BBeta Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 marmara_19 napisał(a):a czy ja nie dosc wyraznie napisalam, ze nie dam rady? Napisałaś, że nie wiesz czy uda Ci się przyjechać marmara_19 napisał(a):a pozniej nie wiem czy uda mi sie wpasc w okolice... ;/ Chyba każdemu z nas zależy żeby było nas jak najwięcej, prawda? Możemy ustalić taki termin żeby każdemu pasowało. Ja osobiście wole niedziele, ale jeżeli Dobcia nie da rady wpaść do BB w niedziele to może być sobota, czasem trzeba pójść na kompromis, a nie krzyczeć, że nie, bo mi nie pasuje... Więc jak już pisałam ja jestem za datą 26.04 godzina 11:00 :cool3: Termin lepszy, bo po pierwsze będzie nas więcej, a po drugie pogoda będzie pewniejsza Quote
Szarik Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 marmara_19 napisał(a):a czy ja nie dosc wyraznie napisalam, ze nie dam rady? termin byl ustalony od dawna.. i sie na ten termin nastawilam bo przy kazji mam inne sprawy tam w okolicy do zalatwienia... marmara_19 napisał(a):20 jest wystawa.. a pozniej nie wiem czy uda mi sie wpasc w okolice... ;/ Jeśli to jest dla Ciebie bardzo wyraźnie napisane, że nie dasz rady, to raczej się nie dogadamy. BBeta napisał(a): Chyba każdemu z nas zależy żeby było nas jak najwięcej, prawda? Możemy ustalić taki termin żeby każdemu pasowało. Ja osobiście wole niedziele, ale jeżeli Dobcia nie da rady wpaść do BB w niedziele to może być sobota, czasem trzeba pójść na kompromis, a nie krzyczeć, że nie, bo mi nie pasuje... Więc jak już pisałam ja jestem za datą 26.04 godzina 11:00 :cool3: Termin lepszy, bo po pierwsze będzie nas więcej, a po drugie pogoda będzie pewniejsza Dokładnie. Na szczęście mamy demokrację i puki co, drogą wyboru głosów większości 13.04 odpada. Chyba, że jeszcze ktoś napisze, że 26 nie odpowiada. Termin lepszy tym bardziej, że w sobotę zawsze moge, a godzina 11:00 jest poprostu wyśmienita ;) Quote
Marta&Karmen Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Szarik napisał(a): Dokładnie. Na szczęście mamy demokrację i puki co, drogą wyboru głosów większości 13.04 odpada. Chyba, że jeszcze ktoś napisze, że 26 nie odpowiada. Termin lepszy tym bardziej, że w sobotę zawsze moge, a godzina 11:00 jest poprostu wyśmienita ;) tak mi ten termin i godzina też pasują doskonale... BBeta napisał(a):Północ ;) Aha, to my południe;) a bo mi wpadło do głowy, że może cię codziennie mijam na chodniku:lol: Quote
Szarik Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 No to są już 3 osoby. A jakiego masz psiaka Marta&Karmen? Pies, czy suczka? I w jakim wieku? ;) Quote
BBeta Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Marta&Karmen napisał(a):Aha, to my południe;) a bo mi wpadło do głowy, że może cię codziennie mijam na chodniku:lol: Też o tym pomyślałam, ale sądząc po Twoim avatarze masz golden retrievera, a u mnie w okolicy chyba nie ma żadnego psa tej rasy ;) Quote
Marta&Karmen Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Szarik napisał(a):No to są już 3 osoby. A jakiego masz psiaka Marta&Karmen? Pies, czy suczka? I w jakim wieku? ;) Mam goldenkę Karmen. 28 kwietnia skończy 2 lata;) Quote
goldenka245 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Mi też w sumie bardziej odpowiada ten późniejszy termin, bo teraz mi sie nie za baredzo chce z domu ruszac:evil_lol:;) Quote
Szarik Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Marta&Karmen napisał(a):Mam goldenkę Karmen. 28 kwietnia skończy 2 lata;) To wyśmienicie, nie będzie sporów :loveu: goldenka245 napisał(a):Mi też w sumie bardziej odpowiada ten późniejszy termin, bo teraz mi sie nie za baredzo chce z domu ruszac:evil_lol:;) ;) Czy jest ktoś oprócz marmary19, któremu nie odpowiada termin 26.04.08r godzina 11:00? Quote
Szarik Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 No własnie... wszystko się cały czas toczy :evil_lol: 1. basia bonnie z psami 2. goldenka245 z psem 3. BBeta 4. calineczka793 z psem 5. Dobcia z psem 6. pinczerka_i_Gizmo z psem (?) 7. marmara_19 z psami (?) 8. smallpati z psem (?) 9. _bubu_ z psem 10. Hespri z psem 11. Kasia (przepraszam nie znam nicku) z psem (?) 12. Szarik z psem 13. Marta&Karmen z psem Bardzo proszę wszystkich, przy których (może niepotrzebnie) postawiłam '?' o potwierdzenie, lub zaprzeczenie obecności. Z góry dziękuję ;) Przypominam termin: 26.04.08r godzina 11:00 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Nie wiem czy my się pojawimy. A Basia z dwoma psami ;) _bubu_ raczej nie będzie - z tego co się orientuję, 26 kwietnia żywieckie schronisko organizuje jakąś akcję pod Sferą. Quote
_bubu_ Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nie wiem czy my się pojawimy. A Basia z dwoma psami ;) _bubu_ raczej nie będzie - z tego co się orientuję, 26 kwietnia żywieckie schronisko organizuje jakąś akcję pod Sferą. ja bede. sfera dopiero o 16-tej Quote
Szarik Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Herspri napisał(a):si, z miłą chęcią ;) _bubu_ napisał(a):ja bede. sfera dopiero o 16-tej Dziękuję bardzo ;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nie wiem czy my się pojawimy. A Basia z dwoma psami ;) _bubu_ raczej nie będzie - z tego co się orientuję, 26 kwietnia żywieckie schronisko organizuje jakąś akcję pod Sferą. Wiem, że nie wiecie, dlatego ciąglę zostawiam tam znak zapytania. Do wyjaśnienia ;) Zapomniałam o drugim szczęściu Basi :oops: ;) Quote
basia bonnie Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ja też będę :) z dwoma suczydłami moimi kochanymi :loveu: Quote
Dobcia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Jednak sobotni termin? :) To oczywiście będziemy:) Quote
calineczka793 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Witam :D Ale zamieszanie z tym terminem:razz:...my jutro (jeśli oczywiście pogoda dopisze),mimo wszystko z Magiem będziemy na lotnisku, troszkę później niż 11, bo ta godzina w weekend to wstyd się przyznać, dla mnie środek nocy:cool3:...my to ja z małżem:diabloti:...jak, któraś z Was ma ochotę na spacerek to możemy się umówić:p...w zeszłą niedzielę też byliśmy z Magiem na lotnisku, ale chłopak nam się trochę nudził, bo nie było kolegów do zabawy:cool1: Pozdrawiam! Dorota Ps. mi nowy termin spacerku odpowiada... Ps. niestety zawsze tak jest, że komuś termin nie odpowiada i to jest normalne, demokracja też jest spoko...jednak powinnyście/powinnyśmy:razz: wziąć pod uwagę, że marmara_19 chciała do BB przyjechać aż z Gliwic...no i szkoda, że spotkanie nie wypaliło...może kiedyś uda nam się wszystkim spotkać w dogodnym dla każdego terminie, co oczywiście będzie bardzo trudne, ale nie niemożliwe:diabloti: Quote
BBeta Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Dobrze, że spotkanie zostało przełożone, bo pogoda na jutro nie zapowiada się najlepiej, a spacerowanie w deszczu to żadna przyjemność ;) Quote
Szarik Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 calineczka793 napisał(a):Witam :D Ale zamieszanie z tym terminem:razz:...my jutro (jeśli oczywiście pogoda dopisze),mimo wszystko z Magiem będziemy na lotnisku, troszkę później niż 11, bo ta godzina w weekend to wstyd się przyznać, dla mnie środek nocy:cool3:...my to ja z małżem:diabloti:...jak, któraś z Was ma ochotę na spacerek to możemy się umówić:p...w zeszłą niedzielę też byliśmy z Magiem na lotnisku, ale chłopak nam się trochę nudził, bo nie było kolegów do zabawy:cool1: Pozdrawiam! Dorota Ps. mi nowy termin spacerku odpowiada... Ps. niestety zawsze tak jest, że komuś termin nie odpowiada i to jest normalne, demokracja też jest spoko...jednak powinnyście/powinnyśmy:razz: wziąć pod uwagę, że marmara_19 chciała do BB przyjechać aż z Gliwic...no i szkoda, że spotkanie nie wypaliło...może kiedyś uda nam się wszystkim spotkać w dogodnym dla każdego terminie, co oczywiście będzie bardzo trudne, ale nie niemożliwe:diabloti: Nom, lekkie zamieszanie było... Jutro raczej pogoda nie dopisze, bo jeśli ma być tak jak dzis, to tak jak słusznie BBeta napisała nie ma sensu, dmucha, kropi, tylko chce się wracac do domu. Ale w innych okolicznościach bardzo chętnie spotkamy się z Wami na lotnisku poza terminem spacerowym ;) No, niestety zawsze ktos musi pójść na kompromis. Ja rozumiem, i zauważyłam to, że marmara_19 chciała/chce przyjechać az z Gliwic, ale nie możemy hierarchizować uczestników. Większości odpowiada drugi termin i musimy to wziąść pod uwagę. Oczywiście mam nadzieję, że spotkamy sie kiedyś w całym komplecie, to dopiero wiosenny spacerek, jeszcze Nas czeka letni niebawem ;) Quote
calineczka793 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Witam niedzielnie:-) Tak to jest z prognozami pogody...na całe szczęście to są TYLKO prognozy:razz:...jak narazie pogoda spoko...my jeśli pogoda się nie zmieni będziemy na lotnisku ok 15:diabloti:... Pozdrawiam! Doti Quote
marmara_19 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 a my z Jadzia ejstesmy po spacerq w Lipowej:) ktorki byl spacer bo ja jechalam ze szczyrku do domu;p Cek Negra nie zjadl:D zachowywal sie przyzwoicie:D na poczatku szczekal ale spuszczony byl grzeczny:D i moze ze 3 razy tylko nabuczal.. bez emocji zadnych wiekszych:D jestem z niego dumna:) dzieki za spacerek:) Quote
Szarik Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 marmara_19 napisał(a):a my z Jadzia ejstesmy po spacerq w Lipowej:) ktorki byl spacer bo ja jechalam ze szczyrku do domu;p Cek Negra nie zjadl:D zachowywal sie przyzwoicie:D na poczatku szczekal ale spuszczony byl grzeczny:D i moze ze 3 razy tylko nabuczal.. bez emocji zadnych wiekszych:D jestem z niego dumna:) dzieki za spacerek:) Ciesze się, że spacerek sie udał, ale ja w dalszym ciągu NELGAM, żeby dokładnie sie OKREŚLIĆ, czy zjawicie sie na spacerze 26.04. Quote
calineczka793 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Szarik napisał(a):Ciesze się, że spacerek sie udał, ale ja w dalszym ciągu NELGAM, żeby dokładnie sie OKREŚLIĆ, czy zjawicie sie na spacerze 26.04. Witam! Ja już pisałam, że mnie termin odpowiada...ale trudno tak do końca przewidzieć, czy na 100%...jak sama pewnie wiesz, zawsze coś może nieprzewidzianego wyskoczyć...:razz:...na tą chwilę termin jak najbardziej mi pasuje:evil_lol:... Pozdrawiam! Doti Quote
BBeta Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Szarik']Ciesze się, że spacerek sie udał, ale ja w dalszym ciągu NELGAM, żeby dokładnie sie OKREŚLIĆ, czy zjawicie sie na spacerze 26.04. marmara_19, chyba już wiesz czy dasz rade zjawić się na spacerze? Bo jeśli nie Wy to może Justyna i Gizmo przyjdą ;) Wystarczy napisać tak lub nie Quote
KaL Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Czy to na lotnisku i w którym dokładnie miejscu? Bo mam ochotę też się wybrać, jeżeli nic nie wyskoczy. Pytam, bo nigdy tam nie byłam, ale moja córka często, to mi pomoże trafić. Quote
Recommended Posts