze wsi. Oto one To jest bardzo pilne, bo 9 maja p.Ania jest wzywana na posiedzenie Zarządu działek, gdzie chcą jej odebrać działkę,z powodu trzymania tam psów. Musimy wcześniej wszystkie psy stamtąd zabrać!!! Sunieczki mają ok.4,5 mies., jedna jest bardzo nieufna, dlatego dobrze by było gdyby poszły do domu razem. Zresztą one są bardzo zżyte ze sobą. Myślę,że mogły by nawet mieszkać w budzie, są do tego przyzwyczajone. Są bardzo czujne i szczekliwe.
Gem Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='erka']Szukamu domu dla beżowego szczeniaczka, ale również dla Rudzi, ok. 5 mies. sunieczki i najpilniej w tej chwili dla tych dwóch, czarnych sunieczek ze wsi. Oto one To jest bardzo pilne, bo 9 maja p.Ania jest wzywana na posiedzenie Zarządu działek, gdzie chcą jej odebrać działkę,z powodu trzymania tam psów. Musimy wcześniej wszystkie psy stamtąd zabrać!!! Sunieczki mają ok.4,5 mies., jedna jest bardzo nieufna, dlatego dobrze by było gdyby poszły do domu razem. Zresztą one są bardzo zżyte ze sobą. Myślę,że mogły by nawet mieszkać w budzie, są do tego przyzwyczajone. Są bardzo czujne i szczekliwe. Warto dodać, że obie suczki miały zostać uśpione i tylko dzięki dobremu sercu pani Ani oraz Erki jeszcze żyją. BTW: czy ktoś je ogłasza, a jeśli tak, to gdzie?
saga_86 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Szczeniaki 2 sunie i Rudzia mają allegro. Ale Gem im więcej osób ogłasza tym lepiej:razz:
Potter Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Zdjęcie Cirki z mamusią, szczeniaka cudem uratowanego z bestialskiego mordu dokonanego przez jedrzejowską hołotę. Waży 3 kg, ma ok. 2 miesiące, na razie odrobaczona, wkrótce szczepienia.
saga_86 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Gem a ty gdzie je ogłaszasz? Mi się przypomniało,że jeszcze są w anonsach:razz: Ciri porobię teraz trochę ogłoszeń..
Gem Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 saga_86 napisał(a):Gem a ty gdzie je ogłaszasz? Mi się przypomniało,że jeszcze są w anonsach:razz: Ciri porobię teraz trochę ogłoszeń.. Jeszcze ich nie ogłaszam - próbuję ustalić, gdzie są ogłaszane i dać ogłoszenia tam, gdzie ich nie mają :)
kaLOlina Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 szukam transportu dla Bernisia!!!!!!! wiec nowi panstwo-czekaja cierpliwie ale doczekac sie nie moga-maja mozliwosc jedynie zalatwienia transportu Wawa-Poznan autokarem-ich znajomy tak jezdzi... ja mam kolezanke ktora praktycznie co tydzien robi trase poznan - wroclaw...hmmm....
Od-Nowa Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 to może dodać też że na trasie Kielce-Wrocław?? "możemy go tu przejąć";) i przekazać tej koleżance
kika22 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 :multi: Bardzo się ciesze, że INKA ma swój domek!!!!:multi: Dla reszty psiaków domki pilnie poszukiwane!!! Dziewczyny a jak jest z Tymi czarnymi sunkami??? Czy nie da się ich jakoś przekonać do ludzi???:shake:
weszka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 W Kielcach cały czas fatalna sytuacja!!! Domów ciągle zbyt mało!!! Ale cieszę się że INKA ma swój kąt. I Berniś też widzę dostaje szansę, tylko żeby się transport jakoś udał...
erka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 KaLOlina, to może by nam sie go udało prędzej dowieźć do Warszawy .Tylko jak sie tam kontaktować z tym człowiekiem? Ale myślę, że to i tak dopiero , jak wróci andzia69, a ona wraca w czwartek. Berniś jest u jej teściowej.
weszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 W razie bidy ja w maju jadę do Warszawy ale najwcześniej to będzie w przyszły piątek. Mogłabym wtedy podrzucić psiaczka.
kaLOlina Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 poprosze tych panstwa zeby dzwonili do Andzi:) moja kolezanka co niedziele praktycznie robi trase wroclaw-poznan...a w sumie to jest trasa walbrzych-poznan-tylko pociagiem...jakos sie da zalatwc ja w to wierze:) taki fajny domek czeka a ja szukam dalej dla kolejnych bied;)
Recommended Posts